ПЛЕВЕН - 97

• 17 202
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от нас момичета. )))

Дикси, винаги е голямо шоу с бебе и по-голямо дете. ))) Майка ми като разправя аз какви съм ги вършела като се е родила сестра ми, да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли (имаме разлика почти 6г). ))))
А за вратата хич не се притеснявай, ако не е кой знае колко здрава с един крак и се разбива. (аз поне имам опит, в къщи няколко пъти сме се заключвали така в спалнята, хлапашка му работа).
Не е ли малко рано да ти махат конците, на мен на 10тият ден ги махнаха...

За събуждането на татковците - и нашият в началото не се будеше, още не беше свикнал. Но като мина малко време 1-2седмици и започна да се буди, явно свикна със звуковете да ги разпознава. ))

Ние след час някъде ще се смъкваме към центъра, само се моля да има някой на спирката да ми помогне с количката, че още съм с шевовете от махането на бенките и малко ме е страх да вдигам количката и Калина. Ама като не, ще ги вкарвам една по една в тролея. )))))
Та ако някой има желание и е на вън, може да се видим. )))

# 196
Аз пак да питам-за цирка никой ли незнае нищо ,че не ми се ходи само за това до ЛВТ?

# 197
Аз пак да питам-за цирка никой ли незнае нищо ,че не ми се ходи само за това до ЛВТ?
Не знам, четох плакат, че ще е от 7 до 14 май, но за цени нищо нямаше. Обикалят с един пикап и съобщават програмата, от което се чува само "....колелото на смъртта..." Все едно циганин чете думите  Mr. Green. ЛВТ ми е далече,няма как да ида.

# 198
 Hug,мерси за инфото ,значи има време ,той още не е започнал.
Това за колелото на смъртта не звучи много за деца Mr. Green.

# 199
Абе мацки, авентските помпи постоянно ги продават в На пазар за по 30-40лв, някои използвани по два-три пъти - не му мислете и си взимайте, моята е също втора употреба на едно момиче от Русе тя пък я беше ползвала точно веднъж и се отказала да кърми ли кво беше не помня, та чисто нова помпа за 40 кинта добре ми дойде

Дикси, споко, на никой не досаждаш, нали за това е форума, по-скоро аз се притеснявам дали не изглеждам смешна с постоянното плямпане за кърмене, защото те знам, че малко ти е все едно, пък аз ти пиля на главата  Laughing
Айла е страхотна мацка, аз я познавам лично, много красива и как се оправя с тия двете близначета, кърмеше ги двете повече от година и сама ги гледаше, мъжа и все нещо на работа, а ако я знаете какво е миньонче  ooooh! Сега друго бебе ли има? И като я гледаш с каква лекота ги прави нещата, абе много е готина

А и още нещо за Дикси - най-лесно ми се струва, че може да захапе мъника, ако го сложите да спи при вас или спиш само с него няколко дни - нощем като се събуди и само като го усетиш, че се размърдва - тикваш му цица както си лежите, така няма да се разсънва и би трябвало да захапе, да смуче и да се унесе
Легналото кърмене е най-лесно - супер мързеливата, можеш да си четеш, да зяпаш тв, да дремнеш заедно с бебето - главата на бебето ти идва някъде под мишницата при тая поза
И е много важно - никакви измивания постоянно на гърдите - може вечерен душ примерно, хубаво е да се остава кърмата да си засъхва по тях и никакви козметики - да те надуши бебока

Навън беше много приятно, една духова музика на площада и мажоретки, мернах Грета отдалеч, имаше и някакви досадници с вид на скинари и развели едни знамена със знака на Тангра и още там кво беше, абе Фтал ги знае сигурно, той да каже

# 200
Да, Деси, Айла вчера роди момиченце. Елена се казва бебето, впрочем  Laughing

Понеже не съм фанатизирана на тема кърмене и знам, че си отгледах Митко изцяло на АМ, сега не ми е притеснено и напрегнато, защото не се получава добре, а напротив - даже ми е приятно и забавно да се разправям с това да го науча да суче.
Но не възлагам големи надежди, де, като го гледам  Grinning

Атракция, не знам циганин ли говори на рекламата на цирка, но определено циганин кара пикапа. Карах зад него като ходих за конците. Чух, че представленията са от 16.30 и от 18.30ч.
Мира, на мен ми казаха, че се махат на 7-8-я ден.

# 201
Дикsи, видя ли онези седалки? Дали ще свършат работа? Оф, не смея да ти се обадя, че кой кога спи и яде у вас....  Crazy

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 14:51 от Atrakcia

# 202
Здравейте пак. ))))

Ние тъкмо се завърнахме от разходка. )) Успях да видя само Константина и се поразходихме малко с тях. )))

За цирка нищо не знам, а ми е на 2крачки, но нали не съм им почитател....)

И да попитам, някоя от вас правила ли е рожден ден на вън, и по-специално в Градската градина? Че тази година не ми се иска да се завираме по клубовете в хубавото време, но не съм измислила още как точно ще стане работата.

# 203
  • София
И моите конци ги свалиха рано,на 5-я ден,преди изписването точно.
Мира,мисля че Пешко прави празника на малката навън.

# 204
Деси,къде беше?Що не те видяхме?
Тони25,мога да се разходя в твоя чест следобяд да видя за цирка,на една п... ми е ЛВТто от нас Mr. Green
А Калина големи песни пя,сладурката Laughing

# 205
Явно си зависи от лекаря, не знам. )))
Моята лекарка ми каза да отида на 10тият ден да ми ги свали.
Сега с тези бенки, лекарят който ме оперира пак така каза.
Може би си зависи и от кожата, или тъканта на пациента, нямам представа.

Константина, харесахте ли си столче?. ))))

# 206
  • София
Мира,не знам,навсякъде практиките са си различни според мен.Аз в болницата,в която родих на всички със секцио им сваляха конците на 5-я ден,освен ако има някакъв проблем с операцията.А аз съм дебела,както знаеш Laughing,и много ме беше страх като ми ги свалят дали всичко ще е наред,да не ти разправям какви гледки си представях.Въпрос на традиции в определеното здравно заведение според мен...или въпрос на лекар.Аз например много се шашардисах,когато дойдохме в Плевен и беше време за някаква ваксина на Мими.Докторката вика дай гръбчето Crazy.аз изпаднах в ужас-как така ще му бият на детето ваксина в гърба.Всичките ваксини и на двете са слагани на ръчичката.Отказах за гърба,разбира се.Тя беше много учудена от реакцията ми,лекарката имам предвид.

# 207
  • Плевен
За конците - моите ги махаха на два пъти. На седмия ден махнаха половината (през един конец), а няколко дни след това и останалите.

# 208
Мирама,гледахме и... newsm78 Харесах едно Чиполино и едно дървено.Дървеното си е на нивото на масата/стабилно е./ а в последствие става на отделно столче и маса за детенце,може би до 3-4 год. възраст.Разликата в цената е 15ина лева в полза на Чиполиното.И сега съм в чуденка.Кое да вземем,някой ако е купувал дървено или има поглед на нещата да казва,защото Хриси много ме съмнява да иска да седи дълго време в тоя стол,пластмасовите ми изглеждат страшно нестабилни,като знам Хриси как от сега барабани по таблата на количката,като удари един на таблата на столчето,най-много да я счупи...Имаше и едни столчета с някакви музикални екстри и дрънкалки по тях-умрях да се смея. hahaha
Сега ще потърся в нета дървеното и ще покажа Peace
Ето това е  http://family-bg.com/prX_3485.htm Самото столче се маха и масата се обръща после...

Последна редакция: вт, 05 май 2009, 14:57 от Константина

# 209
  • София
Константина,нашето столче беше от тези дървените,които описваш.Купихме го за Бубка,отгледа и Мими и е все още съвсем здраво.Практична и удобна мебел,докъм две-три годинки го ползвахме за столче с масичка,на което си играеше.

Общи условия

Активация на акаунт