1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 69

• 29 518
  • 427
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Обаче, нашата красавица Берг, не ви ли прилича на Салма Хаек?

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 17:47 от koki1

# 182
Току що гледах рекламата за нашия филм по Нова, но е с кадри от втория сезон. Grinning

# 183
  • София-Банкя
Здравейте момичета, сега сядам и веднага се включвам, тъй като току що изтече реклама по Нова, че скоро ще гледаме 1001 нощи и анонса беше, че Шехерезада и Шах Шахриар накрая имали три деца. Това много ме обнадежди. Много се извинявам, ако вече
 имате тази информация, но сега се прибирам и още не съм чела днешните ви постове.
Със здраве!

# 184
Аз пък токущо чух по телевизията следната мисъл:
"Накрая всичко ще е наред. Ако не е наред, значи това още не е краят" Ние ще си чакаме щастливия край и ако не е такъв ще си го измислим.

# 185
  • Sofia
Момичета, от много време не успявам да ви чета Sad.Но пък за сметка на това изгледах на един дъх до 88 серия, очаквам с нетърпение 89-кога точно се излъчи в Турция и после кога да чакаме превод?И не разбрах кой ще е последната серия - 90-та ли?
Много ви благодаря!

# 186
Момичета, от много време не успявам да ви чета Sad.Но пък за сметка на това изгледах на един дъх до 88 серия, очаквам с нетърпение 89-кога точно се излъчи в Турция и после кога да чакаме превод?И не разбрах кой ще е последната серия - 90-та ли?
Много ви благодаря!
Ами очакваме 89 епизод да се излъчи на 05.05. и да по последни данни сериите са 90.

# 187
момичета помагайте в гласуването,че Берг остана втора.ето линка
http://www.kanald.com.tr/FotoGaleriler/GaleriDetay.aspx?GaleriId=426

# 188
дафи ами те твойте хора на Боровец на почивка бе мила...казах ви аз че Упилсон много познава. Затова си седя спокойно в кревата и хич не се притеснявам с последните серии. Само от време на време поигравам право хоро че да съм във форма за сватбата.

Анче аз във вас с Упилсон съмнения нямам затва си дишам спокойно и чакам развръзката Crazy

# 189
Тази снимка лично аз не съм я виждала ама Дафи ще каже дали е помествана.

Анче аз я имам в архива с нейни снимки,но тук не помня да са я качвали,ама е от любимите ми Party Heart Eyes

# 190
ДАФИ-ЧУДЕСНА НОВИНА,а ДЖЕЙДА-ГОЛЯМА КРАСАВИЦА-ТУК НАЙ -МНОГО МИ ХАРЕСВА

# 191

Момичета, Дамла си прави група.

Започнала е качването на всички епизоди от 1001 нощ на едно място, може да има превод и на други турски сериали.
Който иска да се регистрира във вибокса и да заповяда!
А тези, които вече имат регистрация там, само да дадат съгласието си за участие.

http://www.vbox7.com/groups/5eedf2da

А групичката на Дамла се увеличава. Ето, ако някой е пропуснал този пост на Мишел и иска да заповяда.

# 192
а  аз, защо не мога да се влюча в групата. как да го направя? помагайте. ту съм.

# 193
  • Между гори и планини
защо трябва да се регистрираме? За да можем само ние да гледаме ли?

# 194
  • Варна

Момичета, Дамла си прави група.

Започнала е качването на всички епизоди от 1001 нощ на едно място, може да има превод и на други турски сериали.
Който иска да се регистрира във вибокса и да заповяда!
А тези, които вече имат регистрация там, само да дадат съгласието си за участие.

http://www.vbox7.com/groups/5eedf2da

А групичката на Дамла се увеличава. Ето, ако някой е пропуснал този пост на Мишел и иска да заповяда.

А  мен  не  ме  приема!!!  Като  искам  да  се  регистрирам, ми дава че има вече  такова  име  и

E-mail.  А като искам да вляза  ми дава, че няма  такова име!!!

Общи условия

Активация на акаунт