Теси или Елдом (бойлери)

• 61 331
  • 57
  •   1
Отговори
Мамчета кажете кой болер да си взема. Теси са с 5 години гаранция, а на Елдом са с 3 години. Кой са по - добри? Моля помагайте.

# 1
ТЕСИ Peace
.........
от 10 г съм на бойлери имала съм и на елдом и теси и аристон.
Аристона е от самото начало и още е в употреба,елдома ми наводни чисто нова кухня ,но вината си беше моя...както и да е на 3-година се проби и протече седмица след изтичане на гаранцията.Смених го с теси и вече 7 г пу-пу е ок.Тази есен пуснахме в употреба и втората баня ...и за там си купихме теси

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 14:22 от mamamari

# 2
  • Smallville
Не се занимавай с Теси,личен опит Naughty
Вземи си Елдом,няма да сгрешиш!

# 3
Елдом, ползваме го вече 10г. без проблем  Peace

# 4
  • с/у ОколоМръсТното
Теси-то гръмна на 2-рата година от ползването му.
ЕлДом-а в петък също се развали. Някъде около 2-2.5г. го ползваме. За щастие ел. повреда, която е отстранена вече.
А 1-вия ни бойлер беше Фламина. И той изкара около 2-2.5г. Но гръмна и той...
Така, че каквото и да си вземеш, няма гаранция...

# 5
Нямам наблюдения над тези марки и за това не мога да дам мнение.

Стибел елнтрон по-скъпи ли са? Ние имаме такъв от 7 години вече и имахме проблем само веднъж - не загряваше водата, но беше в гаранция и само смениха някаква част. От тогава никакви проблеми.

# 6
  • Варна
На Елдом гаранцията 3 години ли е вече? Преди беше 5. Така или иначе бих предпочела тях.

# 7
Ние сме с Елдом и не е мръднал вече три години. Доволна съм.

# 8
Момичета благодаря Ви много за отговорите, ще си мисля още  Hug

# 9
По скоро бягай от хоризонталните:неикономични,бързо се охлажда водата и доста по лоши показатели имат от вертикалните.

# 10
  • на малък остров в океана
Не знам за Елдом, но Теси са пълен боклук. Не ти ги препоръчвам.

# 11
az sa6to sam za tesi

# 12
  • Нови Пазар
jammi, ако знаех какви проблеми ще имам с ТЕСИ, никога не бих си купила. Взехме го чисто нов преди пет години. За този период- 3 пъти ни го смениха, и още 2 пъти идва техник да го поправя. Направи си извода. Дано да изкара още някоя друга година и ще търсим друга марка! Не съм доволна категорично! Crossing Arms

# 13
  • Варна
За хоризонталните е вярно - по-лош избор са от вертикалните, но понякога просто е неизбежно. В нашата баня просто няма място за вертикален, прекалено е малка. И хоризонталният ни върши перфектна работа. Вярно, че водата изстива по-бързо, но иначе си работи идеално.
Стибел елтрон са поне два пъти по-скъпи.

# 14
Нито един от двата.
На "ТЕСИ " корпуса раждясва  на няма и втората година.
На "ЕЛДОМ" постоянно проблеми с ел.частите.За 3 години 4 защити сменихме и колко ли още проблеми ни създаде  Twisted Evil
В нас сме с "Едеса" .Чуден си е.Икономичен ,добър дизайн и никакави проблеми 5 година. Peace

Общи условия

Активация на акаунт