КГО2008- 1-ва

• 16 760
  • 442
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Ха, добре заварили!

Тъкмо се прибрахме и заваля...  Simple Smile

Хайде правете албума, че се забравихме вече!
Варненските снимки са мнооого благодарение на Капучино, скоро да ни настигнете с вашите софийски срещи!  Rolling Eyes

Имаме много да наваксваме, разказвайте как сте, децата какво са научили да правят, зъби кой има, кой няма, сядат ли вече?! 

Девойки, ние се оттегляме за 3 дни  Simple Smile. Ще погостуваме на бабите в Добрич. За съжаление Фийл не е там, още малко ви я оставяме да й се порадвате  Mr. Green.
Весели празници на всички  Hug  Heart Eyes

И ние тръгваме след Хеленка, да се разходим по Добричките улици... приятни празници!

# 16
Хехехе, аз бях при нашите, те живеят в едно селце близо до Добрич,преди седмица, ако бяхме поостанали щяхме да се видим Rolling Eyes Сега по някое време на лято пак ще ходим с Царчо, може да се видим Wink Между другото аз съм завършила там, може да се знаем с някоя от вас Laughing

# 17
  • Варна
Ами тъй като гледам май сме един набор  Wink. Ама на снимки съм те виждала и сякаш не те познавам. Аз съм учила в "Дора Габе" и после в ЕГ. Мъжа ми завърши Туризма, но е по-голям с 2 години.

# 18
  • София
Един бърз отчет от нас, за тези, които са ни позабравили  Crazy

1. Тегло - 8450гр - вчера
2. Ръст - 68см.
3.Приключихме с кърменето. Яде АМ, захранен е със зеленчукови и плодови пюрета, тези дни почваме и месото. Едно изцяло заместено млечно хранене със 180гр. зеленчуково пюре.
4. Пълзи като хала, не мога въобще да си помисля да го оставя на леглото, даже и да съм там  Crazy
5.Падания - 2 бр. - на паркета, нищо му няма  Joy
6.Зъби - 1бр, никне втори  ooooh!
7. Издава странни крещящи звуци на възхищение към всички и всичко.Тези които бяха на разходката онзи ден чуха концерта  Sunglasses
Снимки тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304853&pid=11005769

Вие сте  Hug

# 19
  • Варна
Тъй като мъжа ми още не се е прибрал от работа и не сме тръгнали за Добрич, и аз да опиша набързо моя хубостник. Мерки - манекенски - 6 кг. и 66 см.  Mr. Green. Захраних го на 5 м. и 9 дни, заради ненаддаването, ама да не си мислите, че започна да наддава повече - твърдо 300 гр. на месец  Crossing Arms. Има въведени 2 хранения - зеленчуково/месно по някое време предиобед и каша /понякога с плодово пюре/ следобед, през другото време - кърма на воля, най-вече нощем  baby_neutral. Водата е гнусно нещо и се плюе, използва се само за къпане  Mr. Green. Тъй като го гледам, няма намерение да пълзи, мрази да стои по корем, веднага се обръща /батко му беше същия/, очаквам направо да проходи. Досега не е падал, дано не дърпам дявола за опашката  Wink. Откак му излязоха двата зъба преди 2 месеца, си стоят все толкоз.. няма признаци на нови. Много е сладък, много се смее /най-вече на простотиите на батко си  Mr. Green/ и плаче много жално /варненската група го знае  Laughing/. За справка: http://kolevi.net/galerii/?galeria=ivan Simple Smile

# 20
  • Варна
Прибрахме се и ние,малко ни росна,но няма да ръждясаме я... Sunglasses
Наш Момон няма зъби,даже няма и признаци на зъбоникнене...когато-тогава

Откакто яде домашна тиква значително му се подобри перисталтиката и вече не стигаме до клизма
Менюто му е зеленчуково-месно през ден, нямаме второ хранене,,кърминга продължава

На размери-ударихме 7кила и 67см,все такъв цицофил си е

Не пълзи,но прави опити да се набира на решетката на кошарата....трябва да вземам мерки,че само от там не е падал  Laughing
Имаме проходилка и е като торпедо в нея-установих че е голямо облекчение за мен, а и Момото е много щастлив в нея, дано не съжалявам някой ден,че прибегнах до нея

Ето малко снимки на вандал Момон
http://picasaweb.google.bg/Tonimirkata/Momo6m#

# 21
Ейй, доживяхме бе!!!

Кога го говорихме, кога го направи, Сиско  Hug   bouquet
Страшна си ти, Супермен, само че във вид на Супермама  Joy

Какво да ви пиша за нас, знаете си ни - Макс е расово говедце, яко бичме, което вече едва удържам в ръцете си... С яденето сме стигнали едва до зеленчуково пюре, плодовото ми отказва във всякакви варианти...

Супер много се радвам, че ще си пишем тук, вярвам, че ще се включат още много мами, на които сме си липсвали  Heart Eyes

# 22
Айде прибрах се от почивката при мама. Киното пропадна, нема споменавам заради кого, ама всеки си отговаря за неговите родители  Naughty Оставих баткото на бабин дом, изкъпахме Цецони, сега съм го оставила да заспива сам  Grinning
За отчета - 7,950 кг. и 71 см. Два избили зъба и четири избиващи в момента  Crazy, два от които са кучешките. Някой от вас го видяха в не най-кротката му светлина, но както ви споделих взе светъл пример от Райчето на Трикси  Mr. Green След навършване на 5 месеца и половина премина първоначално на лечебна хумана за няколко дни, след което изцяло на АМ. Признавам си без бой, че тоя път нещо ми писна и напражението ми дойде нанагоре  Blush Относно захранването е опитвал - оризова каша, картоф, морков, спанак, а днес и грах. Като го гледам каква борба е обаче с всяка лъжица, почвам да си мисля, че ще имам злоядо бебе  Twisted Evil Не изяжда повече от 160 мл. мляко на ядене (много често са 120 мл.), пюре зорлем яде около 100-тина грама и се старае да няма повече от пет хранения за денонощие. Важното е, че си наддава нормално. Страшно много се кефи на бънджито и проходилката. Даже днес успя да заспи в бънджито докато подскача  Laughing
За протокола вече е официално кръстен. Справки от събитието тук

# 23
Уау, е ами и аз да се присъединя, ако ме (опа... НИ) приемете, разбира се с Крсо.

sisilia, браво мила! Абе имате като нашето лъвче, кърпичка, кажи откъде сте я взели, че нашата е подарък, а искам още една.

Ние си се въртим, пълзим, стоим по малко на крачка, но не стабилно, разбира се, седим, също не толкова стабилно, скоро не са ни мерили, та с мерки и теглилки по-късно ще се отчитаме.

# 24
Хей хей хей Hug Hug Hug
Ама много радва да знаИтИ Heart Eyes
Не съм качвала снимки скоро, а и сега сме в Хюстън(Фийл Wink) ще видя какво актуално сме им изпращали и ще кача новички да се покажем и ние Blush Виждам страхотни бебоци - те вече са си деца newsm78 Кога пораснахаааа. Сега бяхме на гости на моя приятелка с бебче на 50 дни, ами все едно ние не бяхме такива, че дори в пъти по-малки ooooh!
При нас теглилките са от 26.03 - 8100, 64 см. Зъби нямаме, не лазим - за сметка на това се дупим по уникален начин Laughing, от скоро умеем и въртенето в двете посоки, нооо най-обичаме да си седим - че е по лесно Joy
Тони виждам, че сте се "сдобили" с тати - много се радвам, разкажи как реагира като видя Момо Simple Smile
Охх какво друго - а да - вчера го водих на дерматолог, оказа се че започва да развива АД и сега сме с нова козметика - Екзомега на А-дерма. Шампоан + кремче, никакви други мазила, сапуни и козметики. Наложиха ни ограничения в облеклото - само памук в светли и пастелни цветове и в хранителния режим - никакви цитросови и мъхести плодове, мед, шоколад, прясно мляко, внимателно с глутена, колкото по-късно и по-малко, толкова по-добре Peace Преди ваксинация, задължителна консултация с дрематолог. Ей сега трябва Алис да се включи, че когато се разискваха тези теми, кой да мисли че ще му дойде на главата ooooh! Ако спазваме всички указания може да израстнем тази екзема към 3 години Peace
Иначе в общ план - ще ставам леля живот и здраве през ноември или края на ОКТОМВРИ Wink и ще ходим на сватба края на юни Blush
Захранихме се на 6 мес. и 5 дни. Към момента сме папали основно зеленчуци и от седмица пиле, з-то при изследванията хемоглобина ни беше 100, та като превантивна мярка избързахме с месото. Плодове - само банан е ял и те взеха че сега ни го забраниха Sad Сега мисля в паузата до второто месце да му въведа и кашичка и така. Май успях набързо да преразкажа какво, що при нас.
 Hug

# 25
Честит празник!!!

Какво беше това отчетна тема?  Simple Smile Ще си спомня бързо, мисля. Радвам се да ви "видя" и благодаря за новото местенце на инициаторите. Нека да е по вода след вчерашния и днешния дъжд.

Нас и днес ни заваля. Зверчето си спа с кеф под найлона, а аз съм каталясала... Ние за два дена ще хванем гората, но после ще сме пак на линия и надявам се да се включвам пак да форумствам, когато има време.

Относно отчетите, и нашият е биче - 8700, около 70см(не знам точно колко, трудна мисия е да бъде измерен). Обаче... отказва да ми яде зеленчуковите пюрета. Ако изяде 60г ще е чудо. Дано това не означава, че си отглеждам злояд наследник.  Thinking
Въвели сме картоф, морков, спанак, тиква, тиквички. Имаме и два неуспешни опита с броколи(върнаха ни коликите) и пащърнак(след него повърна всичко на няколко пъти, при това здраво на фонтан). От плодовете е опитвал пюре от ябълка, круша и сливи. Определено ги предпочита, нали са сладки... На банана обаче се мръщи. Освен това давам по четвърт жълтък 2 пъти седмично, заради не много високия му хемоглобин. От 10-на дена му предлагам и пилешко месо. Май не го харесва, определено след неговото въвеждане почна да отказва зеленчуците newsm78 Та така, яде по обяд зеленчукото пюре с месо(евентуално) или с жълтък(него повече го тачи), а следобед му предлагам плодовото.
Иначе си е цицоман. Цока здраво без режим. Вече доста ми се дог*зи, но ще трая...

Засега толкова, да не се отегчавате.
До кукане  Sunglasses

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 22:12 от Барабина

# 26
  • Варна
Тони виждам, че сте се "сдобили" с тати - много се радвам, разкажи как реагира като видя Момо Simple Smile
..................................................

Хаха, да ,имаме тати-даже като ни срещнат познати и приятели по пътя първо забелязват татито, а после и детето  Laughing
Ами ...беше много вълнуваща среща, Шикито и мъжа и присъстваха на нея и те бяха много развълнувани...
Таткото остави Момо на 23дни като беше и после само на снимки го виждаше, а сега е като момченце , и то с толкова много номера в репертоара....Свикват, лека полека  Grinning
Много са смешни, татко му се учи на подход към него, Момо пък го гледа недоверчиво и ме търси с поглед за одобрение..., но напредват

# 27
Хаха  Laughing Представям си го Момон Simple Smile
Малее, и аз съм захранила с месо... забравих  Blush
Барабинка, с домашно месо ли пробва или с купешко месно? Аз още не съм давала домашно, купих пуешко на Хипп и го смесвам с различни зеленчуци... По идея на Хеленка, остатъка от отвореното бурканче замразявам на кубчета и после слагам по едно кубче на порция зеленчуци... Питам те, защото Денис много се мусеше на моите домашно смлени пилци и ми ги отказваше... Явно не съм докарвала удобна за гълтане консистенция  Thinking
Сиси, честито, да ти се роди живо и здраво племенниче!  Hug

# 28
sisilia, благодарско за поканата!
КГО предполагам значи Клуб на Готините Октомврийки, а? Радвам се да видя тук всички вас!!!

Бърз отчет, докато още са ми в главата цифрите:
Госпожичка Вики на 6 месеца е:
6.300кг и почтииии 65 санти  Whistling... Очертава се дребосъче, ама претенции нямам. Зъби няма. Спи нощем. Изключително нещастни опити за захранване имахме с каша, както и със сладки пюрета и аз най вече поради мързел и неорганизираност тия дни съвсем спрях да се опитвам даже.

Мананко, мераклийка съм и аз да спирам с кърменето, Цеци мръщи ли се на бибероните? Тактики нещо?

Прилагам снимка- тая физиономия само ако се пробвам да и сложа нещо в устата я докарва:
http://lh6.ggpht.com/_HAG5nlMKQ8I/SfX-q6zRImI/AAAAAAAAGZc/S2QToC … /decata%20398.jpg
Обикновено е така:
http://lh6.ggpht.com/_HAG5nlMKQ8I/SeoqgqPlbjI/AAAAAAAAF2s/3AvBm1 … /decata%20192.jpg

ТЪЙ КАТО СЪМ ПОДЛОЖЕНА НА ТОРМОЗ И ТЕРОР ОТ СТРАНА НА Т.НАР. БАТКО СПИРАМ ДОТУК, ПАК щЕ ПИшА!... е днес просто не ми е ден... аман!

# 29
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=364932 - ето малко снимки, които с удоволствие ще споделим с вас Hug Повече като се върнем У Софето Hug

Общи условия

Активация на акаунт