КГО2008- 1-ва

• 16 760
  • 442
  •   1
Отговори
# 30
Охо. Привет на всички! Simple Smile

[sfkbfk], малката е направила умопомрачителна физиономия. Simple Smile Радостин прави почти подобна при всяка нова храна. Обаче колко коса имааа Вики! Страхотна е.

Моето малко, синеоко диване от известно време хич не наддава. Предните няколко месеца качваше с по 200 или 150, а този с едва 50 грама. Та на 6 месеца е висок 67 см. и тежи цели "6 200". Вече обаче не се притеснявам, тъй като си е едно усмихнато, правещо физиономии и дерящо се от рев /заради коликите, които още на са го зарязали/ детенце. Хемоглобинът му, според резултатите от изследванията му е 136, което е чудесно и изобщо...здравичък си ми е. Нон-стоп се въргаля от единия край на леглото до другия и преди малко направи второто си падане от него. Странното е, че баща му щеше да го гледа, но явно е заспал и малкия просто се е изтъркулил.  Simple Smile Обича да сменя каналите на телевизора, без да го гледа обаче. И Радостин спада към цицоманите. Няма отлепяне просто. Захраних го, когато навърши пет месеца и сега си изяжда по едно зеленчуково пюренце сутрин и кашичка следобед /с надеждата да започне да качва най-после!/. Тези хранения са придружени със сучене и глад отново след цееели два часа. Идилия. Simple Smile Месо още не съм му давала, но планирам и това да се случи тази неделя. Зъбче още си няма човечето. Живот и здраве и това ще стане. Няма напъни и да сяда или става, но определено прави опити да пълзи и много смешно си вири дупето.

В общи линии по цял ден сме навън, заедно с приятелките, които открих в този форум и гледаме как растат мушмуроците. Simple Smile Аз сега на 10-ти май съм на сватба на сестра ми и много се вълнувам. По този повод да не забравя да честитя на ssissi , че ще става леля и да си пожелая и аз същата радостна новина скоро. Simple Smile

И снимков материал от мен на варненските бебешоци и техните майки. Ей ги нашите варненски хубавци + хубавица: http://picasaweb.google.com/prikazka/ZFKzPI#   А тук присъства и дългоочакваният Максим с хубавата му майка: http://picasaweb.google.com/prikazka/JGOhgE#5316784025737420722

И моето гардже, което е научило незнайно от къде цял куп физиономийки Simple Smile  http://picasaweb.google.com/prikazka/aThAKG#

# 31
ssissi на Цеци му поставиха диагноза "Контактен дерматит", тъй като АД е много тежка, според дерматоложката  Rolling Eyes Обривът се намира в меката част на шията и беше обхванал доста обширна зона, като с Нахткерцена се повлияваше дотолкова, че да не се лющи или възпалява. Предипа ни кортикостероидно кремче, от което с три намазвания обрива изчезна. Сега само поддържащ крем Липобас. Като й разказах за нашите неволи и появата на диарии след ваксина, докторката изказа мнение, че много често след ваксина се отключват дерматити. Също ни каза всичко, което се допира до тялото му да е 100% памук и по възможност чисто бяло, както и да се избягват копченцата да са в допир с кожата. Поне се радвам, че категорично отхвърли моите съмнения за АБКМ.
Софко драго ми е да те видя  Hug Съвет за бибата не мога да дам, защото човека е свикнал от самото начало с нея, в резултат на непрекъснатото ми цедене в продължение на 4 месеца. То, ако зависеше от него, да беше минал на АМ още първия  ooooh! В момента, в който му дадох картофено пюре, направи физиономия, като че ли ще повръща и що го тровя с някакви гадости. Сега с брат му се правиме на циркаджий, за да се смее, а гледачката ни да му бута лъжицата в устата. Не че не се стараее, точно когато му е най-пълна устата да каже "Пфуууууууууу" или "Бррррррррр"  Twisted Evil

# 32
  • София
Ох, докопах се най-сетне за малко.
Да знаете че компа си е мой сутрин и по обяд, оттам нататък Бойко ми го взема и я се добера до него, я не  ooooh! В тази връзка утре ще чета и ще добавям към списъка, който се е включил.
Съни ми прати снимките от разходката онзи ден. Тях поне успях да кача, ето линк: http://www.kgo2008.snimka.bg/album.php?album_id=371597
Този албум е общ за темата, паролата на лични(няма да се сетите каква е  Mr. Green)

# 33
Така, менажерията спинка най- сетне... Манана, мерси за инфото... борба ще е то се е видяло...
Капучино, благодаря за милите думи за Викито  Hug!!!

Ух, много снимки, много хубави бебоци!!! Забелязвам, че шапото на Цеци е предизвикало фурор в парка Simple Smile?
Както и че варненки сте много хубави и свежи (както винаги), а за бонбонковците просто нямам думи- от сладки- по сладки, то не са физиономии, погледчета, перчеми Simple Smile...  Hug Heart Eyes Пожелавам на всички хубаво време, здрав сън и здрави дечица!

Тука имаше абзац, Данни какво успя да омаже и счупи днес, както и кога ме би, ама реших да го изтрия Simple Smile... Важното е да е весело...  Joy

Да се похваля- записах се на джим (досега не ми се е налагало да стигам дотам, но като се гледам какъв съм хипо се прежалих), има и детски кът, дори ходихме с малката веднъж, ама девойките инструкторки по- дебели от мен и не ме мотивират нещо- хаха!!! Търся си извинение както се сещате... Установих, че 20 минути потене на елиптикъл, или пътечка за тичане ми стопяват 200 калории, или казано образно- един сладолед ескимо, или чаша кока- кола... та така, човек трябва да внимава какво си слага в устата... 76 кила съм и не мърдам надолу хич, но доста злоупотребявам с тия две неща за които писах, както и с мекиците у свеки. Горещо препоръчвам Спиидо цял бански за скриване на сланини всякакви- материя и изработка- чудесни, както винаги си го намерих за 20 пари на разпродажба у нетя...

Толкоз от наш'та банда... Утре пак!
Целувки на всички!!!!

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 20:47 от [sfkbfk]

# 34
Съжалявам, че не го копирах абзаца  hahaha Много хора щяха да му се зарадват и едновременно с това да изтръпнат какво ги очаква след време  hahaha
На разходката май ни снимаха и за новините на ТВ7 ма не съм много сигурна. Споделихме с оператора, че все още не сме достатъчно добре изглеждащи за пред камерата  Flutter

# 35
Мананка - благодаря за инфото, ние също не сме с категорична диагноза, а : "Започва да развива....". При нас обривите са по дупето, частта м/у пъпа и пишлето и тя забеляза под лупата на лицето. Също ми каза, че е възможно да се обострят при ваксина, дори сега като се замисля, ние се сдобихме с тях точно след Хепатитната newsm78, но аз го отдавах на променените ак..та след започване на захранването ooooh! На мен обаче нашата ми каза НИКАКВИ кортикостероидни кремчета да не приемам като "оферта" за мазане. Те подтискали  обривът, не решавали проблема трайно, затова превантивните мерки са по-доброто решение в случая. Затова тези, които се съмняват, че децата им са с чувствителна кожа да не опускат ситуацията - аз цял месец мислех че имаме подсечено дупе Rolling Eyes
Сега отивам да разгледам снимките, които сте пуснали да изплакна очета Heart Eyes
Софко - сега ме загложди любопитството, айде напиши ни какво е направил Данни Praynig, а Вики е.... Heart Eyesсладкишка просто Hug

# 36
  • Варна
Сиси, нашата госпойца варненска-Ева, на Шикито, също е с АД, тя може да ти помогне ,относно козметиката,знам че първо бяха с А-дерма,но после я спряха и минаха на някакви Синхробейс и подобия....
Тя ще обясни като се върне

А децата наистина много са пораснали, Цеци на Маняна го виждах в старата отчетна,както и Дени на Сисилия, Максонито си го знаем, скоро ни беше на гости,но Алекс и Бухтичка,както и госпойца Вики, Андрейката и кой пропускам още....много са се променили
Особено пък Алекс на Сисито,като се сетя какво запетайче беше като се роди... Grinning

За килограмите-и при мен е много зле работата,още повече че аз имах малко да свалям от болницата, обаче после качих още 7кг в стремежите да увелича лактацията, и сега съм яко в дупка,няма мърдане....
Открих обаче Зумбата, Софко може и да я е чувала,това е поредната американска вълна след Тае бо-то, която ме заля и много и се радвам ....
За сега два пъти само съм я играла,много е забавно-нещо като латино танци и аеробика с много приятна музика, ако има заинтерисовани утре ще пусна линк да теглите

Но си трябва и ограничение на храната, а аз съм страшно слаба с волята....все почвам и все се изкушавам
И все ми повтарят,че като спра да кърмя ще сваля,но не съм убедена в това и не мисля да рискувам-хем да лиша детето от кърма,хем пак да остана на същото положение....

П.П а тази година на плажа ще се разхождам с дълго парео,дори и цял бански не може да ми скрие излишествата  Confused,и въпреки че ще имам доста прикриващ фон от дойчландерите, не мисля да се разполагам в цял ръст

# 37
Лелеее, много се смях на снимките от Софийската среща Joy

Като се сетя какви физиономии правеше Дени на Сисито като гледаше как Макси яде пюре, как скачаха по масата и как дружно бяха захранени с глутен (от бисквитките "Плазмон" на Весето) и малкото присъстващи, неопитали още...

Алекс също е много изразителен младеж и има страхотни попадения! И бузанчо, пу-пу! Heart Eyes

Софко,  какви ги е наредил Данни, я докладвай...  Crazy КГО наистина е Клуб на готините октомврийки, почти като КГБ Simple Smile

Тонка, аз пък свалям от кърмене, въпреки че често огладнявам и съм вкусотийотрошачка   chef

# 38
Лелелеле - страхотни снимки Hug отвсякъде блика настроение и любов Hug
Варненската чета - оплакнах добре очета, супер изглеждате - и мами и бебоци + тати-то на Момо Laughing и как се смях на ревливите снимкиии, с глас. Просто в главата ми се въртят евентуалните сценарии за този дружен рев Joy
Фийл - Макси голям сладуЛ бе и усмихнаат Heart Eyes не че другите му отстъпват, ама него май кино актьор ще го правите Peace Wink Паднало е наистина групово хранене, Весето е заменила бисквитка с/у Хипско пюре от тиквички или броколи, а? Колкото до физиономиите на Дени, преразгледах снимките само заради него Joy ами какво да ви кажа и тук едни си ги представииих Heart Eyes Да вземете да си нацелувате  децата, че са същински ЗЛАТА Heart Eyes
Хайде лека от нас, че днес тотално се олях, като че ли някой вързана ме е държал hahaha Joy

# 39
Хаха  Joy

Ей, Сисиии, голяма си следователка Simple Smile

Всъщност, Весето си близна от пюрето на Макси, но после той спеше като тя раздаваше бисквитките, а пък Цеци и Деа вече си бяха тръгнали Simple Smile Бисквитки ядоха Весето, Дени, Анди и Алекс...

Варненки ми липсват вече супер много, но идва лято и ще се виждаме по-често Hug

А снимките със слинга ти ми дадоха надежда, че Макси може и да заобича своя - тази, поза, в която носиш Алекс може и да му хареса...

# 40
Здравейте пак, айде и аз да се отчета.
Моя Цар е 7900 на 70 см. Яде зеленчуци, плодове, но хич не ще месо. Май ще ми е вегетарианче Crazy Халал да е, каквото иска това да яде, хич не ми дреме, здрав да е. Заменила съм три хранения, давам му кашичка на Фризо, обожава я. Плодовите пюренца на Малчеко са му любими, особено крушата. Не мога да се оплача от него, яде много - 200-230 мляко, 200 грама каша, 190-200 пюре. Наскоро се сдобихме със стафилококи и клебсиели, сега се опитваме да ги уморим, но май опитите за сега са неуспешни Thinking Sad Ни зъб, ни коса имаме. Като Чичко Тревичко е, върти се като шило, опитва се да ме манипулира Shocked #Crazy
Хеленка, аз съм завършила МГ, 79 съм, хммм а на мен май си ми позната Thinking
Тони, Момо много се  променил, прилича на момченце Hug

# 41
Максито е голям сладур, обаче снимките на варненки са убиец, великолепни са, не знам с какъв фороапарат са правени, но цветовете са трепач, а бебоците са много сладки, много са пораснали. Видях, че някои седят седнали, мойто Царище не ще да сяда Crazy Нещо ме тревожи това, ще почакам малко още и ще питам педката кога трябва да почне да седи Thinking
Сиси, твоят шушон Алекс е голям бузан бе, ще му се пръснат бузките, пу пу Joy Hug

# 42
  • София
Привет, момичета!

Навън вали не на шега, гръмотевици, светкавици,  джедайчето спи като пухкаво облаче,
а на мен ми е хуубаво, че намерихме начин да се съберем отново.

Сисилия, мерси !

Днес се разходихме от 17 до 19, когато беше спокойно времето.
Миришеше на пролет, на избуяла растителност, а Олег си крещеше радостно по улиците и в очите му видях цялото щастие на света!

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 00:07 от shivani

# 43
Здравейте и от нас с Алекс (макар че тя днес е "селянка" при баба в Младост)
Адски много се радвам, че ще мога пак да си пиша с вас  Hug Heart Eyes
Сега сам си наизвадила снимките в отедлни прозорци и ще плакна очииии докато се цедя Simple Smile
за протокола:
Началото на месец април беше 7180 кг и 69 см Simple Smile Напълнихме хубаво кълките и бузите Simple Smile
Зъби нямаме, но май се опитват да пробият Simple Smile
захраних малката на 6 месеца  Wink засега е пробвала: картоф, броколи, карфиол, тиква, спанак, тиква, морков... също и давам от дъжд на вятър оризова каша (безмлечна и без глутен) с много тиква, защото не е много редовно стомахчето й... пробвала е и от чинията ми пиле, а от плодовете съм й давала да си джвака ябълка и банан... Засега не замествам хранене, давам макс 100 мл пюре, макар че тя рядко изяжда толкова много...
Двигателното й развитие е стигнало до стабилно седене, опитване да лази, набиране (по таблата на леглото, облегалката на дивана и каквото докопа), стои сравнително стабилна (само я подпирам отстрани да не се пльосне), катери се по едни възглавници, с които я ограниавам да се мята под масата... Като малка се въртеше, а сега вече не ще, само от време на време прави някое мързеливо завъртане от гръб на корем, но обратно не ще Sad
Много е общителна и усмихната Simple Smile Казва "айде", "тата", "тате" , а като е гладна и ме види да си вдигам блузата или пюрето и почва да подскача на място и да вика "дай, дай"  Joy
засега това, защото гърдите ми ще се пръснат...
Толкова се радвам... но утре ще се включа пак, че вчера с мъжо бяхме на пиано бар и се прибрахме ж 4.30, а аз докато се изцедя стана 5.30  #Crazy, а после станах към 12 и ходих да посрещна дядо ми от летището, че се върна от гостуване при вуйчо ми Simple Smile Донесъл ми е малко поръчки за Алекс, настоящите ми племеници и за бъдещата ми племеница, която трябва да се роди началото на юни. Та много ми се спи, а аз пак се отплеснах...  Heart Eyes Hug
Допис txtloves newsm51

# 44
  • София
Лелеее, че е хубаво. Че сте тук, че сме пак заедно. Досега ви четох и гледах снимки. Какви хубави бебчета ...

Много ми беше домъчняло за варненки и Софко и дечицата им. Капучино, снимките ти са прекрасни. Благодаря ти за удоволствието, което изпитах докато гледах тез големи вече момченца и сладката Ева. Факт е, че и моделите са много добри, нали? Много са пораснали. Софко, А Вики е станала още по красива.

Аз отчет сега няма да пиша, че съм много развълнувана.

Срещата в парка, запознанството с Фийл и Макс, дружното захранването с глутен /изядохме на Весето бисквитките/ ... са неща, което ме карат да се чувствам страхотно и да се наслаждавам на майчинството и в други аспекти.

Еличка, искам да ти кажа, че твоята Алекс е невероятна, много съм впечатлена от енергията и позитивизма на това умно гледащо и усмихнато момиченце. Цункай я.

Целувки и за нашата любов Весето - най-най красивата и артистичната /еми, пристрастни сме!/

И сега едно лирично отклонение ... Аз не пиша много /поне в предната тема, дано тук е ... по-различно/, но съм чела и съм била част от вас през цялото време. Вулнувала съм се, преживявала съм и много съм и научила от всички вас. Но най-много съм научила от Хеленка, Софко, Алис, Мананка, Фийл - БЛАГОДАРЯ ВИ!

Лека нощ от мен, Анди и тати спинкат отдавна ... и дано утре бъде хубав ден. Целувки

Общи условия

Активация на акаунт