Акробатчетата януарски се множат, а скоро и зъбки ще им порастат

• 12 639
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Еееееех,кой при мама,кой при свеки за празниците,кой по Лондон,кой по Истамбул...........пък ние с Гери пак в къщи   hahaha

И таткото ни е на работа даже,че и дъжд вали за да е пълно нещастието ни  Sad

Честит имен ден на Борисовците и Бориславовците!!!

За кръщене-ние ще я кръщаваме през юни или юли тази година.........още не сме го измислили........че много натоварена стана програмата.........брат ми ще се жени,ние ще сме кръстници,ще ходим на кръщене и на племенничките..........та да видим нашето кръщене къде ще го вместим.
Играчките на Гери не ги стерилизирам,само мия с гореща вода.
Иники-то това дете клонинг бе!За прилика-и нашата мома цялата на баща си прилича.Онзи ден бяхме у брат ми/в моя роден дом/ и там три баби комшийки до третия етаж закараха и казаха как цялата на баща си прилича.Просто е руса и синеока като него,а аз съм тъмничка,та прави впечатление.
А ние в Метро влизаме със столчето за колата най-редовно........не са ни направили проблем до сега.

# 76
И не е вярно, че никой режим не е поджодящ. Аз съм на ВМ НВХ- всъщност ми е начин на живот, не диета. Заповядайте в темата. Има и други момичета - кърмачки.
Таис, разтълкувай ми това съкращение моля те  newsm78 Как ли не въртях буквите, не мога го разбера - пусти 4%.
Напоследък ям доста салати, плодове и зеленилки - спанак,коприва, киселец, лапад, цвекло, супички и май има ефект. Но не си го налагам просто това ми се яде
Зозима и на мен ми липсва, даже нощес я сънувах - обесняваше ми нещо за захранването  Grinning Зозима, ако четеш, пиши от време на време да знаем, че сте добре

# 77
  • Русе
Високо мазнинно нисковъглехидратно хранене.

# 78
  • Русе
Здравейте, бързах да отговоря на Еспа и забравих да поздравя Peace Този режим и на мен ми понася най-добре, но много ми е трудно с въглехидратите- сладкото е моят порок  Mr. Green По повод на предния ми пост: Карина пак засука, явно е било кофти период. Има предпочитания, обаче, към дясната гърда. Хитруша ми е тя. Ще се борим с кърменето докрай. Бях се паникьосала, че са почивни дни и ако се отбие, няма да намеря лекар, който да ми предпише хапчета за стопиране. На миналите майски празници имаах проблеми с един мъдрец- точно на 01.05 ми го извадиха оперативно, та съм си патила вече. Както и да е - вижда се светлина в тунела.

# 79
# 80

Ето го и нашето!Много е удобно,но не е много евтино.

# 81
Бърборанче, само смей да не се обадите като дойдете на сватба  Crossing Arms
ще те гледам лошо до живот  Naughty
Ааа няма да рискувам да ме гледаш лошо знчи, ще си направим една Старо загорска среща   Hug
Ягодке, играчките ги мия с толпа водичка, но Петя също слага всичко в устата и вече се примирих, че не може всичко да е стерилно  newsm78 А ти защо си се притеснила? Радвам се, че всичко с Ивка е наред!
Таис  Hug
Иники и Петя е одрала кожата на баща си, той още първия ден като я видя каза, че май не е от мен  Joy
lubito  , радвам се, че кърменето се е нормализирало!
Ние имаме едно съвсем обикновенни кенгуро, мислех да купим някое по-хубаво, но не ми се дават 100-200 лв. Все още се чудя за ето това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/6438 - цената е добра, а и има положение за кърмене  newsm78
Иначе само за инфо това http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 7/products_id/396 в Джъмбо е 59 лв .
Алекс, как точно добавяш оризова кашичка към АМ. Аз направих АМ с телесна температура и добавих съвсем мъничко оризова кашичка...въобще не се разтвори и едвам течеше през биберона. Милсех веднъж дневно да добавям 1 мензурка оризова кашичка към 100 мл изцедена кърма, но май само ще похабя кърмата  newsm78

# 82
  • София
Еееей, появихте се. Цял ден ми беше скучно тук. Дори като заспа Хриси, сложих малкия в количката и направихме един тур на Главната( как звучи само, ама нали съм ви казвала, че сме си като на село в нашия квартал - една забележителност и толкоз). 10 магазина на кръст и вече по физиономия познавам една камара народ...Поваля ни, но от дъждеца ах, нас не ни е страх...
Нашето кенгуро е куча марка. Подарък е и на харизан кон зъбите се не гледат. Върши работа и това е важно.
Абе аз ли съм най-не мърливата майка... Embarassed Embarassed EmbarassedНищо не стерилизирам от играчки. Първия път ги измих с гореща вода и после се отказах, защото от бате Бебе не може да се добере до тях. Вчера дядо му му казал-Абе защо си взел на бебето играчките и ги пипаш с тия мръсни ръце. Прибира се нашия вкъщи и ми вика - Мамо, мий ъцети - мъсни... hahahaДнес беше и бойното кръщене на Георги - за 2 секунди се обърнах и батко му го замери с една дрънкалка по главата. Премаля ми. Скарах му, а малкия така се стресна милия. Гушнах го...Викам си сега пък Бате да не изревнува, че съм гушнала бебето, а на него се карам. Накарах го да му се извини и той си подава ръката, хваща на Гого и му казва - Няма пая така (явно така ги учат в яслата). Напуши ме един смях, но гледах да съм сериозна и почнахме с обясненията как не се прави така...
Айде със здраве и отивам да проучвам ВМ НВХ и тн. Simple Smile

# 83
Здравейте мами, извинявайте че нахлувам в темата ви но ви моля да гласувате за моята Ели
http://win.-spam017-/1277/
благодаря ви Hug

# 84
В тази връзка, да ви питам за водата, защото аз не съм давала още, та се чудя дали вие давате да пият на вашите бебчета, особено в големите жеги?

Monick ми то така или иначе ние ще захраним горе-долу преди големите жеги, така че то със самото захранване се почва и предлагането на вода...но съм чела, че бебета на изключително кърмене не искат вода и след като почнат да приемат твърда храна, защото си я набавят от кърмата...

Аз докато се изфукам с ларедутския адидас на Катерина, повечето си имате и вие...ще им спретнем една среща... Laughing

За косата...на мен почна да ми пада също, но това беше горе-долу около седмица, сега пак е добре...чакам си МЦ, но според последния ми закъснява с два-три дни...корем ме боли, ама няма нищо още... :crazyeyes

оффффффффф, много объркано ще пиша, ама като се сетя нещо го пиша...чета старата тема от 6стр... #Crazy та аз сънувах, че Катерина си пада от леглото и като подскочих и се стреснах...ние и преместихме леглото до нашето и понеже нашия  матрак е на замеята идеално пасна с долното ниво на нейното легло, махнахме едната предграда и сега хем си е в нейното легло, хем си е до мен  Grinning Grinning Grinning

lubito а изцедена кърма, ако и даваш яде ли???Катерина от два дена пак ми прави бойкот на дясната гърда...пък и държи да яде легнала...не гушната...само като е много гладна или полуспяща приема от дясно....цирка е пълен...

а отосно оставянето на детето и пътуването без него...аз и за един час не мога да я оставя...дори и на майка ми...в началото като не разбираше излизахме за два-три часа...сега не мога...а време за романтика винаги намирам, след като тя заспи...засега толкова  Wink

bebka2304 доколкото знам и тези, които са изцяло на АМ нямаат нужда от вода...но все пак си слушай док, щом му имаш доверие, ако не се посъветвай с още някой...

angel-че пожелавам ви страхотна да си прекарате, само дано не мислите постоянно за Рафа, да не стане почивката, като вечерята на Радостчо...аз като съм без Катерина все за нея мисля...

свърших старата тема  newsm44 почвам да чета новата...пък може накрая и да публикувам пост си...

за външния вид...при мен проблема е корема...като в четвърти месец съм...иначе не се оплаквам...ама поне роклята за сватбата е такава, че няма да ми личи  hahaha

за пък да се похваля с поведението на Катерина и дасе оплача от свеки...от както Коко си е тук тя идваше по-често да вижда Катерина (че даже и работа напусна, уж нова щеше да почва, ама не Cry ) и то милото като я гушне и се почва едно дране, един рев...чудо направо...гушкам я аз и тя се успокоява и така цяла седмица...и свеки почна да й вика, че вече не я обича и щяла да види един ден като и поиска нещо щяла да и припомни как е ревяла от нея...болен мозък е тая жена...на толкова малко дете така говори, не ми се мисли като порасне и вземе, че направи някоя беля милото какво ще чуе...ама все тая, то ме усеща, че не я обичам и затова така се държи... Joy

ама още по-добре за мен...на сватбата на 30.05 ще я водя с нас в обредния дом и църквата, а после майка ми ще дойде пред ресторанта и ще я вземе...хехее...щото свеки кола няма, пък и ще реве при нея...

а относно храненето и при нас през деня е голяма борба...то не е зяпане в ТВ-то, ослушване в говора на другите...и по 5минути през 5минути... най е сладка като яде и спре да ми погука и да се усмихне  Grinning

за кръщенето... на мен ми е все тая кога ще е...не съм от най-вярващите хора, ама със сигурност няма да е като сватба...само родителите ни, брат ми и кръстницата...хич не ги обичам тея циркаджийски изпълнения...ако е за РД, сватба или друг повод ОК, но нали това се прави заради вярата, не за това другите да знаят...оффффффф голяма съм овца  ooooh! не съм писала одавна и сега така се изказах...ама няма да се обиждате...просто съм си такава...

Мим така е, хубавите кенгурута са скъпи...затова слинг...ама и те са по 60лв и нагоре...ама с него е по-удобно, детето е пристегнато много добре и тежестта се разпределя по-равномерно..

А с тази активна гимнастика ще ме убиете...Катерина нито знае още да ръкомаха съзнателно (опитва, ама не и се получава), не си я представям в такова чудо, въпреки, че ще и правя СОБСТВЕНОРЪЧНО...като стане готова ще показвам...с пвц тръби, изолация и пелената от изписването...и купищата от играчки от моето минало...

айде стига толкова за днес...ние сме добре, само дето Коко ще си дойде чак след 10дни, така че тежко ви...

# 85
лелеле аз да не казвам тогава за моите килограми, 4е ме е срам
сега съм 48 кг  Embarassed ама то с тези две деца имали време за ядене Simple Smile, а ям за да имам кърма. Имахме един период с малката ,чудех се какво е - криза или зъби или пък не и достига кърмата и взех че купих мляко да я дохранвам. Замотах се и още не съм пробвала млякото, малката сега  суче . Купих и пудра за зъбките и  ...  май това е проблема, като  и сложих пудрата на венеца и спря и да реве и се успокои newsm78да видим 
весели празници на всички и ползотворна почивка на работещите:)

# 86
И аз да се запиша, че нещо напоследък все не сварвам да пиша.
Ние днеска голямо обикаляне му ударихме, и по кафета висяхме, и хубаво време уцелихме...голям кеф. Малката отсега е кафеджийка, хич не и се седи вкъщи Laughing Нашите баби идват във Вторник и засега плануваме да излизаме сами няколко пъти, нооо незнам как ще се чувствам, в смисъл, дали ще ми е конфортно да я оставя newsm78.
Лорини, много ме кефи идеята ти за собственоръчно направена активна гимнастика. Ще чакам снимките с нетърпение!
Дони, Хриси голям сладур-"Няма пая така" Grinning

# 87
Мим, нашето кенгуро е това-
http://direct.tesco.com/pi/Enlarge/1/AW07202-3261TPS198049.jpg
Върши ни отлична работа. Според мен няма смисъл да купувате скъпо, защото бебчовците вече натежават и кенгурото ще е само за кратки разходки.
Ягодка, аз дезинфекцирам с Деттол спрей и след това ги плакна с преварена вода. Сигурно си го виждала. Има го навсякъде в Англия. Според етикета унищожава 99.9% от всички познати вируси и бактерии и може да се ползва дори върху повърхности за приготвяне на храна. А платнените ги пера в пералнята. Скоро четох,че плюшените играчки е хубаво да се оставят отвреме навреме за 24 часа във фризера- така се унищожавали акарите и бактериите.

Хайде лека!

# 88
  • Варна
Додро утро!
Докато прочета Лорини и си изпих кафето Laughing
Благодаря ви за показаните кенгурута, аз ще снимам моето, че не го намирам....вчера  купихме едно, пак евтинко/то като ги събереш двете е друго вече, ама.../и е само с гръб, а отпред е наполовина, и изглежда добре, ама сега съхне, че го прах. И него ще снимам.
А за даването на вода, Елия ми отказва, сигурно вече стана месец, само като започне да хълца и пийва малко за да спре, че иначе заминава половин час гадна хлъцка.

Уфф, времето тук днес е английскоSad едно мрачно, дано поне не завали...

Ох, они, аз трябва да стана 48, толкова бях до 4ти месец, ама сега си стоя 54кг, хем имам МЦ, не кърмя, обаче си хапвам...

И моята коса продължава с пълна сила да пада...хем вече е доста къса!

Като заговорихте за Ст. Загора, как  ми се ходи, много го обичам този град. Имам състудентка от там....хмммм, май лятото ще дойдем натам, ходи ми се много и в Шипка, ама да видим....

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 07:29 от Мим

# 89
  • Варна.....
Добро утро , кафе???
Моля, заповядайте,

Лорини,може да си казвала, но съм пропуснала- какво работи Коко??
Еспа, има тема в Диети, но ако имаш въпроси и тук може да питаш.Любито вече е разшфровала абревиатурата.
А косата ми и на мен пада, (днес вече ще кача розово- русото да ви го покажа), но не и се спрягам- сега като е къса по - не се вижда.
Айде, че бебефона се обажда- даже и Милен ми казва по него да отивам, че искал да закусва-  к`во се пръкнаха тия хора рано - рано днес, сякаш не е неделя  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт