1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 69

• 29 450
  • 427
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • София
Кате, а ти не беше ли там?  newsm78 hahaha
Благодаря за хубавата снимка! Heart Eyes

# 77
Добър вечер!

За анкетата - гласувах оптимистично : Laughing

В последните минути  на деня

Честит рожден ден Халит!!!    bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=0OaQFB41AmQ#

# 78
И на мен не ми харесва особенно състоянието и решенията на Шех ,НО
 хората казват : Не питай старило , питай патило...

Никоя от нас не знае със сигурност КАК ще постъпи след толкова стресови ситуации !Нямате ли ситуация за която след време да кажете - как изобщо съм си позволила да направя или да постъпя така? Къде ми е бил умът - да не казвам главата....
Гледайки отстрани - грешките и решенията,правилното и глупавото се различават лесно,НО попадайки в такава ЦЕНТРОФУГА ,какъвто е живота на Шех и то за период от 2-3 години - си мисля ,че АДА  и РАЯ се сливат и просто вървиш по течението,обзема те  желание за мъст - и тогава най-много нараняваш себе си.....А при Шех причините са мнОООго и все разтърсващи
-загуба на любимия
-без родители ,които да и подадат ръка
-болно дете - единсвенния слънчев лъч в живота и
-липса на работа - за да има се налага да лъже
-липса на средства за лечението на детето и
И колко още събития ,които няма да изреждам,защото ги знаете - но на мен и горе изброените са ми достатъчни за да загубя почва под краката си - макар ,че съм силен човек.Сега я упрекваме,но и много плакахме за нея...

Аз вярвам в ДОБРОТО СЪРЦЕ НА ШЕХЕРЕЗАДА  и за това гласувах , че ще прости на всички...

# 79
Хей, момичета, гледам 88 еп. Някой може ли да ми каже в 7 част, докато Еда кара колата какво изхвърля през прозореца?

Мисля, че са документите й, защото е взела решение...

# 80
 Embarassed Кой ще ме покани мене?!Мога само да сънувам,а масата е само за четирима-ето:

# 81
Таяшех грам мозък няма.Тръгнала адвокат на енгин и дуру да става.Бейза и казва че обича енгин а пък тя как и се хилеше само.Изумена и потресена съм-шех не се държи като трезво мислещ човек.
Чудесни думи на една МАЙКА към дъщеря-син-си.Бейза-Дуру
Дали шех постъпва в момента така към сина си?
Продължвам нататък...
Peace

# 82
# 83
  • Варна

Момичета, извинявайте  че    ви  пренебрегнах,  но  обещах  на  Халит  тази

вечер  да  бъда  само  с  него!!!  Празник  има  все  пак!!!   А  и  той    заслужава!!!
    1dating

# 84
  • София
Кате, кажи има ли и други снимчици?
Откъде ги взе тези?
Страхотни са!  Hug Heart Eyes

# 85
Embarassed Кой ще ме покани мене?!Мога само да сънувам,а масата е само за четирима-ето:

Ето такъв финал ни трябва

# 86
Все още умувам върху анкетата newsm78 - по една единствена причина. Въпросът е "какъв ще е финала", т.е. как най-вероятно ще се развият събитията, а не "какъв искаме да бъде финала".

Естествено, и аз като всички безнадеждни романтички в този форум, искам всички да се обичат и да бъдат щастливи. Но дали това е най-вероятния сценарий, все още не съм сигурна.  newsm78 При всички случаи очаквам да не е блудкав и сладникав, защото ми се струва, че Сабанджъ е режисьор с претенции да бъде оригинален и в никакъв случай няма да се поддаде на желанията на масовия зрител. Вярвам обаче, че е измислил нещо много особено, така че хем вълкът да е сит, хем агнето - цяло. Очаквам с нетърпение развръзката - каквато и да е тя.

Надявам се Шех да прости на всички и най-вече - на себе си.

Честит празник на всички работещи момичета! И на маминките, които си гледат дечицата - тяхната работа е още по-важна и отговорна!

# 87
Ех,че фенки...,как ще го спасим не знам

# 88

Момичета, извинявайте  че    ви  пренебрегнах,  но  обещах  на  Халит  тази

вечер  да  бъда  само  с  него!!!  Празник  има  все  пак!!!   А  и  той    заслужава!!!
    1dating

Е и как беше купонът? Какво му подари -  книгата "1001 нощ", сърцето си, седло за коня ...? Rolling Eyes

# 89
И аз вече пиша сценария-така както всички искаме да завърши,а ето така трябва да е:

Общи условия

Активация на акаунт