1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 69

• 29 446
  • 427
  •   1
Отговори
# 90
Анче , БЗ - отново и за пореден път - ненадминати сте !   bouquet
Даная , браво , бе джанъм !   bouquet Ама ако приемеш едно малко съветче - словореда !!!!!!  Знам я разликата , и в немския език глагола е на края, за това обръщай внимание при структуриране на преведеното изречение .

Ааааде, бе къзлар! Какво стана с купона ?
Благодаря.
Имаш право .Много е важно благозвучието и адаптацията.И се знаеу
 ,че превода, ако е точен няма да е хубав....но нямах много време от първа страница от поста на Анна3ком го копнах и превеждах под цитата.За това е съвсем натурално ,а на места и по смисъл .
На Севи е много по-сойностен , а и тя не е имала време.Коментара е направен на 30.04.от анонимен както ми се струва.
Емоции не събудих с "Думичките" си нали? Laughing"

# 91
Кате, а ти не беше ли там?  newsm78 hahaha
Благодаря за хубавата снимка! Heart Eyes

Я, Евгени Минчев и той там Joy

# 92
Я, Евгени Минчев и той там Joy

Че то без него минава ли светско събитие  Joy

Bz, много ти се радвам на вкусотийките, които ни представяш   chef  bouquet

Особено "турската виагра"   Shocked

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 00:22 от nani_na

# 93
Нали всички сме празнично и аз си помислих че мога малко да ви поразсъня а той наш Онурчо само как се е наточил(надявам се че хумора ми е уместен)

# 94
Хахахах, тъкмо се замислих в какво са завити орехите в "турската виагра" и докато рефрешна наш Онур бей се плези съблазнително   newsm65

# 95
  • до най слънчевия бряг
jilka притчата е страхотна ,ще ми се да съм кафеено зърно ,но май съм понякога и морков и яйце  Ще гледам от сега нататък да съм по често  като кафенцето Peace Много тихо бе хора, да не се изнесохте на купона в Истанбул ,пък аз да не съм чула и разбрала?
Бз в някое магазинно предаване дали няма пряко излъчване на рождения ден? Laughing

# 96
Ех,момичета ГОЛЯМ КРАСАВЕЦ е този НАШ ОНУРЧО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 97
Блаженството на тялото е в здравето, блаженството на ума — в знанието.
Талес

Peace
Преди да кажа лека нощ на всички ---искам да благодаря за интересната анкета.....  bouquet  bouquet..........гласувах......."всички щастливи в края.....също и ние!!!!...... Praynig Praynig Praynig

# 98
  • Варна

Момичета, извинявайте  че    ви  пренебрегнах,  но  обещах  на  Халит  тази

вечер  да  бъда  само  с  него!!!  Празник  има  все  пак!!!   А  и  той    заслужава!!!
    1dating

Е и как беше купонът? Какво му подари -  книгата "1001 нощ", сърцето си, седло за коня ...? Rolling Eyes
                           Нямам    думи   !!!              Kissing Heart               Страхотна     магия!!!

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 00:53 от Planet

# 99
jilka чудесна притча. И как само пасва на нашите герои: Бену-морков, Шехерезада-яйце, а Онур - кафе

# 100
Изчетох ви с доста зор Whistling,спирка немате Heart Eyes   Първо да благодаря на ВЗ за рецептата  bouquet изглежда много апетитно Rolling Eyes    jilka притчата е много поучителна,дано съумяваме в трудните моменти да сме като кафените зърна Peace  ВЗ,то на Онур и Керем виаграта май и във трети сезон им се отразява hahaha,само АК от толко патила е в застой и нищо не му помага:35: Joy Joy  SSSM радвам се за теб,че новините са добри,дано и занапред само с хубави новини да ни радваш HugКураж ние сме с теб Peace

# 101
Току що изгледах 88еп.
Според мен Шех си мисли,че при Енгин тих пристън ще намери,където с открити карти нов живот да заживее.Тя самата смята ,че  в булото на забравата така ще се обвие и  по-лесно близките си хора и най-вече Онур от съзнанието си ще изтрие.Но изгарящата ги любов мира няма да им дава и ще ги събере отново накрая тях двама. Heart Eyes
При Бену и Керем нямаше любов голяма т.е. тя бе едностранна,но  преминавайки през много перипети и неволи ,живота всъшност ги научи колко много се обичат също.  Heart Eyes
sssm-бъди силна и занапред ние сме с теб. Praynig
bz-още утре ще се опитам да го направя  bouquet

# 102
М-даааа, всички се изнесоха на купона май  tiptoe... Надявам се утре поне снимки да качат Wink.
Ех,момичета ГОЛЯМ КРАСАВЕЦ е този НАШ ОНУРЧО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ами, въпреки, че и аз съм от тия, дето са на клона на Онур, да си кажа: ми, не е хубав, пък Crossing Arms! Просто за мен има някакво невероятно излъчване, някаква притегателна сила....абе, харизма - хората отдавна са го определили! И друг път ми се е случвало и съм се чудила сама на себе си - абе, гледаш го - ръб отвсякъде, а аз вече примирам:icon22:, коленцата ми омекват, та чак ми прималява. И с наш Онур е същото Embarassed.

# 103
Редиците нещо оредяха.Цвети страхотна рима.Таня-напълно съгласна .

# 104
И  за мен Онур не е красавец. Дори и чаровен не е. Но е неустоим, магнетичен, покоряващ, въздействащ. Не случайно, в 87 еп. май беше, журналистката го попита дали не мисли да се занимава с политика. Онур е водач. Той е човек, койо може да увлича и завладява умовете и сърцата на хората. И колкото повече научавам за Халит, толкова повече ми се струва, че той притежава доста от чертите на Онур. /или просто вече се побърквам  #Crazy/

Общи условия

Активация на акаунт