ПЛЕВЕН - 97

• 17 145
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
 Peace    Девойка съм, ама втора употреба  Mr. Green   И тоя ерген ми е малко мъничък   Laughing
Пък за китките, ами не ми дойде, при мисълта колко ли биха ме глобили   Naughty

# 241
Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави!  bouquet

Тина, каква втора употреба, бе жена, я се погледни каква си красавица! А Никола е като изписан значи...пу-пу. Едно момиченце да си имам си заслужава заради него  Grinning

Аз си купих ластични гащи-колан. Мнооого съм секси с тях да знаете  Mr. Green Винаги когато ги видех тези неща в магазин ми излпуваше образ на стара баба, ама ей на сега и аз съм се напъхала. Лична убавица  Flutter

Калинката, не ми оправдава засега очакванията да е много ревлив ( тук чукам на дърво, плюя зад гърба си и други такива ритуали изпълнявам заради това ми изказване). Яде вечер към 21, после чак в 2.00 и 6.00 сутринта. Ревове няма, т.е. няма колики. Засега.
Дано така да продължи занапред  Praynig

номадка, можеш да разчиташ май само на Константина на сестра й.  Grinning Аз нямам какво да предложа  Mr. Green

# 242

Тина, каква втора употреба, бе жена, я се погледни каква си красавица! А Никола е като изписан значи...пу-пу. Едно момиченце да си имам си заслужава заради него  Grinning

Оооо, недей така, сега ще навиря нос   Mr. Green   Девойка съм втора употреба, че те тези вече са на изчезване    Mr. Green
А за Никола, има време за трето, нищо че той си пада малко по каки, като порасне ще му дойде акъла да си взима 10-20 год по млади жени   Laughing

П.П. Забравих да вси разкажа че ходихме на открития мин. басейн и от горещата вода ми се разтопиха ластиците на банския (Триумф) и предупредих приятелките да ме наблюдават като излизам от басейна да не ми се е разпаднал целия бански  Mr. Green  И да си излеза както майка ме е родила   Laughing

Последна редакция: ср, 06 май 2009, 10:43 от TINA

# 243
TINA, страхотни снимки, голяма красота. )))))

Дикси.....тез гащи при мен файда нямаха. То и аз ги обувах когато се сетя де, ама ми лазеха по нервите и бързо, бързо ги свалих. ))

Константина, според мен няма никакъв смисъл от кошара, много бързо им писва, а ти после се чудиш къде да го завираш и това чудо.
Слагаш я на земята с играчките и готово.

# 244

Дикси.....тез гащи при мен файда нямаха. То и аз ги обувах когато се сетя де, ама ми лазеха по нервите и бързо, бързо ги свалих. ))

Аааа,не съм съгласна ,аз се напъхах в тях още от родилния дом и три-четири  месеца не ги свалих -дори спях с тях /прала съм ги разбира се ,да не си помислите нещо/,имах няколко чифта -едните от които съм най-доволна -бяха такива като клин -до коляното  и много стягаха -като чорапогащник .Взех ги от търговията зад Астория за 3 лева ,евтинки.Страстоубийки ,ама прибраха корема .

Тина ,хубави снимки .
Константина и за мен е излишна кошарата -най -много да я ползваш 1-2 месеца ,излишни паричка според мен ,по -добре купи нещо друго на детенцето .

# 245
tony25, ако се носят постоянно, може и да имат ефект. Но нещо не си представях да съм натъпкана в такива гащи денонощно, за това и моите почти не ги носих. След няколко месеца започнах да си правя упражнения и не съм имала проблем с прибирането на корема.

# 246
За съжаление и аз от нерви не съм си пъхала коремищата в такъв гащи - колан, и като гледам няма и да се оправя скоро, но за момента си карам с невродермита като реакция от мисълта и не ми дреме.  Laughing Laughing Laughing Освен това адски мразя да ми тургат заповеди и като ми казват - трябва да носиш такива гащи познай...А трябва...
По въпроса за годяването на брата не смея да нося такава отговорност. Аз го не закачам за избор, предпочитам като рече - како пък тя не се трае, да му река - ми ти си я избирал  Laughing Laughing Laughing Laughing
Мира на жени със секцио до 6 месец е непрепоръчително да правят каквито и да било упражнения особено коремни преси за стягане, така че всяко увиснало коремче си остава частна практика.

# 247
nomadka, със секцио съм и аз. )) Но относно упражненията....българина като си е втълпил, че единствено с коремни преси се прибира корем, не можеш го убеди в друго. )))
Има още поне 10упражнения, които са много по-ефективни от коремните преси и няма никакъв проблем да се правят и след секцио, без да трябва да се чакат 6месеца за това.

# 248
  • Плевен
Тина, хубава почивка. А тук сте учавствали в "Бягство към победата" и сте завършили етапа с намирането на трона в Ботаническата градина в Балчик. Grinning
http://images.tinaniki.multiply.com/image/1/photos/8/600x600/44/ … mp;nmid=239067583

# 249
 Joy   Нали научих Влашкото хоро, значии трона ще намеря   Mr. Green 
И като седнах на него, установих че е съм родена за кралица, ама нещо се е объркало   Crazy

# 250
  • Плевен
И като седнах на него, установих че е съм родена за кралица, ама нещо се е объркало   Crazy
Има време. Съдбата ще подреди пъзела и ще дойде и твоето време за кралица. Flutter Трябва да се оглеждаш за крал.

# 251
....българина като си е втълпил, че единствено с коремни преси се прибира корем, не можеш го убеди в друго. )))

Познаваш ли го? Българина де.

Корема, коремните преси и отношението към тях са предимно грижа на собственика им. Аз съм виждал красива херния от безобидни упражнения на жена - 2 месеца след секциото. Като бонус си спечели операция, ръгане с разни игли и все такива красотийки  thumbsup

Честит празник на именниците! Да са здрави, щастливи и квото друго си решат Освен като чревоугоднически празник е добре да се знае и че

Цитат
Свети Георги Победоносец (275-281 - 23 април 303) е войник в Римската империя, който е почитан като мъченик за Христовата вяра. Свети Георги е един от най-почитаните светци в Източноправославната църква. Обезсмъртен в мита за Свети Георги и ламята

# 252
Разсмя ме   Joy    Joy   Освен да започна да целувам жабите подред,  няма друга надежда   Joy  

# 253
Честит празник на всички.
Тина, мен най-много ме впечатли пясъчния замък. Чак нямам търпение да дойде лятото и аз да се заровя в пясъка и да правим замъци.

# 254
Здравейте!

Честит празник на всички, които празнуват днес!

Аз не се виждам без кошара. Незнам вие как оставяте децата си сами, без надзор на земята или къде? Светли вече се изправя в леглото и решетката му е до кръста. Не мога да съм постоянно до него. На земята не е безопасно според мен. Така че, не виждам друго решение, освен кошара.
Константина, това е моето мнение и понеже гледам че е единствено, моля да не си помислите че искам да се заяждам или нещо от сорта!

Общи условия

Активация на акаунт