ПЛЕВЕН - 97

• 17 191
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро и от нас. ))

Времето и днес е чудесно и става за разходки. )) Но ние докато се намотаем и то става обикновенно към 12ч. )))

Константина, да не би да си и дала нещо ново за хапване, или да са тръгнали зъби? При Калина такова зачервяване изведнъж беше съпроводено с никненето на 4зъба, беше и дупето така и отпред. Побърках се 10дни, мазах с какво ли не. Пробвай с Витамерфен, или с Адвантан. Имай предвид, че вторият е контикостероиден, прочети внимателно опаковката.
Не че на нас и те ни помогнаха особено. Никога не бях вярвала, че от зъби може да се получават подобни неща.

А за будките за вестници и списания и др. неща.....ами не знам, може и да е по-красиво без тях, но сега човек един вестник не може да си купи. Да не говорим, че продаваха и разни детски играчки на доста по-ниски цени, отколкото да отидеш в магазин на Пазара на Манеца примерно.

Тина, чудесен пейзаж. ))))

# 151
Времето е чудесно, снимката е правена рано сутринта от терасата на хотела. Сега излизаме край басейна навън. Никола е на нещо като градина. Занимават ги по 5-6 часа на ден. Бабите ги  няма, румънците също си заминаха.  Mr. Green

# 152
  • Плевен
Разкажи повече за градината. Тя към кой хотел е и къде забавляват децата? Ти си по високите етажи, щом си успяла да направиш такава снимка.

# 153
Тина ,зле ли ви е ? хХХАХХАХА Много хубава снимка .
Константинче ,аз хванах букета ,живот и здраве след някоя и друга година и мен ще ме огрее. хахахах. Вие решихте ли дата за "вашия ден" . Малката е голям слдур на аватара.
Деси Танова , Тази Ани е голямо шиле. Помня снимката с крема Здраве ,аз сега и с това олио.... Лудницата е пълна при вас.

# 154
Здравейте от нас!
Ей Тина,колко благородно ти завиждам,супер е снимката,обичам морето и с нетърпение чакам лятото Heart Eyes
Стелче,браво за букета,чакаме продължение.
Ани Дани, бързо оздравяване Hug
Колкото до пъпчиците и подсичането,ние до сега не сме имали проблем и дай боже да няма,  когато има ако го мия само с вода и при всяка смяна на памперса го мажа с Бочко.
И да се похваля с новото ни превозно средство Mr. Green

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 11:58 от desisladka

# 155
Добър ден! Излиза ми се много и на мен, но мисля още ден-два да поизчакам. Не знам защо, но малко ми е вижда рано макар времето да позволява като че ли...вие как мислите?

Ето направих току що няколко снимки на Калин. Топли топли  Laughing
http://diksi.multiply.com/photos/album/63

А и да се оплача - преди около 30 мин. си съсипах помата  Cry Вадя от стерилизатора и от нея нищо не става. Всички гумички и уплътнения на дръжката, с която се помпи са се стопили .  Преди това я бях стерилизирала в тенджера с вода на котлона. Нямаше никакви проблеми. Защо сега я сложих в стерилизатора ...още не мога да си простя. Без помпа съм загубена. Сега някой ще ходи да ми купува нова 
Ето това беше моята помпа - http://family-bg.com/prX_2477.htm

# 156
Дивианка,ние бяхме из градската,прибрахме се след 6 часа,но аз не те познавам Mr. Green
Бъзикаш се, нали? Mr. Green
Радвах ти се на корема, когато седя до мен на последната среща преди да родиш /в кит.ресторант на бул.Русе/. Crossing Arms
Да се оправя дупето на малката и дано не я боли!
Тина, красива снимка!
Болните да оздравяват!
Диксън, моята мома беше толкова голяма на 1 месец. Grinning Голямо сладурче е Калин.

# 157
 #Crazy
Пускам си скайпа и ми излиза листата на някой си ивелин, с неговите абонати, с неговите си разговори  Shocked
Все едно се е закачил от моя компютър.
А мен ме няма  Tired
Какво е това пък сега?

# 158
Дикси, много е сладък и оформен Simple Smile Според мен прилича на теб  Wink
Купи си помпа на Авент

# 159
На 9-я етаж сме в Гранд Хотел Варна. Към хотела има аниматори, сутрин по 2 часа и след обед по 3 ги занимават. В една стаичка са, Никола е супер доволен  Grinning   А аз още повече   Mr. Green

Дикси, добре прибрала се и от мен. Много е хубав  Калин   Hug

# 160
Дикси,добре дошла  Hug Хубавец е малкия Калин  Simple Smile
Чак и  на мен ми се прииска една малка шушулка.

Тина,топни се и заради нас в морето.

За дупе на Симона й помага крема на Мустела Стелактив ако не е много сериозно.
Иначе Вита мерфен е чудесен при по-сериозно зачервяване.
2 пъти я мазах със така прехваления Судокрем и стана още по-червено.

# 161
  • Плевен
Дикси, купиха ли ти помпа? Много е неприятно, да си съсипеш нужната помпа и толкова пари на вятъра. Много сладък мишок, толкова е мъничък и сладичък. Пу-пу.
Валенце, показай снимки на кухнята.

# 162
  • София
Дикси,чудесно сладко бебенце!Аз искам и една снимка на бебето и Митко...не съм нахална,знам. Blush
Валя,снимки на кухнята ще има чак като залепим тапетите и тавана,че сега не е за показване Laughing.

# 163
снимка на бебето и Митко...

А как се държи самия батко? Как мина първата нощ, рева ли Калинчо....разказвай и споделяй смело  Grinning Емо оправи ли се?

# 164
Дикси, страхотен е Калин, голямо и хубаво бебе. ))))

Ние се завърнахме от разходка, ето и малко снимки на който му се гледа. )))

в Маркизата
Фонтаните
пак там, Калина бяга
още една на фонтаните
и аз там
Калина
пред Мавзолея
още една там
на зеленичко
с мама

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 17:13 от Mirama

Общи условия