Раз, два, три - АВГУСТинче ти ритъма хвани!

• 13 005
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро Grinning

Елисе,ще и мине на Цветенцето Hug

# 166
Добро утро  Hug
Тиги представям си колко е забавно у вас с това прекрасно умно малко момче  Flutter Аз си умирам от кеф ако питам Яни нещо и ми отговори  Blush Докато ви стигнем има още доста хляб да ядем  Blush
Бобче като наконтиш мадамата дай да й се порадваме  Flutter

Днес моето майче има рожден ден и освен това имат годишнина от сватбата с баща ми. Почерпете се  Mr. Green

Айде дописане  Hug

# 167
Здравейте,ние бяхме малко на разходка из парка,днес е лято,страхотно временце Party
Елис,както казах и преди Цветенцетоти си красива роза,как се е топнала и в басейна Simple Smile За шарката ще отмине и замине Peace
За бърборковците ни Ани,Ивон и кавалера Яворчето много  Hug Всичките ни деца са уникални,всяко по-своему Wink
Ние сме добре,вчера изчистихме и другото уше,каналчето вече е отворени и чисто,казаха,че трябва да чува много добре сега.Аудиограмата другата седмица ще я правим за наше успокоение Peace
Аз съм се забелила от днес ужасно,язък за тена който хванах,май ще посещавам соларум или басейни по-натам да го поддържам до сватбата Naughty Вече нямам търпение юли да си взема булченската рокля и пак да я облека да се видя Laughing
Илиянка да е живо и здраво майчето ти и още много щастлив семеен живот да имат с татито ти   bouquet
Ами допис

# 168
Елис, Цвети е голям бонбон. Heart Eyes
Аз днес ходих да гледам сандали, обаче не бях  очарована.То не бяха едни пайети, едни каъчета и мъниста...голям кич....
Е, аз си падам по нестандартни, ама чак пък толкова..... Mr. Green
Най-странното е, че на Фетица са казали, че са корейски, на Поли, че са румънки, а на мен продавачката ми каза, че са китайски....е това просто ме накара да си изляза..... Naughty
Какво ще лъжат хората......
Онези дето ги гледах до нас може и 50 лв да са, обаче поне са много красиви.
Ади миналогодишният Геокс, просто Кал го съсипа....Колев и Колев поне издържат на по-голяма експлоатация....обаче щом има намаления може аз да се обзаведа с нещо.....
О имаме си и бъдеща булка.....анаморф  Grinning Grinning Grinning
Решихте се на-накрая....браво.....  bouquet

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 15:24 от сладкиш

# 169
Здравейте!!!

И ние цял ден скитня Hug

Ивон днес е по-добре.Понакуцваше,но сега вече забрави.За сметка на това около мястото където е набодена,има червенина колкото 5 ст. ooooh!

Сладкиш,аз пък от Геокса съм по-доволна.На Ивон маратонките са си съвсем здрави и ако не и бяха умалели,щяхме да си ги носим.КиК им видя сметката точно за 2 м.Кожата им е много некачествена.Те явно са залепили някакъв тънък пласт кожа,върху естествената и няма да ти казвам как се е напукала.Не си заслужават 60-те лв NaughtyВсеки си е различен де,аз не натяквам мнение.Като за нас имаше стрхотни обувки-спортни,леки Whistling

Или,да ти е жива и здрава мама-та  bouquet

# 170
**Ади*** нашите маратонки ги купих миналият август и още и стават.
Малък крак има като мен.Сега носи 21 номер и така е от доста време.
Аз за Коледа получих подарък пак на Геокс маратонки за Кал обаче реших да са 23 номер, че да ги носи сега пролетта, но уви, старите още си и стават.
Тези от Коледа може би ще и станат следващото лято, като гледам с какви темпове се движи.... Mr. Green
 Илианка, ЧРД на майчето ти.  bouquet

# 171
Ние ги купихме 22,сега сме на 23,5 CrazyМного са и удобни и найстина не и се потят краката Peace

# 172
Анаморф ,браво мила! love001 Много се радвам за предстоящото събитие! married Радвам се ,че манипулацията на малкия е минала успешно.Стискам палци да не се тревожиш повече по този въпрос. Hug Четох за вашия проблем в другия форум.
Не съм писала от сума време ,за което много съжалявам ,но прочетох последата страница и да дам и аз мнение по темата с Геокса.Ние му взехме на Лъчко маратонки 25 номер и уж са му големички ,но понякога си пипа пръстите отпред ,сякаш му стягат.И проблема с изпотяването на краката не е изчезнал- пак му се потят ,но маратонките са сухи.Явно ,проблема е в нас ,а не в обувките.А пък за външия вид -... още един месец и ще приличат на галоши.Лъчката явно ги подлага на мощна експлоатация- започнаха да се белят навсякъде ,грайферите отдолу се обелиха ,отпред шева ве4е е изяден ... Но предвид катеренето по катерушките ,тичането по камънаците и т.н. може би и други обувки не биха издържали -не знам.Все още имам добро мнение за Геокса ,да видим до кога.
Хайде стига ми толкова писане ,че се олях. Mr. Green
Лека ве4ер! luvbed

# 173
Аха, привет и от нас!

Тук си е повече от лято, страшна жега е, но нали това искахме............................. Heart Eyes Laughing Laughing
Кроки-ти се появи!  Hug Hug Hug
Анаморф-снимката на аватара на малкия сладурко е страхотна! Радвам, се че неприятностите покрай ушенцата на Алекс са приключили, дано повече няма поводи за притеснение!
За обувките-за Геокс марката, както сте коментирали, нямам никакво мнение, до сега сме ползвали на Капчица, Лонсдейл, Каримор и Примо.

Ние сме добре. По цял ден от 8 ч. сутринта сме навън. Перси ви казвам вече тотално е луднал от кеф, а аз направо ще откача покрай него. Така е започнал да си показва рогцата, това дете няма спирачки за нищо.

# 174
Здрасти мами!!!

Кроки Hug Hug HugКъде ес загуби?Нр го скатавй Лъчко,ами бързо давай снимки.

Пива,съчувствам ти за Перси.Ивон е станала същата.От 2 седмици е непоносима.Катери се навсякъде,пипа всичко,търчи като отвързана,не дава ръчичка,сърди се за всичко,абе............не е моето дете това.Дано е период това,че много се изнервям,а сега и преди цикъл,когато ми е още по-нервно,направо лудвам Crazy

Ние ходихме за сандалки,че с обувките вече не се трае.Страхотни боклуци има по магазините,на страхотни цени. ooooh!Тея хора не са добре.
Сладкиш,не ходете до Геокс,свършили са намаленията.За момиче,пък има 2 чифта сандалки,дето нямаха никакъв вид и струваха 89 лв CrazyПодметката е хубава,ама отгоре фасона хич го нямаше Crossing Arms

Ние взехма сандалки на "Paqpa"-само те и "Капчица" имаха това което търсех,но на Капчица бяха чисто бели и бая тежички,което не е за нас NaughtyТези поне са и плитно по крачето и не се спъва,че с това търчане,незнам ка ще я караме ooooh!

Ето,да ги видите:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=12173966
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=12173969
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=12173971

# 175
Здравейте дами!
Ади много са хубави сандалките.
Цвети вече не се трае, пъпките се множат всеки ден, не дава да я събличам и мажа и откачих тотално.
Затова единодушно решихме да се изнесем при майка ми или на вилата, поне на двора да тича. Полудявам с нея вкъщи, не спи, не яде, явно има афти в устата. Та такива шарчести неволи.
Пъпките й са съсредоточени около очите, даже има на клепача, точно под миглите, е как си затваря окото не знам, айде чао спирам да мрънкам. като имам нет ще се включа.

# 176
  • В светлината на слънцето
Добър ден.  Sunglasses
Кроки,  Hug Появи се най-сетне.  Heart Eyes Хайде, давай снимки на Лъчко.
Анаморф, супер че е минало леко. Сигурна съм, че аудиограмата няма да покаже никакви отклонения и всичко ще е наред.  Hug
Бобче, пускай снимки на малката коконка. Heart Eyes
Тиги, ех това бърбориво Яворче.  Heart Eyes
Ади, сандалките са много хубави, със здраве да ги носи Ивон. Peace
Елис, възможно е да има пъпки и в устата, затова не я мъчи с яденето. Давай й повече течни храни: сокове, супички и т.н., за да преглъща по-лесно. И Теди имаше в очите пъпки, от вътрешната страна на клепача. Много е гадно, но ще й мине скоро. Като започнат да завяхват вече няма да я дразнят толкова силно. Нацелувай я от нас. Hug
За Геокс нямам мнение, просто не са носили и двамата нищо на тази марка. Обаче горещо препоръчвам обувките на "Булдозер", не маратонките обаче, а тези тип мокасини и с връзки. От естествена кожа са, супер меки и удобни, много здрави и изобщо не спарват краката. Сашко в жегата кара с тях и няма изпотяване, няма нищо. Страшно съм доволна. Изобщо не очаквах, че за тази цена може да има такова качество. Peace Есента пак ще му взема от тях.
Или, да ти е живо и здраво майчето и още много рождени дни да празнува! Честита също така годишнина на родителите ти и да почерпиш и за златната им такава!

# 177
Здравейте,

И при нас рогцата се показаха. Това е вторият труден период, след удрянето в земята. Колко още ще има, не ми се мисли (нали между 2 и 3 годинки е най-напечено положението). Викам по цял ден, дърпам, пляскам, разделям ги, но пак врещи, пак само бели върши. Катери се по канапето и пипа що има по камината. Бях сложила там едно цвете, от скубане плешиво стана и го хвърлих. И той ръка не дава, но аз го заклещвам и тегля, а то пищи. Брей трудна работа е това възпитанието и всички теории умира, когато човек се сблъска с действителността.
Анаморф, стискам палци за добър резултат от аудиограмата. Може би с отпушването проблемът е разрешен, но е хубаво да се провери (добре че става бързо при вас).
Елис, целувка на малката сладуранка. Хайде да завяхват тези пъпчици по-дкоро, че си представям какво и е. Confused
За обувките на Геокс и аз не мога да се изкажа, много са ми скъпи (над 60 евро, в зависимост от размера)

# 178
Радвам се ,че не сте ме забравили! Hug  bouquet
Морска ,Теди е станал просто невероятен.С Боби гледахме може би 20 пъти клипчето. Laughing Heart Eyes Целувки за него!
Искате снимка- ето една пичовска:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=375728&pid=12182976
И едно видео :
http://www.youtube.com/watch?v=-Jv776Uq7r4

Като ме попитахте къде го скрих Лъчо -ами в Плевен. Blush С Боби и един колега се хванахме да направим авторски спектакъл за много кратко време и ,за да се отдадем изцяло на проекта заточихме мишока в Плевен ,при моите родители.Много ни липсва ,но нямаше как.След една седмица си го взимаме. Grinning Grinning Grinning
Елисее ,дано Цвети бързо оздравее и се поуспокои. Praynig Hug

# 179
  • В светлината на слънцето
Кроки, Лъчо страшно е пораснал.  Peace И как само майсторски се храни сам.  Whistling С мъжа ми гледахме клипчето и както той казва: направо е готов за детската градина. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт