ПЛЕВЕН - 97

• 17 194
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • Плевен
Мира, гледах, гледах, но Калина почти нищо не е взела от тебе. Може би само цвета на кожата и светлата коса. Повече прилича сигурно на баща си или някой роднина.
Хубави снимки на хубаво дете.

# 166
valja, да, прилича повече на баща си и на лелите си. )))) Макар че много хора казват, че приличала на мен. )) но аз не съм съвсем съгласна. ))))

# 167
Мира,на мен пък Калина страшно много ми прилича на теб Heart Eyes
Дикси,да не би да си забравила да налееш вода? newsm78 Че аз така изхвърлих 2 шишета и една помпа тип "Спринцовка"...А Калин е душичка,и ми изглежда големичък,пу-пу да му не е уроки....
Стелче,така си и помислих,че ще ми кажеш Laughing.Браво за букета...Ама не се надай скоро,първия букет,който хванах беше преди 6-7години,втория преди 2 на сестра ми на сватбата/не беше нагласено Mr. Green/.....А за нашия "ден"...Ще почакаме,ще ни се сега покрай кризата да се уредим с наш дом,пък живот и здраве....ще се оженим някой ден...И тогава ще има моята голяма форумска сватба...Дай боже да мога да си направя моминско парти с вас.Голяма веселба ще е ...ЕХ размечтах се.
За Хрисито-Педи каза,че не е страшно,изписа 2 кремчета,ама не им помня имената...Трябвало да мине до 2-3 дни.Дано Praynig
Дивианка,хич не си правя майтап.Пусни някоя снимка да си те припомня и другия път ще се видим.
Аз днес пак бях "уличница"-одеве се прибрахме,надявах се да видя много нардо,а то скромно-Силви,Деси Танова,Оля....И да не забравя Симона с Ерота,която вече ми се усмихва и се радва на Хрисинка Laughing
Аааааа,щях да забравя-аз нали и за най-малкия успех се хваля-ами вече си седим,че даже и барабаним по таблата на количката.... Party
Тина,моля ти се-топни се и заради нас,че като нищо,ще ни се размине моренцето и тая година....
Имам подозрения,че Фталл и Номадка вече са "затиснали" ягнето"-никви ги няма....

# 168
Цитат
Имам подозрения,че Фталл и Номадка вече са "затиснали" ягнето"-никви ги няма....
Даже две, ма не е в това мъката ми, поне на мен де, откъм ящност ще ги надбориме ние. Laughing Laughing Laughing
Вече няколко дни си правя една лична анкета в един подфорум и ми се оформи доста четене и копи-пейст работа, отделно домашните занимания и то направо омагьосан кръг... #Crazy
Иначе следя диалога, поддържайте формата. Айл би бек суун! Grinning
Диксито ако в упътването няма изрична забрана за стерилизатор направи им рекламация. Помпата изглежда приличен модел. Тия дни видях един американски модел ръчна и не е скъпа - http://www.target.com/Medela-Harmony-Manual-Breastpump/dp/B0006H … 20pump&page=1
 Аз мога да ти услужа само с една евтина, че нали още се цедя с авента, поне докато купите нова да скърпиш ситуацията. ooooh!
А Калинчо е сладурчо, много оформен, бравос на майстора.  Laughing Laughing Laughing

# 169
  • Плевен
Номадка, как не ви беше жал - пък и на две сте отнели живота.  animal085  animal085  Като приключиш с анкетата  да споделиш резултатите.

# 170
Малко снимки от нас - ако ви се гледа  Grinning

Бужи

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 20:53 от Atrakcia

# 171
Дикси,ако не си закупила помпа,вземи си Медела-без нзачение каква.Аз нали исках да си върна кърмата,Хедра ме посъветва да си взема такава,ама аз нали съм ooooh!,мъчих се с една "спринцовка" и се отказах...
Номадке,да ви е сладко. Laughing
Атракцийке,Букажа много щастлив Peace

# 172
nomadka, е, нямаш ли си работа да говориш за агнета, сега ще ги сънувам....))))

Атракция, на една снимка с катеричката страшно ми хареса, направил е много сладка физиономия. ))) А вече си е голям мъж Бужи. ))))

# 173
 Здравейте и от мен Hug
Вече си взехме дечицата,пълна къща.Днес отново следобед бяхме на вилата.Съжалявам ,че си забравих фотото да снимам Ана и Кирил как бяха легнали и двамата върху кучето и го гушкат и милват,а то милото се чудеше кого да изближе по-напред JoyИ двамата много щастливи,по едно време го яхнаха и двамата,абе .....следващият път ще снимам.
  Утре ще ходим до Ловеч с децата в зоологическата градина.Много я харесват и там отиват 3-4 часа.Ще снимам и ще пусна фото после.Дано само всички животни да са излезнали.Дори бих казала смело ,че в сравнение със Софийската ,Ловешката е далеч по-хубава.Като ходихме в София ,Кирил се отегчи,дори искаше да си тръгваме.
Дикси ,Калин е много сладичак и прилича на баща си,да ви е жив и здравичак Heart Eyes
Атракция ,Бужака е като в приказка на тази снимка,не сподели,казахте ли му,че ще си има сестричка,радва ли се?
Мирама много сте хубави с малката,според мен е взела по-малко и от двама ви.

# 174
Атракция ,Бужака е като в приказка на тази снимка,не сподели,казахте ли му,че ще си има сестричка,радва ли се?

Той от началото казва,че ще има сестричка. Покрай Анито не възприема бебето да е момче  Mr. Green Да се радва-знам ли го, на моменти е той.

Калина прилича на баща си, ама 100%. Мира, то пък бива ли да си толкова бяла  Laughing

# 175
nomadka, да ги съдя викаш  Grinning Тези от сайта или Canpol? Aааа ма ха!

Вече имам от приятелка помпа на Чико с една помпичка като на апарат за кръвно. Така както ми изглеждаше нищо и никаква направо ми скри топката. Как помпи не е истина  Shocked Като истински компресор, много съм доволна.
Ето я - http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=747

Божидар е много, много чаровен  Heart Eyes

# 176
Дикси, голословна си, разказвай ми за Мити  Sunglasses
Че тя евтина тая помпа, ако й докажеш качеството по-дълго време, ще взема и аз да си купя, щото с Бужи не можех да се цедя. За сега съм с впечатления за Авент, ма тя 90лв....
Има цирк до ЛВТ-то  bowuu

# 177
Atrakcia, ми и аз това се чудя, до мен Калина направо е черна. ))) А като я видях хората и викат - ау, колко е беличка. )))

Дикси, бях си купила първоначално такава помпа. След 3дни не си усещах ръцете, иначе че помпи, помпи здраво....ама и здрави ръце трябва да имаш. Смених я с Авент.
Ако го закъсаш с тази обади се да ти дам моята, но ще трябва да си купиш шишета, защото моите ги стопих в стерилизатора в микровълновата. )))))

# 178
  • София
Сколасах да седна и аз като бял човек. Grinning
Мира,Калина много готини къдрички е взела да заформя. Grinning
Атракция,голям смях с Бужи на катеричката,такава физиономия е направил. Laughing
Исках още нещо да напиша,ама забравих...ще се сетя надявам се. Crazy

# 179
  • Плевен
За кухнята може би ... Кога ще я почистиш? Само по форуми висиш, язък, че мъжът ти е военен. На ред и дисциплина не те е научил.  Joy (Общо прекарано време във форума: 177 дни, 15 часа и 7 минути)

Общи условия

Активация на акаунт