[sfkbfk], малката е направила умопомрачителна физиономия.
Радостин прави почти подобна при всяка нова храна. Обаче колко коса имааа Вики! Страхотна е. Моето малко, синеоко диване от известно време хич не наддава. Предните няколко месеца качваше с по 200 или 150, а този с едва 50 грама. Та на 6 месеца е висок 67 см. и тежи цели "6 200". Вече обаче не се притеснявам, тъй като си е едно усмихнато, правещо физиономии и дерящо се от рев /заради коликите, които още на са го зарязали/ детенце. Хемоглобинът му, според резултатите от изследванията му е 136, което е чудесно и изобщо...здравичък си ми е. Нон-стоп се въргаля от единия край на леглото до другия и преди малко направи второто си падане от него. Странното е, че баща му щеше да го гледа, но явно е заспал и малкия просто се е изтъркулил.
Обича да сменя каналите на телевизора, без да го гледа обаче. И Радостин спада към цицоманите. Няма отлепяне просто. Захраних го, когато навърши пет месеца и сега си изяжда по едно зеленчуково пюренце сутрин и кашичка следобед /с надеждата да започне да качва най-после!/. Тези хранения са придружени със сучене и глад отново след цееели два часа. Идилия.
Месо още не съм му давала, но планирам и това да се случи тази неделя. Зъбче още си няма човечето. Живот и здраве и това ще стане. Няма напъни и да сяда или става, но определено прави опити да пълзи и много смешно си вири дупето. В общи линии по цял ден сме навън, заедно с приятелките, които открих в този форум и гледаме как растат мушмуроците.
Аз сега на 10-ти май съм на сватба на сестра ми и много се вълнувам. По този повод да не забравя да честитя на ssissi , че ще става леля и да си пожелая и аз същата радостна новина скоро. 
И снимков материал от мен на варненските бебешоци и техните майки. Ей ги нашите варненски хубавци + хубавица: http://picasaweb.google.com/prikazka/ZFKzPI# А тук присъства и дългоочакваният Максим с хубавата му майка: http://picasaweb.google.com/prikazka/JGOhgE#5316784025737420722
И моето гардже, което е научило незнайно от къде цял куп физиономийки
http://picasaweb.google.com/prikazka/aThAKG#
Съвет за бибата не мога да дам, защото човека е свикнал от самото начало с нея, в резултат на непрекъснатото ми цедене в продължение на 4 месеца. То, ако зависеше от него, да беше минал на АМ още първия
В момента, в който му дадох картофено пюре, направи физиономия, като че ли ще повръща и що го тровя с някакви гадости. Сега с брат му се правиме на циркаджий, за да се смее, а гледачката ни да му бута лъжицата в устата. Не че не се стараее, точно когато му е най-пълна устата да каже "Пфуууууууууу" или "Бррррррррр"
Пожелавам на всички хубаво време, здрав сън и здрави дечица!
Много хора щяха да му се зарадват и едновременно с това да изтръпнат какво ги очаква след време
, но аз го отдавах на променените ак..та след започване на захранването
, а Вики е....

КГО наистина е Клуб на готините октомврийки, почти като КГБ 
Паднало е наистина групово хранене, Весето е заменила бисквитка с/у Хипско пюре от тиквички или броколи, а? Колкото до физиономиите на Дени, преразгледах снимките само заради него
Ни зъб, ни коса имаме. Като Чичко Тревичко е, върти се като шило, опитва се да ме манипулира