Частити ви 6 почивни дни/то не че за нас са почивни, ама поне за част от мъжете ни/. Да ви помагат мъжете, а вие малко да си починете!
. Оня ден на една витрина се видях
.
.
. Аз нямам време едно червило да сложа, щото все излизам като на пожар. А хората все нагласени, пременени. Децата им седят в количките, мойто се тръшка да го вземам да гледа наоколо. Живея с мисълта, че и това е до време
Много сладък е бил малкият Боцко. Сега свеки се чуди за някои стивки дари е той или е някои от братята му, че те са с много малка разлика, само последния е с две години по-малък, та му личи. (ама сега каква камара е!). Та така заемам се с тая благородна дейност.
успях.Честито на всички които са имали поводи за празнуване.Много теми сте обсъждали ,много неща сте изписали но ще се опитам и аз да дам мнение по някои от тях.
Много въпроси станаха но това ме вълнува в момента и ще съм благодарна ако някой може да ми помогне с опита си.Лъжички купих гумирани цветни с функция да побелява върха на лъжичката ако храната е много топла./аз им казвам УМНИ ЛЪЖИЧКИ/ 
.
,имам кърма в момента ама тя цоква за 5 минути и започва да ми гука и да се хили , а аз оня ден се опитвах да и изстрелям малко кърма в устата
.Аз мислех да не и давам до 6 месец,но сега почнах да се колебая в началото и давах с една лъжичка за изплакване от дъжд на вятър но след това спрях напълно.Оня ден и дадох няколко лъжички след като се кърмихме ами широко отваря уста не като в началото да я стиска и веднага да я плюе,то сега пак излиза от устата и ама не я плюе с отврат.
споделям ти мнението за тези псевдо звезди , да си дарат хонорарите ,това си е благотворителност.
шшшшшштт да не чувам нищо за кг. 
и затова засега първо я слагам да я кърмя, после и додавам. Захранването сигурно ще е към края на 4-я месец. може би със зеленчук. Най- странното, е че аз все още нямам цикъл 

се чудя кой какво е раждал и къде е заговявал/.... 
Ние утре сме на сватба, но няма да можем да отидем, защото няма как да оставим Петя, напоследък никой освен мен не признава! Другата сватба, на която сме канени е на 21.06 в Стара Загора- дано до тогава сваля някое килце, но не ми се вярва...

Информативно гледах цените днес на пюретата(нямам търпение вече да стане достатъчно голям и да яде, че покрай него и бате) - хванах се за главата, колко са им скочили цените
Но в никакъв случай не мисля да го будя - по-скоро да му давам по-често да суче през деня.

Освен, че на тези "випове", на които са им дали хонорари, не да ги взимат, но самите те би трябвало да дарят нещо- след като толкова много си влизат в ролята на "благотворители". Да не споменавам, че за всичките тези благотворителни каузи трябва да потърсим и нашите "управници" , които ежегодно трябва да мислят за деца в неравностойно положение, за боклука, за дупките, да не говорим за животоспасяваща апаратура, която е толкова необходима в болниците в цяла България... А бе темата е толкова сложна и дълга, че само се нервирам още повече. Особено сега като се сетя колко мъчно ми беше за Мануела Горсова ....а баща й пропиля парите
Ужас..ужасТТТ !!!