Раз, два, три - АВГУСТинче ти ритъма хвани!

• 13 151
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
Тиги,аз ви чета редовно,но просто няма какво да казвам,скукаа Outta Joint

# 16
  • София
Ади,много се радвам за резултата! Heart Eyes
Аз бая потреперих докато станаха резултатите но важно е,че всичко е ОК!

Ира,веселко изкарване  Partyчакаме снимки! Heart Eyes

За говоренето... Райън от скоро започна да казва повечко неща и почти всеки ден изръсва по нещо ново но не свързва изречения но хич не се притеснявам ше дойде ден в който няма да мога да му затворя устата! Mr. Green
Ядеме сами от 6 месеца вече и не дава да му пипна лъжичката или виличката но пък сам от чаша не го оставям да пия защото няма да изпие нищо Simple Smile иска си детето биберон и това си е! Crazy
Гърне..... ми рядко само когато той поиска иначе аз ако предлагам нищо не се получава и не настоявам най-важното е,че знае за какво служи! Peace

Марсиди,променят се вкусовете им няма спор.... ние какво обичахме сега не го поглеждаме но АМ обожава!

Лека на всички! Hug

# 17
Благодаря ви за отговорите по въпроса за бибероните.  bouquet  bouquet  bouquet
Лулу специални благодарности на теб. HugМного изчерпателен отговор. Heart Eyes
Знам, че и друг път си обяснявала за Теди и проблема с палеца....е една тайна....моят мъж си е смучал палеца до късно и сега има гадният навик да си гризе ноктите....
Все го хокам за това.....ама той като децата, дебне ме когато не го наблюдавам и хоп пръстите в устатата.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А днес е и рожденик.Става на 40 години.Почерпете се виртуално.

Ира, Марти децата ви са страхотни сладури. Hug Hug Hug Heart Eyes
Номерът с  рязането на върха на бибата, не го знаех, но има хляб в тази идея. Peace
На Калина все още и растат зъбите, малко бавно но все пак напредваме.
Обаче още не и е избил долен втори зъб......така, че може би не е още дошъл момента за махане.
Ние заминаваме след малко за Априлци за 5 дни и за това няма да пиша, но ви желая весело изкарване на празниците, нищо, че времето тези дни ще е с валежи.Важно е настроението. Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 18
Добро утро!
Сладкишче да ти е жив и здрав рожденника.Много приятни емоции на празника.
Анаморф приятно пътуване и весело изкарване на ваканцията.
Ади страхотни новини. HugМойте резултати ще са готови след празниците.
Лек ден.

# 19
  • В светлината на слънцето
Сладкиш, да ти е жив и здрав рожденика, да му се случат най-вълшебните неща и много обич да ви дарява на двете.

Ние май ще си останем през всичките почивни дни в София. А как ми се излизаше някъде на чисто... Но много вали. Confused

# 20
  • София
Здравейте  Hug.
Мойте деца днес са много послушни, поне за сега и са ме оставили на мира. Да видим докога ще е така Laughing. Благодаря ви за хубавите думи за хлапетата  bouquet.
Сладкишче, да ти е жив и здрав рожденника. Весел празник.
Лу, и ние ще си стоим 6 дни вкъщи, защото Ники в понеделник и вторник е на работа. Каква е тази фирма дето работи по празниците...
Ади, хубави новини. Сега вече спокойно можеш да дишаш  Grinning.
Дезита, ще ти стискаме палци за добри резултати Praynig.
Яна, дано и при теб всичко да е наред Praynig.

Марти, много са ти сладки когато се прегръщат. Не знам как са у дома, но явно много се търсят, а ?
Тони, само Ани търси Дани. Още със събуждането пита за него. И като е на ДГ по няколко пъти на ден го търси. Докато Дани нещо не я долюбва. Thinking. Гушкането е само за пред фотоапарата Mr. Green.

Приятен ден на всички  bouquet.

# 21
Сладкишче, да ти е жив и здрав мъжът! Да живеете в хармония и да сте щастливи!   bouquet
Честит празник на трудолюбивите мами!  Grinning  bouquet

# 22
Марти, и у нас е нещо подобно. Когато Теди е на градина Сашко постоянно я търси. За пред фотоапарата се гушват, но в реално време такова нещо се случва рядко. Но ми прави впечатление, че все повече се заиграват заедно. Което е хубаво. Peace
Ооо, дааа, честит празник и от мен на трудещите се.  Heart Eyes

# 23
Zdraveite,macki!
Izvinete za latinicata,o6te pi6a ot telefona.
Sladkish4e,da ti e jiv i zdrav rojdenika!
Snimki na prekrasni deca 6te gledam drugata sedmica kato se pribera v ruse.
Az imam golqm problem sus sistemata za qslite- ot kakto pusnaha novata 4akam da mi pratqt parola, no ni6to ne pra6tat! Pisah nqkolko puti s obratnata vruzka i tam nikakuv otgovor! Moje li takova bezobrazie!? Dori i da vleze6 v sistemata nqma 6ans da se klasira6 za mqsto, no men dori i do tam ne me puskat da se probvam... Kakvo da pravq? Na kogo da pi6a? Kude da se obadq? Zvunqh v edna qsla,kazaha 4e ni6to ne mogat da napravqt... Totalno se ot4aqh. Trqbva da rabotq,a nqma koi da gleda Yani...
Vesel den na vsi4ki vupreki gadnoto vreme!

# 24
Или,  Hug Опитай да питаш за твоя проблем в Нашите деца. Там има подфорум за детски ясли и градини. Всъщност ето това е:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=388780.1200
Там чат-пат влиза Явор Джонев и отговаря нещо смислено. А дори той да не влезе има достатъчно хора, които са компетентни, та ще те насочат или обяснят. Май няколко майки, които основно движат новините от този подфорум са влизали и в състава към общината, когато са се оформяли критериите. Пробвай там или пък опитай да направиш нова регистрация, може пък така да се получи по-лесно и бързо. newsm78 Във всеки случай успех с яслата, макар че е направо мисия невъзможна с новите правила. Аз днес погледнах точките, които събира Сашко - 8.2 са. За ясла естествено - никакъв шанс. Но реших да погледна какво е положението с тези точки в трите детски градини в квартала. Ами и в трите никакъв шанс. За да влезеш трябва да имаш поне 9 точки и пак не е сигурно, защото дори тогава местата не стигат. Явно ще е в частна. Thinking

# 25
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте! Позагубваме се, но няма начин. Ментич, радвам се, че се вълнуваш от нас, душка  Hug

И да се отчетем, нали е отчетна  Crazy

Емма продължава да е с все така беден речник. Има лееек напредък-казва "айди", особено сутрин, нямаща търпение за градината, казва се "Ауа", защото Емма явно е много сложно за казване  Thinking, "го" и "до" са горе и долу, "абък" или нещо подобно е ябълката....иииии....май е това. Лошото е, че и нея самата това неговорене я нервира много. Иска да каже какво иска, но не й се получава, не я разбираме и хистерясва.
Напоследък е станала невъзможна. Обличането е мисия за двама поне. И силно, бе, аз не мога да се справя. Крещи, въргаля се по земята, държи ръкавите, изхлузва се..... ooooh! А за пред хората е най-доброто дете на света. В яслата само я хвалят  newsm78 Само дето там до скоро си вършеше нещата на гърнето, за разлика от в къщи, а сега нищо и като й сложат памперса, пада акане. Вчера имали театър в яслата, моля ви се. Какво е разбрала, не ми е много ясно, ама карай.

Днес й взех едни витамини-"Мултивитамол" или нещо подобно. На д-р Тайс. Някой има ли мнение за тях, че съм със старо инфо за витамините? За първи път купувам за Емма.

АМ или по-точно ПМ(преходно мляко) още давам, но е само вечер. Хич и не мисля да го спирам за сега. Нямам вяра на пресните млека, които се продават в момента.

И Емма умира за сестра си, а пък Констанца се оказа кака-мечта, защото Емма си е дзвер с  всички. Вместо Танти да ревнува от Емма, е точно обратното. Да не гушне някой кака й..... ooooh!.....търчи с викове и ръкомахания...........

Тигиииии, не можем да се видим с вас. Я аз ще се трудя, я времето ще е отврат.....Сега по чудо ще почивам цели 4 последователни дни.

# 26
Гита, давала съм витамола на Тайс на Виктор, но беше преди две години. Аз лично разлика не видях,давах го уж за отваряне на апетита.

# 27
Тони, и успя ли някак да засилиш апетита?
Огромен проблем ми е това неядене на Мая, смазва ме!  Sad Правех се на непукист напоследък, но днес пак луднах и рева. Не че това ще помогне... Мисля, като си идем в България, да й направя всякакви изследвания и да търся психолог или специалист по хранителни разстройства при децата. Ако някой познава такъв, да ми пише.

# 28
Слънчо, не, не успях тогава. Той и сега съвсем слабо яде, но никак не е слаб. А Антон има апетит,даже много, но не дебелее  ooooh!.
Разбирам притеснението ти за Мая, но не познавам лекари в Бг. Аз тук го водя, имам даже среща в понеделник, да видим какво ще каже  Thinking

# 29
Тони, пиши след срещата, моля те!
Педиатърката ни все ми казва да имам търпение и да не насилвам, като излязат всички зъби, щяла да прояде. Не вижда проблем, ама аз виждам. Но не знам тук кой може да помогне  Rolling Eyes
Спокойна нощ на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт