Раз, два, три - АВГУСТинче ти ритъма хвани!

• 12 984
  • 296
  •   1
Отговори
# 45
  • Germany
Обади ми се док. преди малко - цитото ми е супер, всичко е ОК  Peace Сега съм една весела  Laughing Grinning

# 46
  • В светлината на слънцето
Ех, Тони, че неприятно.  Sad Няма ли някакъв начин да го размекнат това ако, за да излезе? newsm78 Стискам палци всички съмнения да отпаднат след като излязат резултатите от изследването и рентгена.  Praynig Сигурна съм, че всичко ще е окей, а и тази добавка, която са предписали ще помогне на Тотончо да заглади косъма. Ох, милото детенце, пак изследвания му предстоят. Много ми стана мъчно като прочетох. Sad Но поне вече знаете какъв е проблеми, а като знаете лесно ще се намери решение. Изпращаме му една много, ама много силна прегръдка и безброй целувки. Hug Hug Hug Hug Hug Също толкова и на теб, сигурна съм че и ти имаш нужда сега от това. Hug Hug Hug Hug Hug
Дезита, страхотна новина! Peace Браво! Имаш причина не само да си весела, но и да удариш довечера едно малко заради хубавата вест. Hug
От нас - нищо ново. Седим си в София и се кефим максимално на слънцето, доколкото е възможно човек да се кефи на слънце в мръсния ни град. Но с повече желание и мерак - става. Ако не завали утре, може да прескочим и до зоопарка, та да видят моите маймуни родата там. Grinning Иначе Теди е днес на целодневно гости с преспиване при градинското си гадже. Малеее, на 5 години се почна. А какво ли ме чака като стане на 10? Mr. Green

# 47
  • Germany
О, Лулу и нас ни тресе любовна треска от около 1 месец  Wink чак плакахме една вечер, че се били скарали на градината  Confused Thinking не отиват на добре нещата  Mr. Green Mr. Green

Ние започнахме пак опити с пръста, за сега успешни  Crazy Спим си с лепенката, заспива си, но по бавно и естесвено се правят опити да се махне, но като му говорим разбира и се успокоява  Crazy Дано да не се наложи да прекратяваме и този опит, и да си се откаже Мони от това смукане, че колкото по-късно по-трудно ще става  Praynig Praynig Praynig

# 48
Дезита, стискам палци за палеца. fingerscrossed Аз, да чукна на дърво, но май вече може да се похваля - Теди окончателно се раздели с лошия навик. Вече изобщо не лапа палеца. Ох, дано с това приключим и дано ортодонтските проблеми се окажат лесно разрешими. Praynig

# 49
Здравейте момичета,

не съм писала при вас от сто години, но сега влизам с една молба. ))
Може ли някой да ми даде паролата за албума на лични, че не съм слагала снимки от много отдавна. ))

# 50
Пак здравейте,

Дезита, сега прочетох за цитонамазката. Браво за хубавия резултат.
Лулу, ще го оправим човека за една седмица. Купих някакви много ефикасни прахове и ще давам по 4 на ден, докато се освободи напълно червото. Утре започвам и със подхранващото нишесте, по три пъти на ден. И снимката е за утре сутрин, нека всичко да минава бързо. Ако с това не качи малко за един месец, значи организмът му не асимилира храната  Confused
Друго ново няма, но и това ми стига. Новите очила влязоха вече в употреба и не ги маха, дано издържат поне месец  Thinking
Друго не се сещам.
Дописане.

# 51
Здрасти мами!!!

От скитане,нямам време да пиша.......

Дезитка Hug Party Peace-знаех си,че всичко ще е наред.Дано все така да е.

Тони,мила...... Heart EyesМилото ни плювче Тотончо.Много,много ви стискам палци резултатите да са наред или проблема да е много,много минимален PraynigТи си МЪЖКА майка в пълният смисъл на думата.Оправяйте се много бързо и чакаме да се похвалите с добри резултати Heart Eyes

Лулу,за какви палци говориш ти,тя каката гадже завъртяла вече HugА дано е забравила палеца за винаги Peace

Ние сме добре.Беснеем здраво.Научила се е да скача и сама да се качва на креватчето през външаната страна на решетката ooooh!Какво стана с кроткото ми дете незнам.
В Петък сме на последният Пентаксим и направо умирам от ужас.Дано я понесе леко.Ако всичко е наред,във Вторник живот и здраве си пътуваме за Сандански Party

Ами това е от нас.Много усмивки и слънчеви дни Heart Eyes

# 52
  • Germany
Тони, моят големият син беше получил след едно вирусно повръщане такова - запек, а от това въздух в стомаха и дебелото черво заседнал там, което го караше само на повръщане и никакво ядене - за 1 седмица отслабна с 5кг близо - нашия док. видя този въздух на ултразвук и веднага ни изпрати в Уни Клиник и там след задълбочени прегледи и те установиха същото - заседнало ако и въздух, и направиха му клизма - там в болницата, мигновенен резултат и още вечерта си се наяде много добре, на другия ден започна да се изхожда нормално и така приключи проблема. Попитай дали не могат да ти помогнат по някакъв начин? Успех  Praynig Praynig Praynig

# 53
Ади, мерси за милите думи  Heart Eyes Относно ваксината, ако прилича на тукашните (Пентавак и Превенар) при някои дечица няма темперетура, а ако има такава, се появява 48 часа след инжекцията, но не е страшно. Успех ви пожелавам и ще ни разкажеш като мине.
Дезитка, доста сериозно е било положението при вас, щом дечко е отказвал и да се храни. Нашият е вечно гладен, вечно ме преследва с отворена уста, не мога да го изхраня бре  hahaha И аз разчитам на рентгена, има няй-вече съмнения за стесняване на червото или "стеноза" (така го наричат). Ще видим утре.
Оставям ви за тази вечер, моите плачат за къпане.
Лека на всички.

# 54
Тони, ще стискаме много, ама много силно палци всичко да мине бързо и безпроблемно, а резултатите да не покажат никакви отклонения.  Praynig И за месец Тотончо да качи поне 2 кила. Hug
Ади, живот и здраве, ако Сашунко нещо не се разкиха или разсополеви, и ние сме на последен пентаксим, но в четвъртък. Grinning
Мирама, свирни като качиш снимките да гледаме. Heart Eyes И пиши по-честичко.

# 55
Здравейте, момичета!
Пиша ви от Велинград, за съжаление почивката ни свършва и утре си заминаваме.Изкарахме страхотно, малката се забавлява и щурее, планината й действа много добре. Още първия ден като дойдохме и сополи спряха и всякакви болежки. Снимки ще пускам после.
Тони много съжалявам, много е гадно с тези гастро проблеми, аз като потърпевша искрено съчувствам на малкия немирник. Пожелавам скорошно разрешаване на всички въпроси около коремчето му и бързо да заглажда косъма. Heart Eyes

# 56
Фр.Тони Hug по най бързия и безболезнен начин да се разреши проблема на Тотончо Praynig

Лулу,какво ме направи ти,ваш'та кокона в гаджето малеее #Crazy Joy какво ли ме чака мен Sunglasses

Елисе,чакаме снимки Hug

При нас нищо особено,ходим по разходки,тази вечер го заведох в комплекса св.Константин и Елена,в Азалия хотела,малко на гости,леля отидоха да си починат там,и ние с малкия намазахме ол инклузив Mr. Green

# 57
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ооо Морска, вие сте били при сестричката ми. Тя работи в хотела  Grinning

Ади, ох и аз забелязвам при Йована голямо издивяване. То бива диване, ама е станала едно, направо ми иде да си скубя косите някой път  Crazy ooooh!. И говори ли, говори, не и спира балалайката, ама нищо разбираемо. Тя си се разбира само, а аз и се смея, защото говори с един такъв компетентен тон  ooooh! Laughing

Четири дена не беше на градина и днес най- после отива, ако баща и успее да стане рано да я заведе навреме.

Нас ни излъгаха с новата кола. Оказа се, че е много надрана, след няколко миенета и падна "маскоровката", която и бяха направили и драскотините лъснаха. Сега водим преговори да я връщаме и да ни върнат парите, а вчера мъжо даже успя вече и друга да си хареса. Да видим днес какво ще покаже деня.

Мен ме чака една дълга осемдневна работна седмица и не ми се мисли. Едва се отлепих днес от леглото, а се очертава много работа.

Отсега се настройвам как ще пътувам с нея сама по летищата за Варна и обратно. Дано да е в период на слушане, че незнам иначе.

Такива мити работи.

Плодотворен и слънчев ден от мен, отивам да се трудя, олее  Laughing

# 58
Добро утро !Черпя по кафенце.

Тони стискам палци всичко да е наред със снимката и бързо да се оправи Тотончо.
Дезита страхотни новини за резултатите.
При нас е пълна лудница .Чакаме да се покаже слънчицето и да излизаме.
Лек ден. Heart Eyes Hug

# 59
  • София
Привет и от нас! Hug

Тони  Hug

Временцето се развали..... Twisted Evil
И ние по цял ден скитаме и капвам и аз и Райън! Crazy Party
Пентаксима вече го бихме и съм спокойна! Simple Smile
На тези на които престои ..... леко да го понесат! Praynig

Днес сме на раожден ден на една малка сладка дама която Райън обожава Heart Eyes става на 2 годинки и носи хубавото име Яна!
Чакам да се събуди и отиваме да купим подарък!

Общи условия

Активация на акаунт