Раз, два, три - АВГУСТинче ти ритъма хвани!

• 13 145
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
Слънчо, ще ти разкажа, когато мине. А тя качва ли по малко, въпреки че няма апетит ? А с прословутия витамин Ц опитвала ли си ?

# 31
  • вкъщи
Аз давах какво ли не за апетита.Последно на д-р Тайс,сякаш имаше някакъв ефект ,поне за 3 дни,и от в4ера пак не яде.И мен ме хваща нервата някой път и пла4а,когато дори не иска да опита яденето,което съм сготвила.Готвя за нас,и отделно з а него,ама хвърлям.

# 32
  • В светлината на слънцето
Добро утро от нас  Grinning
За витамините на д-р Тайс нищо не мога да кажа, защото не съм ги ползвала. Но с Теди съм имала зловещи периоди и то продължителни с неядене. В повечето случаи Саностол помагаше и започваше да яде. Тази година за първи път пи едни витамини, които педито препоръча и след наистина яко прояде. Става дума за Киди, които съдържат лизин. Въпросният лизин подбутва апетита. По принцип тя винаги прави такива периоди на неядене поне 2 пъти в годината. Честно казано вече не ми прави впечатление, свикнала съм й. Макар че при нея - какъвто е клечо, неяденето си е направо фатална работа. Става буквално кожа и кокали. Но после прояжда и заглажда косъма.
Слънчо, не познавам такива лекари за съжаление. newsm78 Питай в здравния справочник, може да те насочат.
Хайде, оставям ви, че съм обещала да ги водим в клубче да играят. То в това лошо време, други варианти няма кой знае какви. ooooh!

# 33
Добро утро,мами!!!

Лелее,като ви чета и ми става лошо. TiredИ нашият кръщелник е много злояд.Майка му се беше побъркала по едно време.Не,че сега много е проял,но пак хапва нещо.........
Направо се благодаря на Господ,че нямаме такъв проблем с Ивон.Да видим живот и здраве с другото......Аз съм злояда.Майка ми казва,че съм била кошмарно дете от към ядене и инат.До 6 годинки съм била предимно на кисело мляко и шоколад.В детската градина съм си слагала храната по джобовете за да мога да стана от масата,че иначе не даваха LaughingАбе да не ви случва такова като мен ooooh!
Слънчо,Лелка,Тони-стискам палци всичко да е наред с малките маймунки. Peace

Ние ще се обличаме да излезем малко да поджапаме в локвите.Следобед пак ще ви попрочета Heart Eyes

# 34
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз не искам витамини за ядене, а за витамини  Mr. Green Не се оплаквам от яденето на Емма. На Констанца съм давала промишлени количества Саностол, за да яде, но ефект не съм видяла

# 35
  • София
Здравейте  Hug.
Аз на бързичко, че трябва да топля обяда.
За витамините на Д - р Тайс, за апетита, аз съм ги пила през студентските ми години, че бях станала 40 кила и да ви кажа при мен имаше ефект Peace. Тези витамини ги е пила и племенницата на Ники, защото до 6 годишна е яла само кисело мляко с бисквити и след като е започнала да ги пие е прояла всичко.

Педиатърката ни все ми казва да имам търпение и да не насилвам, като излязат всички зъби, щяла да прояде. Не вижда проблем, ама аз виждам.
Слънчо, и педиатърката на Дани на времето казваше абсолютно всичко, но след като пробиха всички зъби, проблема си остана до ден днешен Tired. Много е злояд, от манджите яде точно 5 неща, месо въобще не слага в устата. Правя и невъзможното за да хапне нещо по - различно, но той не и не и понякога ужасно се изнервям от това Sad.
Ще стискам палци на Мая да започне да яде и да нямате такива проблеми като мен Praynig.

Но ми прави впечатление, че все повече се заиграват заедно. Което е хубаво. Peace
Лу, мойте също се заиграват, особено ако замислят някоя беля Mr. Green. Тогава са толкова задружни, че чак да им се чуди човек. Последната беля е от сутринта. Аз се мия в банята, а в хола стана подозрително тихо, отивам  и какво виждам. Изляли си чашите с водата върху тяхната масичка и с ръчички размазват водата. Вода имаше освен на масата имаше и на килима. Правели море децата  Mr. Green.
Или, освен наистина да се регистрираш на ново. Иначе друго не се сещам Thinking. Може да са ти пратили мейла в спама. Там провери ли?
Приятен следобед на всички   bouquet.

# 36
  • Stavanger,Norway/ Varna
 Grinning

# 37
# 38
Добро утро!!!

Тук пак е паднала бомба Laughing

Видяхте малко слънце и беж да ви няма.....

Хайде,лек и усмихнат ден на всички  Heart Eyes

# 39
Мдааа, слънцето се показа и всички хукнаха по разходки. Heart Eyes
Ние пък днес ходихме в "Патиланци" и падна голяма игра. А сега като гледаме хубавото време и се чудим дали да не гръгнем утре на път... Thinking

# 40
За витамините - давала съм "Киди", но те са с някакъв портокалов вкус и сами не ги харесва. сега сме на Марсианците, само че на бонбонки/дражета/, някой път си ги смуче, някой път ги плюе, не мога да го разбера, иначе давам витамин С на ампули, като го видя, че започва да се сополиви.
За яденето не ми се говори, има моменти в които си хапва добре, както казва Лулу позаглажда косъма, и после от зъбите ли не знам, отказва да яде, и аз така само хвърлям, супи, манджи  ooooh!, а сега пак сме на период никнене на зъби, като си помился още колко зъба трябва да му излязат и ми прилошава.
Малко снимки и аз да покажа, за отчета  Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174193&pid=11959027
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174193&pid=11959112
А, тук са с племеницата на мъжа ми : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174193&pid=11959061
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174193&pid=11959286
Тук с кака си: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174193&pid=11959381
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174193&pid=11959382
А, тази е от РД на едно детенце от квартала : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=174193&pid=11959380

# 41
Марси, страхотен сладур е станал Сами!  Hug И колко само е пораснал... Whistling

# 42
Здравейте мами,

Идвам само да дам отчет за Слънчо, както обещах. Видяхме Гастропедиатъра, прегледа го обстойно. Със запека имаме проблем, дебелото черво е запушено от много голямо изпражнение(извинявам се) от около месец. Затова той така плаче когато се напъва и все на диария го дкарва - акото си проправа път както може. За слабостта - изписа ни пълен кръвен анализ, защото смята че е ненормално да няма мастна тъкан на тази възраст. Изписа ни също и една добавка от протеини ДекстринМалтоза, за да надебелее уж, защото явно нормалното хранене не успява да постигне тази цел. Изписа също рентгенова снимка на стомаха и дебелото черво, съмнение за някакво стесняване.
Ето това е в общи линии. След еднин месец пак ще се видим и ще обсъдим резултатите.
За говора, вупреки че не и е специалност - изпраща ни и нас за изследване на слуха "Pоtentiels évoqués", не знам как се превежда, но е изследването което описах преди време със слушалките.
Това е майчета. Извинявам се за телеграфният стил, но татето има доста работа и компютърът е все зает.
Прегръдки от нас и до следващо включване  Hug

# 43
  • Stavanger,Norway/ Varna
Уф, Тони, кофти работа. Дано изследванията ви покажат добри резултати  Praynig Нацункай Тотончо и ще следим развоя  Hug

# 44
Тони, много неприятно  Confused Как може да се махне това запушване? С лекарства ще може ли да се разкара?
Хубаво е, че разбрахте какъв е проблемът, всичко ще се оправи  Hug
Ние имахме гости вчера, добре хапнахме и пийнахме, сега остава да оправя още малко вкъщи  Crazy  и ще излезем.
Хубав ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт