чакаме снимки! 
иска си детето биберон и това си е! 

Много изчерпателен отговор. 

.
.
.
.
.
. Гушкането е само за пред фотоапарата
.
Опитай да питаш за твоя проблем в Нашите деца. Там има подфорум за детски ясли и градини. Всъщност ето това е:
Във всеки случай успех с яслата, макар че е направо мисия невъзможна с новите правила. Аз днес погледнах точките, които събира Сашко - 8.2 са. За ясла естествено - никакъв шанс. Но реших да погледна какво е положението с тези точки в трите детски градини в квартала. Ами и в трите никакъв шанс. За да влезеш трябва да имаш поне 9 точки и пак не е сигурно, защото дори тогава местата не стигат. Явно ще е в частна.

, "го" и "до" са горе и долу, "абък" или нещо подобно е ябълката....иииии....май е това. Лошото е, че и нея самата това неговорене я нервира много. Иска да каже какво иска, но не й се получава, не я разбираме и хистерясва.
А за пред хората е най-доброто дете на света. В яслата само я хвалят
Само дето там до скоро си вършеше нещата на гърнето, за разлика от в къщи, а сега нищо и като й сложат памперса, пада акане. Вчера имали театър в яслата, моля ви се. Какво е разбрала, не ми е много ясно, ама карай.
.....търчи с викове и ръкомахания...........
Правех се на непукист напоследък, но днес пак луднах и рева. Не че това ще помогне... Мисля, като си идем в България, да й направя всякакви изследвания и да търся психолог или специалист по хранителни разстройства при децата. Ако някой познава такъв, да ми пише. Препоръчани теми