ПЛЕВЕН - 97

• 17 177
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Мерси момичета. ))))

valja , а, само от 2г. )) Но иначе сме заедно от 5г. ))

nomadka, ми казвай кога де. )) Аз и след обед съм свободна за бира. ))))

# 121
Деска,ние също веднъж ходихме до ЛИпите,но само така по път да ги видим и много ни хареса,освен това и за спане не е скъпо,не си спомням точно,но помня,че ни харесаха условията.Даже имаше изкаран голям басейн от тези стоящите,защото беше посред лято. А вие как отидохте,само в заведението ли? Какви са условията да ползваш барбекюто? И дали може да се разпъват палатки,че мъжа ми е фен Simple Smile ? Аз имах някъде и визитка,трябва да я потърся.
Ние вчера ходихме до Кайлъка и съм се сетила да те питам -къде беше правила едни снимки с Яна още миналата година,преди да родиш? Беше много хубаво и си спомням,че беше обяснявала,но съм забравила.Някъде към туристическия ли,къде ли? Иска ми се да отидем с децата,но да е по-равно,да могат да ходят и теи да не е по алеите,някъде така на природа.Иначе ние се качихме горе над язовирите,към х-л Орбита - е,няма такава красота Simple SmileСякаш не си в Плевен. Между другото някой има ли идея продава ли се някъде земя в Кайлъка,как става,изобщо интересували ли сте се?

# 122
Да се запиша и аз към края на темата.
Прибрахме се от националната ни отчетна сбирка. Беше по-весело отколкото очаквах. 20тина щъкащи дечица от един калибър са си весело нещо.  Simple Smile
Като успея да разопаковам къщата която изнесохме ще чета и пиша  Laughing

# 123
Ха, добър ви ден  Grinning
Изчетох всичко на един дъх от предната тема и тази. Страхотни сте! Благодаря на всички за милите пожелания  Hug Излишно е сигурно да споменавам, че ме разцивриха...А и когато онзи ден ми се обадихте от Градската да ме поздравите пак си поплаках.
Благодаря ви момичета и момче за подкрепата и затова, че сте мислили за нас  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

Ние сме си вече вкъщи от обяд. Всичко е наред, сякаш само за няколко часа ме е нямало и се върнах с бебе.
Малко кофти късмет този път с положението на бебето, но важното е , че завърши благополучно и за двамата. Общо взето е било доста трудна операция, че после Калин е бил и интубиран...горканчо. Но за кратко. В болницата ни знаеха като бебе 428( тук обърнете внимание какъв номер му се падна - като рожденната му дата) , което не иска да излиза и майка му  Simple Smile
Много бях зле след операцията, но на сутринта вече ходех, къде ще се скътавам.
Сега пък ми изпопукаха почти всички възможни вени, синя съм по целите си ръце, но най-гадното е , че лявата ми ръка е подуда, червена и гореща. Боли та не се трае. Заради нея пия антибиотик. Боли повече от операцията (дори сега пиша легнала по корем на спалнята). Много бързо ми минаха болките от секциото.

Калин е едно глупавичко и упорито бебе. Като го сложа на гърда се бие като вода в бряг и не се сеща какво да направи. Пъхам, църкам директно в устата, омазва се целия с коластра и не  и не - много се ядосва и пропищява света. Не знам дали изобщо ще разбере, че от там се яде също. Вярно малко по-трудно, но не и невъзможно. После като изцедя и му го дам го изпива като компресор.
Вчера го гледаше една акушерка как се сърди на бюста ми, който сега го докарва на фолкпевица, и каза, че така сме били ние със секциото, като ни свикнели децата на широката гума и после били безнадежден случай.
Каквото стане, такова.
Аз и с цедене едва го докарвам до 30мл. После дохранвам с АМ.

Снимки утре ще кача сигурно, че сега честно казано не ми се разправя.

Честито на Милена и Дивиана за очакваните бъдещи моми   bouquet Много се радвам за вас!

Уфф, много дълъг пост написах  Rolling Eyes

Валенце, абсолютно същите лоши отзиви за цирк "Балкански" прочетох в един вестник докато бях в болницата.
А що вестници и списания изчетох там, че и гледах ТВ по цял ден - Калин само спи и яде. Нощем не се обаждаше, но имам предчувствие, че ако не тази, то от следващата нощ ще има безсънни часове. Нещо като колики почват да чукат на вратата като, че ли  Laughing

А, за Митко забравих да кажа - май не е особено впечатлен имайки предвид, че много бързо забравя, че в другата стая е бебето. Което на този етап ме устройва идеално, де. Но когато се сети...гледай какво става  Crazy Аз ще му държа ръката, аз ще му сваля чорапите, аз това, аз онова...давам му всичко за да не се разстрои нещо. Нали знаете как ме е страх, да не се почувства пренебрегнат. Обяснявам, показвам. Сега обаче дойдоха брат ми с племенницата и захвърча в нашите супер щастлив и ми заяви, че ще спи в баба си  Laughing
А като бях в болницата, един ден докато ми беше на свиждане, аз го целувам а той най-строго ми заявява "Защо ме целуваш сега, нали си болна, ще ме заразиш! От кога кашляш?"  Joy

Мирама, честита ви годишнина! Още дълги, дълги години да се обичате!  bouquet

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 19:19 от Дикси

# 124
Дикси, звучиш много свежо, браво!  Simple Smile Още веднъж честит момък, да ви е жив и здрав и да му се радвате само   bouquet

За Митко не се безпокой, хич даже не е пренебрегнат така като чета  Grinning

Аз от вчера съм се отдала на пълен мързел и почивка, не си спомням скоро да ми се е случвало чак такова бездействие, ама ми идва супер  Wink

# 125
Ей,Дикси,добре завърнала се  bouquet
Най-ми е дражко,че си вече на линия.Днес следобяд се разхождахме из Градската и по едно време викам на Христо- "дай да се прибираме,да видя Диски и Калин дали са се прибрали"...Той умря от смях,милия,като ме знае каква съм "уличница" И прибрахме се и аз веднага сядам.
Аз съвети за кърмене не давам Naughty Дано ти се оправи ръката по-скоро и коликите ви се разминат,никак не ти е било леко,но важен е резултата,нали? Heart Eyes Да нацелуваш малкия мъж от всички нас и скоро да те видим пак по разходки Sunglasses
Мирама,честита годишнина,нека още дъъъъъълги години да се си заедно,все така влюбени един в друг Heart Eyes
Силви,може и някоя снимчица да покажеш Mr. Green
Блек Чери ми се губи нещо newsm78 Някой да има инфо?ПОдозирам,че разходжа Бобо за ръка вече....И той тича по мадамите Laughing

# 126
Дикс, добре дошла!!!  Hug И добре дошъл на Калинчо!
За тая му възраст крехка 30 е съвсем нормалното количество

Ей сега ще ти потърся от кърмаческия едни статии за такива мързеливи бебета, май имаше, ако намеря ще добавя в тоя постинг  Peace

Кърмене след секцио - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=13584
Сънливи бебета - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=2768
Пак за липсата на интерес към сученето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=3137
Премахване на добавката от АМ - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=20138
Много интересна лична история http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=25220.0
Прекалено късно ли е да започнем да кърмим бебе на една седмица? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=21132.0

И тази ми се струва много полезна - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=5418 - Как да кърмим бебе без сукателен рефлекс

Всъщност Дикси, има много неща в библиотеката, ако искаш чети, може да ти дам коодинати  и на Бу и Хедра стига да имаш желание, много майки са се справили с нежелаещо да суче бебе, от теб зависи общо взето.

Джина, трябва да ти обясня за онази пътечка, но като се видим така да пиа май няма да ме разбереш. Тръгва се от Моста по шосето, което води към Пещерата - където колите спират, за да идат в заведението. В един момент този път прави завой нагоре и наляво - там спираш да ходиш по пътя и тръгваш по една пътечка, която е в храстите - в дясно...не знам как мога да ти я обясня. Тръгва от едно дърво круша, ако познаваш кое е круша  Laughing
За деца е супер, както и за бременни, много е лесно за ходене и не е дълго.  Peace

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 19:22 от ДеЩоВиди

# 127
Добре дошла Дикси! Добре дошъл и на малкия пикльо  baby_neutral

# 128
Дикси,  Hug С нетърпение чакам снимки  Grinning

Мира,честита годишнина, живи и здрави да сте!   bouquet

# 129
Ние ходихме днес в Кайлъка и в градската градина и по центъра.Направихме си снимки.
http://snimka.bg/album.php?album_id=372283 Паролата за албума е 0000

# 130
Е, Дикси си е най-сетне в къщи. ))))
Дано Калин скоро да засуче, че да ти е по-лесно и на теб.
С това цедене знам какъв ужас е, а и кърмата е доста по-малко, отколкото ако бебето суче. Но Калина беше по същият начин, точно след 5сек се сърдеше, ревеше, изобщо не искаше да засуче. Дано вие да имате късмет. )))

Ние чак след обед излязохме към 17ч, в Градската градина беше някаква пълна лудница, та слязохме долу на кафето на Синият комплекс. Е, после минахме и през Градската, Калина да порови малко в пясъка. Днес съм си умряла от смях с нея, не и млъква устата, на всичко ти отговаря и обяснява - страшно чудо е. Докато пихме кафето, там нали има колички. Решава тя, че ще се вози, идва, бърка ми в чантата, взима портмонето, вади си стотинка и отива да се качва на количката и си пуска стотинките. Страшно чудо. ))

Мерси на всички за пожеланията. ))))

# 131
  • София
Добре дошла ,Дикси!Липсваха ми свежити ти постинги. HugРадвам се,че и двамата с Калин сте добре и вкъщи.Дано е кротичък и му се разминат колитките. Heart EyesМного ще се радвам да покажеш някоя снимка. Grinning
Днес и при нас времето беше чудно,но ние го уважихме само до обяд,докато пробиваха вкъщи за кухнята.Обзаведох се с така мечтаното ми царство. Flutter
Мира,да сте живи и здрави и дълги години щастие и разбирателство!

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 20:06 от Валенцето

# 132
Дикси добре дошла HugОще веднъж да ви е жив и здрав Калинчо .
Мирама честита годишнина и на теб.
Ни днес ходихме с Виленце по разходки/нали сме без деца/,после на вилата да ям рибка ,че Кирилчо днес ходил с дядо си на риболов и наловили рибка.Кирил много впечатлен ,сутринта с дядо си ходили да му купуват въдица и той е много доволен ,че уловил рибка.Ана пък е при мойта мама,преди малко се обадих да ги чуя,а мама с леко треперещ глас  Joy Joy Joy ми вика"Ох побърка ме ,как издържаш по цял ден не знам,голяма панта,не се спира,не млъква.Не съм яля,спала,ср...ла защото все нещо пипа и се катери някъде.Преди малко я изкъпах,отивам до банята ,а тя като взела шишето с олиото и го изляла върху себе си".Много съм се смяла да ви кажа.

# 133
Дикси,добре си дошла в къщи с малкия Калин,да го нацелуваш от нас Hug
По бързо възстановяване,трудно е но ще отмине,иначе на мен като ми донесоха Марио той веднага засука,там е проблема,че не трябваше после да кърмя,заради температурата,та се цедих,после пак засука като се прибрахме,и до скоро сучеше каквото има,макар да бяха по 20-30мл от2-те гъдри,
С нетърпение чакаме снимчици.
Мирама, честита годишнина,още дълги години щастлив семеен живот    bouquet
Айс,и вашата принцеса е бузанка-сладуранка Hug

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 20:09 от desisladka

# 134
Мирама, честита годишнина! Hug Дълги години любов и щастие ви желая!
Диксън, добре завърнала се! Hug Звучиш страхотно, радвам се, че отново си на линия!
Ще чакам и аз да покажеш Калин (любимо име!), не може да не се изфукаш с детето. Sunglasses
С Велина като се върнахме от болницата и аз с клизма повече от 25-30 мл не можах да източа. И тя бойкотираше гърдата. Какво бойкотираше, направо се гнусеше и се дърпаше, извиваше на дъга с отвращение. Crazy Дано засуче скоро човекът и дано го подминат коликите или поне да са леки и кратковременни.
Айс, много хубава Стела, да ви е жива и здрава!
Деси (Танова), кротко момченце и бясно момиченце е май при вас картинката, а? Laughing Да са живи и здрави, сладури!
Да ви питам нещо. Възможно ли е, според вас, бебето ми така да ритне (или бутне), че да отмести пръста на мъжа ми от корема ми!?  Shocked Това се случи днес, доста изненадани останахме и двамата...все пак съм още в 15-та седмица...   Rolling Eyes
Днес след обяд бяхме в градската и се оглеждах за някоя от вас, ама така и никой не видях (познах). А се надявах. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт