Акробатчетата януарски се множат, а скоро и зъбки ще им порастат

• 12 682
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Свате, тогава може на Малка Богородица да я кръстите - само дето забравих кога беше newsm78

# 61
 Оставихме Краси с баба му в Хасково, на пръв поглед се разбриха добре. Изначало малко помрънка що така тая баба го храни, а не мама или тате, ама се примири. Да ви кажа голямата излъгация. Трябваха ни биберони за шишетата и мъж ми отива да купи от някакъв детски магазин в Хасково, купува си Нук, както съм заръчала. Слага парвия и почвам да храня, дете без малко да се удави. Бре гледам то една огромна дупка, като ме напуши и бой, кютек и сръбско - що така е купил 2-ки. Ама не, всичките си бяха в опаковки 1-ци. От 5 биберона 3 бяха с малка дупка и 2 с голяма. Примоция, баджанак. Обаче пък като ми потрябват големи дупки ще съм готова, като едно истинско неосъществено пионерче.

Цял ден моткане и ето ни вече в Благоевград - апнали, пейнали и краднали нет от wireless мрежата на AUBG (живеем точно срещу кампуса Скапто, преди те да дойдат се казваше ливадата на Скаптопара). Та чакайта ся да ви покажа нещо, че да се забавлявате посред нощ:

Открийте десетте разлики...

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 23:25 от Иники

# 62
Нищо не можах да прочета, но да се изкажа Wink
Дони, ние бяхме кръстници, а в същия ден се жени мой първи братовчед - чували ли сте за толкова гадно съвпадение!? Аз успях някак да скалъпя тоалет... с моите + 10кг Embarassed В средата сме аз и мъжа ми:

Георги цял ден беше с нас, беше мн послушен - даже поспо до една огромна тонколона:

# 63
Е, нема разлики, бе Иники! Peace newsm78

# 64
Сега да ви птам нещо.....имам многоооо тъпо кенгуру и днес решаваме с моя мъж да вземем хубаво. Е, да, ама те по 100лв Shocked, а ние ще го ползваме май само инцидентно! Я, кажете, какви са кенгурaта ви? Ако може и снимка....thank you

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2054

Eто това е нашето кенгуру и аз съм много доволна Peace

# 65

Добро утро и кафенце от мен!

# 66
Добро утро!

Тамън да сервирам кафето и тя Ванила ме изпревари. Ама благодаря все пак за кафенцето!

И нашето кенгуру е като на Павлина. В началото ми беше добре, но сега като натежа много Никола и не ми е много удобно. Впива ми се в рамената.

Ние пък мчера бяхме на гости на нашите кумуве. Отидохме на обяд в 1 ч . и се прибрахме в.....10:30 вечерта  Shocked. Никола умря от кеф. Двете каки го забавляваха и той умираше от смях. Кискаше се с глас. Но..... спа за цялото това време половин час. Как така ще пропусне той нещо.....сакън. Като се прибрахме вече ревеше от умора. Чак не искаше да засуче. Ама той като не беше и гладен..... Там яде 100 пъти. Кърмих го през 1-2 часа с надеждата, че ще заспи, ама - не. Хапва и получава прилив на енергия и се почва едно хилене.... #Crazy. След 1 час пак се изморява и пак същата процедура.
Мъжо пък си пийна порядъчно (както и всички други освен мен и децата) и сутринта естествено беше като умрял.
Абе изобщо отпразнувахме Деня на труда по подобаващ начин.  Grinning

Малееее, Иники, ми той ПреКраси същия като баща си. Почвам да се съмнявам, че е от теб  Laughing Laughing Laughing

Аз се чудя и аз колко хора да поканя на кръщенето на Никола. Май реших да е пре юни, че да е по-малък. Но със сигурност няма да каня цялата рода.

# 67
Добро утро.
Днес пък толкова е мрачно навън, няма малко слънчице, за да повдигне настроението за сватбата. То подписването е за 15 чак, а ресторанта в 18.30 часа. Сега с едни ролки съм се накиприла, та дано се разхубавя /то не че има накъде повече/.
Иники, жено, това дете не е от теб.
Моето кенгуро, ми го даде сестра ми. Не знам какво е, ама като го гледам е куча марка. Слагам Марти в него, но винаги го държа, за да не му омалее кръста, дупето, крачетата. В резултат на което, омаляват моите ръце. Не го слагам за големи разстояния, защото той заспива в него - на мен не би ми било удобно да спя така и затова и не искам той така да спи. Мисля че 100 лв са излишни за подобна покупка. Мим, какво му е на това, което имаш?
Утре заминаваме за Ракитово, при майка ми. Ще остана повече време там - със сигурност ще си почина. Просто от сега предвкусвам как ще си лежа и ще си мързелувам  Party.
Хайде до скоро.

# 68
Не е като да не ме мързи. Затова май само да се запиша  Sunglasses

# 69
  • София
Аз само да честия именния ден на Борис на Зозима. Криси, да ти е живо и здраво момчето...и що така ни забрави Sad

Честит празник и на Борислав на маргарита13 Simple Smile

# 70
Киша, съжалявам за кученцето ти. Ние рибки имаме вкъщи. Първата двойка умря заради един гаден пясък. Много мъчно ми беше за тия малки същества, а представям си какво е да изгубиш опашат пиятел! Sad

свате, сакън  Twisted Evil 30 човека близки
ша почвам да размислям дали да са сродяваме  Whistling

Що? (Аз сигурно щот съм циция hahaha, ама само за някои работи де... Laughing),  ама ако го погледнеш от икономична гледна точка: две сватби в един ден, с едни и същи роднини... Laughing
Тъкмо си говорехме с една мама, колко е добре да знаеш кои ще са ти сватове от рано, че лаф и глътка да си имаш с тях... Laughing

Иники, големи авантаджии сте значи с уайарлеса! hahaha А кръвта вода не става... Laughing

Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави!  bouquet

Да ви питам как процедирате с играчките, които лапат бебенцата ви? Само ги миете с веро ли, или ги и стерилизирате в студен разтвор, че аз съм в голяма чуденка - Ивка всичко слага в устата си, квот докопа... Confused

Невенчето да нацелуваш малката орисница от нас двете с малката Ягодка, наистина може прекрасно да омагьова! Гледам и при Барборанчето  Hug действа!

Онзи ден бяхме на преглед при ортопед и на ехограф. Не ми се разказва с подробности, щото още имам буца в гърлото...  Sad Важното е, че няма никакъв проблем! Grinning

Та почерпете се за здравето на Ивка:

# 71
Честит имен ден на Борис на Зозима и на Борислав на Маргарита.
Ягодке, да ти е жива и здрава Ивка
Играчките които малчо лапа, само ги мия с веро и изплаквам добре, ако са пластмасови. Платените ги пера в пералнята с неговите дрешки. Не мисля да стерилизирам, защото той лапа всичко, което докопа и при най-голямо желание не може всичко да е стерилно. От друга страна мисля, че вече е достатъчно голям и трябва леко полека да свиква с нормалните микроорганизми. Надявам се да няма проблеми
Елена, приятно изкарване в Ракитово, да си починеш и да се включваш и от там, да не ни забравиш
Мим, и нашето кенгуро най-обикновенно – за 5 лева от Продавалника – нищо особенно не е, ама върши работа за отвреме на време, като се зареди апарата ще снимам
Таис, надявам се лошото настроение да ти мине бързо Hug. Пиши защо се се подтиснала, ако имаш желание, тук винаги ще те изслушаме и подкрепим Hug
Хубав и усмихнат следобед, отивам да подавам на малкия юнак играчки в ръцете, че умира от кеф и се хили с глас   bouquet

# 72
  • Варна.....
Мини, Еспа, Благодаря Ви  Hug
Поотминава ми вече, не ми се разказва сега. Минало.
Аз играчки още не пера- ама Преслав и не ги лапа още, той ръцете си предпочита. Едва сега започна да посяга с ръчички. В момента даже съм му сложила дрънкащите чорапи на ръцете и е много доволен. А плюшеното пате, което се оказа любимо на кучето, го пера с дрехите на бебето в пералнята. Не стерилизирам (щот си стопих капака на стерилизатора).
Хъм, кенгуру и аз се чудя дали да не взема- до едно келяво Метро не мога да се замъкна.
Иники, няма разлика (на комшиите да не им спряха нета , че не пишеш??)
ЯгодкеHug да ти е жива и здрава.
И на мен Зозима ми липсва. Повече от чичко Гугъл знаеше това момиче. Дано вече се е успокоила и всичко при тях да е ок.
Аз почти вече свалих колиграмите. Влизам си в дрехите, но мистоят опънато. И не е вярно, че никой режим не е поджодящ. Аз съм на ВМ НВХ- всъщност ми е начин на живот, не диета. Заповядайте в темата. Има и други момичета - кърмачки.

# 73
Добър ден и честито на всички празнуващи   bouquet
Ние днес ходихме на разходка в "Скай сити". До там беше рев голям, обаче само като влязохме вътре и го метнах в кенгурото и кротна  Grinning Та по този повод да кажа на сватята - Мим нашето кенгуро е ей такова : http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/396 - много съм доволна, още повече, че при нас май е единствения вариант за излизане. Изобщо не ми протрива раменете, при положение, че както вече знаете малкия не е от най - слабичките  hahaha
Мисля си утре да го мятам малкия в колата, ведно с цялата менажерия и да потегляме да досаждаме на баби, дядовци, лели и чичовци. А най- добре ще е ако можем и да подремнем с баща му, докато те го бавят  Praynig
Иники и моят синковец е одрал кожата на баща си, та чак и аз на моменти се замислям дали туй дете е от мен  newsm78 . Имам и снимков материал, който мога да приложа като доказателство, ама лошото е, че не знам как да кача снимките на Пенков - старши  Sad
Хайде стига съм досаждала  Hug

# 74
играчките стерилизирам веднъж седмично, през останалото време мия и после обливам с гореща вода
има течност на Чико специално за пластмаси, вземала съм преди да дезинфикцирам стола на Стефания, ама не си спомням става ли за играчки  newsm78 пфу, кърмачка с кърмачката
плюшките пера
Иники, никва разлика душко, аз ще прегледам моите снимки да видя Преслава с татко си дали си мяза, че много разнообразни мненията за нея
Иначе Стефания от деня в който се роди си прилича на дядото, на когото е кръстена и това си е
Честито на всички именници, както и месечинковци

Общи условия

Активация на акаунт