Пуу, то такова блаженство да си пиеш кафето пред компа ,четейки темата....и играещ си Момон с басейна с играчки......
да пишеш с две ръце... 
Да ви питам нещо за обувките, Момото стои доста прав, стъпил на крачета-или когато го държа на ръце,или в проходилката,или по дивана да прави опити на пръсти да ходи....и т.н.
Обувах му първо едни пантофки, но те сдадоха багажа, сега му слагам обувки като е в проходилката-обаче те пък са му леко големи....Въпроса ми е-проблем ли е бос(в смисъл без обувка де,по чорап) да ходи в проходилката или трябва да стъпва на твърдо
Тони, Момо много се променил, прилича на момченце

Давай снимки на Калоянчо да го видим колко е пораснал
Вчера от вълнение и аз забравих да напиша доста неща....ама то като не виждала бял лист(прозорец) .....
Въпреки че ,нашата педка все още не ни разрешава плодове съм давала няколко пъти на Момото да смуче банан, веднъж даже си и отхапа с венци, харесва му,но чакам още....не съм го вкарала в ежедневното меню...
Пробвахме и два пъти каша елда-омесена с тиква,но беше ужасно погнусен и не продължих....
Шивани, хайде разказвай когато имаш време при вас как сте, какво ново е научило шаолинчето
,върви ли захранването...?

Кажи мила, кога е родено твойто чаве, че не успях да изровя 

А принцеса Вики е ....... нямам думи просто, красота!
А без него не ми се излиза.....
Ще мога да го ползвам до 12-13 кг, а кенгуру-то е до 8-9 ако не се лъжа 
Изрових го Дамянчо кога е родеееен. Записан е вече!