Акробатчетата януарски се множат, а скоро и зъбки ще им порастат

• 12 630
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
Цял ден ви чета, ама нещо мноооооого ме мързи да пиша.

Честит рожден ден на Evjeni! Да си жива и здрава, усмихната и щастлива!

Честити месечинки на всички месечинковци!

Зозима, радвам се, че отново ни писа. Не ни забравяй. Много ни липсваше. На мен също ми се иска да емигрирам, но не съм убедена, че мога да живея другаде. Ех, ако можех да си намеря работа извън София и да се преместим дружно в провинцията...... ама мечти. Разкажи ако имаш време за условията за пътуване с бебе в самолет.

Тайс, Сиси, и Никола ги прави тия изпълнения. Особено пък вечер след баня..... Просто е непоносим. Лошото е, че и бутилката отказва в повечето случаи. Като усети гумен биберон и го бута с език или го дъвче. Въобще не знае какво да прави с него.  ooooh! И аз ги четох тия статии, но не мога да намеря отговор. Дано да отмине.  Praynig

# 106
Много хубави заглавия за темички! Hug
Само гласувам против предпоследното, от името на мамите вегетарианки(ако има и груги, де) Laughing Laughing Laughing

# 107
Честит рожден ден Евжени! Да си здрава, усмихната и щастлива!  bouquet

Много хубави заглавия за темички! Hug
Само гласувам против предпоследното, от името на мамите вегетарианки(ако има и груги, де) Laughing Laughing Laughing

Laughing И аз се замислих за тях, но заглавието може да се промени така:

Мама скоро ще даде, или пък не, месенце на януарското си дете! Laughing

Ето още две заглавия:

В огнището върти се чеверме, усмивки ръси януарското дете!(пак тематично  Laughing)

Пълзи по пода вече януарското човече! (това е Доника, да видиш колко в переспектива мисля  Laughing)

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 14:04 от yagodka

# 108
само подпис Simple Smile нямате спирка бе

# 109
ZozimaHug, пиши по-честичко тук, защото ли липсваш и ако имаш време пиши за самолетчетата  Hug

Suni4, тук памперсите са други ,не се води по българските,ние сме на 2-3 номер на PAMPERS SWADDLERS, само Памперс ползвам , Хъгис-а са найлонови и запарват и дупето на Алекс става на обриви от тях.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Evjeni!!!

# 110
ЗозимаHug . Много хубаво, че писа!
И ние отдавна сме се замислили за емиграция, ама нещо не ни стиска май. Иначе бяхме си заплюли Нова Зеландия, ще видм може бипо нататък. Другата алтернатива за която мислехме е да си вземем къщичка някъде в провинцията, най-добре в Родопите в накоя запустяла махала, далеч от всичкия градски шум. И двамата с мъжът ми можем да бачкаме отдалечено, стига да има интерент. Но това предполага дете на друга възраст. Детето има нужда от социални контакти, училище, приятелчета. Но може би някой ден като малчо порасне с баща му ще забегнем на село
За дърпането и пищенето при сукане – дечко от вчера ми прави този номер – яде съсредоточено по 10-15 минути и после почва един рев и едно дърпане, но без да пуска гърдата, стиска и се гърчи. Нощем няма този проблем, но тогава гърдите ми са доста преливащи. Та днес ми хрумна, че може би млякото е намаляло или той няма търпение да изчака да слезе млякото. Сега го храня през час, ако е от намалено мляко, да възстановя лактацията.
Днес имам постижение- първо кърмене на вън! Пречупих се, не знам защо толкова се притеснявах, изобщо не е трудно и нищо не се вижда. От сега нататък няма да бързам да се прибилам
Ей, Смайлинг, виждам те че четеш, де изчезна? Всичко ок ли с вас?
Ягодке, много хубави заглавия

# 111
Ей, Смайлинг, виждам те че четеш, де изчезна? Всичко ок ли с вас?

Ей, изхваща ме значи  Mr. Green Ами добре сме, благодаря  Hug - ходихме на моето село, сега сме в Силистра, утре пътуваме за Бургас  Laughing Та няма как да пиша Wink

Само ще кажа, че и моят дребо яде много често (особено днес!), а през нощта спи по 7-8-9 часа (Сладурчеста, май позна, че отказва нощното хранене  Laughing). Добре, че рано ляга, та към 4-5 все пак яде и успявам засега да си поддържам лактацията. Дано си продължи така (лактацията де  Laughing)

Хайде, пак  се разписка да яде, така че ви изоставям, след няколко дни може пак да се включа, но от Бургас този път Wink

Прегръщам ви всички, приятна почивка!!!  Hug Hug Hug

ЗозимаHug

# 112
Ама явно всички бебоци минават през тези кърмачески стачки  ooooh!.
При мен Никола се дърпа от лявата гърда още почти в началото, щото му пуска много и се дави, а като се задави и после рееееееев. Ама дайте идея какво да го  правя. Нощем си суче прекрасно и от двете, ама през деня.... Опитах всякакви пози ама - не. Той просто не знае как да яде.

Смайлинг, вие голяма обиколка сте заформили бре.
Ние утре пътуваме за Трявна, а мен ме е шубе как ще издържи този моя ревльо 4 часа път.  Rolling Eyes

Ягодке, много сполучливи заглавия.

Радостчо, и аз съм вегетарианка, но не смятам Никола да го правя вегетарианец. Ако му харесва месо, ще си яде. Аз не ям, щото и без това не ми харесва.

# 113
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕVJENI!Да си жива,здрава и много обичана!
Ягодке,заглавията са супер Hug
Зозима,радвам се че писа Hug

# 114
Маги днес има мини рожден ден  Grinning , ставаме на 4 месеца ,почерпете се за нейно здраве

# 115
Благодаря на всички за топлото посрещане!  Hug
За бебе в самолет - ами пробвахме го и няма нищо страшно. Летяхме до Варна миналия месец и нямаше проблеми. Важното е детето да е с проходим нос, защото в противен случаай няма да може да изравни налягането. За всеки случай му давах да суче след запуск на двигателите и излитане, както и след като се включат таблата за коланите, дори по-рано при снижение. Аз доста добре усещам кога снижавме, но мисля, че и за обикновените пътници не е трудно да разберат. Иначе през целия полет (е, полетното време е само 40 мин, но все пак) спа непробудно. Повечето бебета са така. Проблемът е с малко по-големите, които вече ходят и само припкат по пътеката, особено при по-дълъг полет. Но от мен да знаете, няма стюардеса, която да не обича малки деца, само да не е много заета, иначе си ги забавляваме децата Simple Smile .
  • Повивалници има във всички тоалетни на всички модели самолети.
    Количките не се чекират, а се оставят долу до предна стълба, момчетата ги качват в отделен багажник, не са при куфарите. След кацане си ги взимате пак от перона.
    По принцип на гейта се викат първо майките с деца, така че не се отдалечавайте.
    Не бързайте да слезете първи от самолета, така или иначе на повечето летища ви качват в автобуси, а те не тръгват, ако не са качени всички пътници.
    Ако не кърмите, по-добре си носете топла вода в термус или маправо формулата в термус, защото на практика няма къде да се топли вода (поне на самолетите, на които съм работила), слагаме шишетата в кани с гореща вода, но отнема време, а  не винаги можем да сме на разположение
.
Ако ви трябва друга по-конкретна информация, пишете.
За емигрирането - в Германия ще е, Мюнхен. Нашият татко е там. Исках да го навия за Австралия, защото имам роднини там, но му се струва много далеч Sad Нищо де, само да не е тук! Сладурчеста, не мисля, че ще се оправим някога, просто всеки е с идеята за безнаказаност, каквото и да върши и там е проблемът. А виждам, че вече расте едно цяло поколение с подобна нагласа. Хората не са добри и подредени по природа, правилата ги правят такива. Но правила няма, така че се спасяваме Sad

# 116
Zozimanewsm51 smile3501 newsm10

Аз имам няколко въпроса още :
 -Винаги ли настаняват майките на по-широки и удобни места в самолета ?
- Може ли да си взема карсита ( незнам в БГ как му викате, май кош за кола  newsm78 ) в самолета,да спи все пак бебчо някъде , соред мен не може само на ръце да е .

- (тук  не знам дали е  в твоята компетенция да отговориш) Има ли право бебето на ръчен багаж, отделен от този на майката/бащата ?

Ох ,май още въпроси имах ,но забравих.
Благодаря ти предварително   bouquet

# 117

Честито на Евжени и на соня82, да сте здрави, щастливи и много обичани, да ви се случват само хубави неща!

# 118
Свате, сложих снимка на Преслава в общия, специално за теб в кафявата рокля  Heart Eyes
Честито на всички месечинковци днес    bouquet спокойни и безревливи да са вече нощите и дните на майките им
Радостчо, нашите моми с много еднакви мерки, днес загледах  Mr. Green

# 119
Еспа, забравих да ти кажа, че новия ти аватар е неотразим  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт