ПЛЕВЕН - 97

• 17 200
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Оф,Валя,кво да правиш,не се трупат лесно толкоз публикации Mr. Green.
Кухнята я изчистих снощи,не съм спала до посред нощ.Ама не че има полза.Днес Ангел лепи плоскости на тавана и всичко стана в стиропор.От утре ще лепим тапетите,тъй че чиста скоро няма да я видя кухнята.Ноо,вижда му се края.
уф,друго исках да напиша,ама не се сещам...

# 181
Дикси, добре дошла! Малкия Калин е много миличък! Чак ми се прииска да гушкам и аз едно такова мишленце! За помпата-и аз направих мускули от нея! Даже и мъжът ми се е включвал в цеденето, когато съм се уморявала аз! И моят син в началото не искаше да суче, беше доста мързелив! Ама, мъже, к'во да ги правиш, все лесното търсят! Laughing С повече инат ще се научи!

Атракция, много е готин!
Мирама ,на мен малката ми прилича на теб, особено в очичките!

# 182
Аз пак не съм ви изчела,ама само да кажа -Дикси,сигурна ли си,че това не са снимки на Мити като бебе Simple Smile Много си приличат  Hug
Валенце,скоро ще се радваш на новата кухня.Като знам аз какво чакане му ударих,направо не ми се сеща.А и още има неща за дооправяне.
Този път и ние мислим да отидем на цик,само не знам какви ще са цените,май ще са прилични.
Тина,този хотел в Св.Св.Константин и Елена ли е? Защото тъкмо днес гледах едни бунгала точно до него и се чудя дали наистина са близо до плажа.Ако още си там и може да даеш инфо много ще съм ти благодарна.Иначе изглеждат супер,но искаме просто да са на 2 мин от плажа Simple Smile

# 183
Да, в Константин и Елена е хотела, плажа е на 2-3 минути, но бунгала наблизо не съм видяла

# 184
Готин Калинчо!  Grinning

Дикс, ако видиш зор ми пиши да ти дам да пробваш с моята на Авент, никога не мее боляло нищо като помпам с нея, още повече че и като захапе вакума дърпа без да помпиш, само седиш и то си тече

Що не го оставиш да помрънка и не му направиш заигравка с гърдата, с тва цедене ще видиш зор, иначе е толкова по-лесно, а след първите две седмици става и приятно
Видя ли линковете дето ти пуснах? Иначе можеда направиш и това - лягате, ама е добре да сте голи, ти настрани, на хълбок и той легнал настрани, така че коремите ви да са един към друг, подпираш о него с една възглавница отзад, слагаш си на теб една под главата, абе лягаш си бейската дет се вика - трябва да е гладен - и започваш да си играеш с гърдата - даваш му, дърпаш, преди това е добре да си цръцнала малко мляко, за да му мирише и да не си се мила с никакви козметики, абе да му мирише на мляко - правиш така, че се едно му даваш и после му я взимаш - за да му стане интересно и да захапе
Нищо няма да му стане ако пореве малко и не му даваш шише

# 185
Деси, точно така правя както го описваш, без бейската поза, де. Лута се, блъска се, захапе, даже дръпне 2-3 пъти и аз си викам "Айдеее браво", обаче пак пуска и не иска. Ей сега половин час се заигравахме по този начин.
Най-странното е, че дръпва по малко и се отказва, т.е. не е като да не знае вече какво има там и пак се отказва доброволно.
Ама на мен ми е смешно като го гледам и все още няма да се отказвам. Ако обаче още една седмица няма резултат вче мисля, че няма да стане.
Разгледах и попрочетох всички линкове, които ми даде. От майската има една майка Aila, която има две близначки на по 2 годинки, та тя на ЛС ми пише фермани момичето. Спазвам всичко, което ми кажете  Peace

А за помпата - аз от липса на мускули не се оплаквам, а и не ми е никак трудно. И тази е така - помпиш помпиш, тя прави вакум и после сама си тече докато си седя. Така, че засега нямам нужда от друга помпа.

И да се извиня на аудиторията, защото се чувствам неудобно така да си коментираме моите кърмачески истории. Да ви занимавам с това, което всъщност в момента само мен ме вълнува  Rolling Eyes Обещавам занапред да се въздържам от коментар, само ако е крайно наложително Heart Eyes

А за Митко какво да кажа...голям смях с този човек  Laughing Вчера му казвам искаш ли да храним бебето? Той като се разтича да му намери лъжичка...къде имало каша да му приготвим...да сме го пуснели да си попълзи по пода...той да го носи...и се молииииииииии, толкова настоятелно, мани-мани...
Почуква го по главата с пръси за да го събуди. Сложила го бях в едно шезлонгче и Митко като каза, че той ще го люлее, малииййй, мозъчно сътресение как не получи това бебе не знам...с все сила като почна да го клати, изправиха ми се косите  Laughing
Само чака да не го гледам и изхвърчава в стаята при бебето и се почва. Голям мерак има да се грижи той за него  Mr. Green
И сега имаме нова тактика - преместихме ключа на спалнята от външната страна и като излезем от там врътваме ключа, за да не може той да нахълта тайно при бебето.
До къде я докарахме - да си заключваме децата  Crazy
Вчера ми мина през акъла какво ще стане ако е заключено бебето, а се повреди нещо ключа, но бързо отпъдих тази коварна мислъл от главата си да не си развалям настроението Laughing

Днес ще ходя да ми махат конците.

Джина, мислиш ли, че си приличат? На мен са ми коренно различни  Laughing

Валенце, обещавам да издебна някой по-интересен момент на Митко и Калин и да ги фотографирам за теб  Hug

# 186
Дикси и съвети за упорито кърмене са ми две несъвместими неща  Crazy

Дикси, то пък 'земе да ти хареса и да се пристрастиш  Laughing
А, дублирали сме се. И според мен хич не прилича на Митака.
Как ти е ръката?

# 187
Дикси и съвети за упорито кърмене са ми две несъвместими неща  Crazy

Дикси, то пък 'земе да ти хареса и да се пристрастиш  Laughing
А, дублирали сме се. И според мен хич не прилича на Митака.
Как ти е ръката?
И да го кърмя до 7 годишна възраст, нали? Тази кауза преследвам аз, иначе какъв е смисъла?  Laughing

Ръката се повлиява добре от антибиотика, вече я ползвам почти пълноценно  Grinning Само нощем Емо като я затисте и пропищявам като Софи Маринова като и настъпят малешката.
А, и да ви кажа, Емо как изобщо не се събужда от плача на бебето. Ама изоообщо. И на сутринта не знае ял ли е, не е ли, ревал ли е, не е ли....
Аз не знам ако и двамата спяхме така какво щеше да стане с горкото дете  Laughing

# 188
И Анатоли не се буди от Божидар-той още реве като бебе понякога нощем. Трениран е на шум и си спи като кътил. И с бебето ще е така, змам си аз.
И минимум 7г кърмене за теб  Peace
Де да го водим днес тоя дзвер  Thinking

# 189
И сега имаме нова тактика - преместихме ключа на спалнята от външната страна и като излезем от там врътваме ключа, за да не може той да нахълта тайно при бебето.
До къде я докарахме - да си заключваме децата  Crazy
Дикси и ни така си реушихме проблема в началото ,докато Ана можеше да пищи ,ако Кирил я тормози нещо.

Joy Joy Joy

Де да го водим днес тоя дзвер  Thinking

Ни заминаваме в Ловеч в зоологическата градина,заповядайте  bouquet

# 190
  • София
И Ангел не се буди от децата.Като се роди Мими докато стана на седем месеца спяхме всички в една стая.Тя ревеше нощем до 20дни и после спря.За тия 20 дни нито веднъж не се размърда дори Ангел от плача на бебето. Crazy

# 191
  • Плевен
Дикси, да не те отчайвам, но Виктор беше същия като Калин. Все едно отрова му давах на това дете от гърдата си. И така три месеца. Добре, че майка ми беше до мен и тя ми помогна да не се отказвам от кърменето. И като се отприщи детето, дойде му ума и засука, та до година и три месеца някъде.
Джина, в този район (където е Тина) бунгала не съм виждала. Има по-малки хотелчета. Покажи какво си видяла.

# 192
Добро утро !

Много хубаво бебече, Дикси!
И аз съм го замислила това кърме ,по точно помпата де ,много ме впечатли авентската ,ама 80лева не ми се дават нещо.Миналия път с една спринцовка от 4 лева много добре си паснахме и нямам оплаквания.С нейна помощ напълних половината фризер и после 2 месеца яде от него.

Момичета дайте повече инфо за цирка,моля  -до кога е ,от колко часа ,
цените ?Ако е по нормален мисля да заведа Валя ,дано не сме го изпуснали.

# 193
Някой знае ли дали в Стоматологията има дежурни?Нали съм карък ми падна пломба,а аз реших,че пак съм си намерила "късметче" в закуската си ooooh!

# 194
Би трябвало да има дежурни.Току що прочетох една статия в интернет-
08 Април 2009г.
В Плевен ще бъде отворен денонощен спешен стоматологичен кабинет.
Това съобщи д-р Стоян Стоянов, управител на „Дентален център І” .

Предстои да се изготви схема от ръководството на центъра, съвместно с регионалната колегия на Българския зъболекарски съюз, по която всички стоматолози да участват и да дават дежурства в спешния кабинет.

Вчера в „Дентален център І” са открити три ремонтирани и новооборудвани стоматологични кабинета. Обновяването е на стойност 33 хил. лева.

„За тази година отново има планирани ремонти на кабинети, но те ще се извършват по плавно заради финансовата криза.” - поясни д-р Стоянов.

Калина Стоянова

Общи условия

Активация на акаунт