ПЛЕВЕН - 97

• 17 184
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен
Дикси, добре си се завърнала! Hug Калинчо дано да остане кротушко.
Дивиана, раничко е за такива ритничета. По-вероятно е да си хлъцнала или нещо друго да се е случило. Червата нали се движат, въздух, такива ми работи.

# 136
Днес след обяд бяхме в градската и се оглеждах за някоя от вас, ама така и никой не видях (познах). А се надявах. Simple Smile
Значи Велина съм видяла с колелото Simple Smile Като не помня физиономии, така е.
 За ритниците и усещането - аз бях в 15 седм и съвсем осезателно усещах как ме гъделичка, като съм по-приведена. После 2 седмици нищо. Но онова си беше то, така че е възможно.
 Люси ,не се ли надруса в Русе? Давай снимки с новия тоалет  Flutter
 Валенце, и от теб снимки чакам.
 Момчешките майки, вашите деца имаха ли "криза на възрастта" - така ли го нарече, Дивианка? Божидар не е той, такова чудо  ooooh! Днес е пълзял по центъра, хвърля се на колене,тръшкане, бяга и не се сеща да се обърне, какво ли още не.К'ъв бе тоя период  Tired

# 137
  • Плевен
Атракция, има такива периоди. А и все по-щури ще стават. Вчера например Виктор се пързаляще на колене по гладките плочки в един магазин. Хвърли се порядъчно няколко пъти върху купчините с килими (в друг магазин). Все едно не е моето дете. И се засмял до уши. А какво ми разправя от известно време - "Какви сте родители, нищо не ми купувате, нищо не ми давате, нищичко!" с подобаваща интонация, скръстил ръце и начумерен. И това по повод някоя поредна дреболия, която съм отказала да купя. ooooh!

# 138
Константина ние те видяхме днес.Вие бяхте седнали в Маркизата с малката и със мъжа ти.Ние бяхме на друга маса.Утре с малката ще ходим на Видима за 1 ден.

# 139
  • плевен
ice ходихте ли в Кайлъка,работи ли зоологическата градина вече newsm78

# 140
  • Плевен
Дикси,добре дошла Hug
Много целувки на малкия Калинчо и ще чакаме снимки с нетърпение.  bouquet

# 141
ЗДравейтееее , голямо щастие ,най-нкарая да седна. Мале и още по-голяммо -имаме си ново бебееееееее .Дикси ,честито ,и добре доли с Калинчо ,много щастливи мигове. С първо дете в началото незнаеш какво се случва. С второто ,сигурно чувството е невероятно. Оле ,чакаме още бебетаааа !!!
Бях кума на една сватба (ще пусна малко дженти снимки после  4470 ) ,миналата седмица не съм сядала затова , компа беше на ремонт. Затова като ми го върнаха ,бях забравила да платя нета ,но беше вече по празниците и сега ... чак като минат. Сега не пиша от нас. Освирепяла съм без комп.
Мале Де Що ,сега гледах Яна с  "НЕ, НЕ МИ СЕ ПРИБИРААА!!! Мале събрахме се 10 човека на компа да и се кефим.

# 142
Дикси  Hug Хубаво е,че вече сте вкъщи Simple Smile Аз   не искам снимки,чакам да го видим на живо Simple Smile Бързо да се оправяш  . А Калин е едно от любимите ми имена Simple Smile
Деси,благодаря,горе долу се сещам,ще експериментираме Simple Smile
Деси Танова,супер случка с олиото  Laughing
А зоологическата в Кайлъка не само,че не работи,ами и ремонта май още не е започвал,поне по поглед отвън.Много бях разочарована  Sad
А забелязахте ли как е  прочистен центъра? Няма ги вече сергиите/павилионите за вестници,играчки,книги и тем подобни,много ми хареса Simple Smile

# 143
А забелязахте ли как е  прочистен центъра? Няма ги вече сергиите/павилионите за вестници,играчки,книги и тем подобни,много ми хареса Simple Smile
Дааа, забелязах аз, но сега къде са реповете с вестници?
 Чудя се какво разнообразие да му създадем днес на цар Божидар.Май ще нарамим топки и да рита в Кайлъка.

# 144
Айс,извинявай,не съм те видяла Embarassed
Стелче,да покажеш снимки. PeaceКой хвана букета? newsm78 Laughing
Дивианка,ние бяхме из градската,прибрахме се след 6 часа,но аз не те познавам Mr. Green
Атракция,видях ме ви вас отдалече,бяхте някъде пред часовника с Оля и семейства...ама как да викна през целия площад.
Ние след около час ще сме в Градската,на който му се пие кафенце да заповяда  bouquet
И да ви питам нещо-на Хриси срамните устни от вчера са зачервени,а днес се е разнесло още повече и са станали релефни-седи като малки плюсчици.Направо съм ужасена и потресена,имайки на предвид,че винаги си я мия като ака,а сега и след гърнето.Не съм сменяла кремове,сапуни,лосиони.Имам едно много добро кремче,но и с него не помогна...Сега ще идем при дежурния лекар да я види....

# 145
Константина, има един Судокрем - пробвай с него, много е добър, въпреки, че може би е добре наистина и лекар да погледне щом е толкова сериозно.

# 146
Добре дошла на Дикси и Калин и от нас! Дикси, не се притеснявай с кърмата. Аз първите дни имах страшно много коластра, после кърмата намаля и едва едва и стигаше. Цедях се с помпата постоянно и пиех много течности. Сега за щастие тръгна и имам достатъчно. С повече упоритост - ще се справите. А това, дето акушерките говорят :"Вие, със секциите ..." са бабини деветини. И Теди и Михаела ги хранеха с шишетата с големите дупки , а после си сучеха. Като му огладнее дупето къде ще иде. Ами нали Авент са направили дарение и вече били с шишета Авент в Родилно. Точно след като ни изписаха нас. Не ти ли даваха АМ с Авент?
Дикси, да си подготвена, че Митко може да реагира по свой си начин на бебето. Теди започна да се напишква в градината. Бях страшно притеснена и като отворих книгата на д-рСпок се оказа, че причина за това може да е забележете :"поява на бебе в семейството, местене в ново жилище или смяна на детска градина". При мен първите два фактора са налице, а доклокото знам и при теб. А аз мислех да го местя в дрлуга градина, защото реших, че е заради тоалетните, които наистина са ужасни. Добре, че прочетох преди да предприема такава  мярка. Тогава съвсем щях да я наглася.

Константина, не се притеснявай. Аз вече втора седмица го бия тоя тупан. Трябва да пробваш всички видове мазила. При Михаела, май помогна най - бързо един крем на Веледа - за подсечено дупе, с екстракт от невен. Има го в Санита и в Селекта. При Михаела освен това и дупето и е такова. А и се съмнявам дали Мирама няма да се окаже права - май просто трябва да си мине време и се оправя само. Аз пробвах всички видове кремове, които се предлагат тук. Само крем рачеви още не съм опитала. Но и това ще стане. А терасата ми може да я познаете по вечно сушещите се бебешки пелени. Голяма икономия на памперси направих с това бебе  Grinning
Ей, че дълго стана - ама ще ме извините. Нали рядко пиша , та...

# 147
Добро утро!
Почвам да се оплаквам- от вчера ме е тръшнал някакъв вирус -температура, повръщане и още много екстри! Направо ще откача вече! Дано Дани да е добре! Praynig
Приятна разходка на всички, които ще излизат днес! Аз ще пазя леглото! Sad

# 148
Поздрав от нас   Hug     

# 149
  • Плевен
Тина, разказвай. Как е по морето? Бабите там ли са? Като гледам снимката не сте случили на време. В Плевен вчера и днес времето е доста слънчево.

Общи условия

Активация на акаунт