И таткото ни е на работа даже,че и дъжд вали за да е пълно нещастието ни

Честит имен ден на Борисовците и Бориславовците!!!
За кръщене-ние ще я кръщаваме през юни или юли тази година.........още не сме го измислили........че много натоварена стана програмата.........брат ми ще се жени,ние ще сме кръстници,ще ходим на кръщене и на племенничките..........та да видим нашето кръщене къде ще го вместим.
Играчките на Гери не ги стерилизирам,само мия с гореща вода.
Иники-то това дете клонинг бе!За прилика-и нашата мома цялата на баща си прилича.Онзи ден бяхме у брат ми/в моя роден дом/ и там три баби комшийки до третия етаж закараха и казаха как цялата на баща си прилича.Просто е руса и синеока като него,а аз съм тъмничка,та прави впечатление.
А ние в Метро влизаме със столчето за колата най-редовно........не са ни направили проблем до сега.
Как ли не въртях буквите, не мога го разбера - пусти 4%.
Този режим и на мен ми понася най-добре, но много ми е трудно с въглехидратите- сладкото е моят порок 

та аз сънувах, че Катерина си пада от леглото и като подскочих и се стреснах...ние и преместихме леглото до нашето и понеже нашия матрак е на замеята идеално пасна с долното ниво на нейното легло, махнахме едната предграда и сега хем си е в нейното легло, хем си е до мен 
почвам да чета новата...пък може накрая и да публикувам пост си...
) и то милото като я гушне и се почва едно дране, един рев...чудо направо...гушкам я аз и тя се успокоява и така цяла седмица...и свеки почна да й вика, че
не съм писала одавна и сега така се изказах...ама няма да се обиждате...просто съм си такава...