а добре дошла и ти
Мартичка и тя голямо момиче е станала, а щом сте ни надминали и нас, значи добре похапва девойката сладка

Ренкаа ама много му отива оранжево на малкия цар

Бяхме в Big Apple с мъжо и приятелки от университета, едната мадама дето резервираше беше с колеги от работата (предимно чужденци) и мъжо беше с колеги от работата и бяхме една голяяяма тумба
Потанцувахме хубаво, видяхме се, насмяхме се и ние рано рано (към 4.15) си трагнахме защото аз щях вече да експлоадирам
Колежките само коментираха моя бюст, или по-точно в какво се превърна като почнах да кърмя. А аз все пак не бях с някаква показваща го блузка, но се майтапихме с тях в началото на вечерта, че още нищо не са видяли, че и по-голям ще става до края на вечерта

Е те станаха свидетели горките
Изрових го Дамянчо кога е родеееен. Записан е вече!
....
хемоглобина на малката е 113 и предполагам е добре, та няма да избързвам с жълтъка и месото... Вие какво мислите по въпроса?

незнам-заради евентуални колики от плодовите киселини,заради евентуална алерг.реакция,или за да не му хареса повече плода пред зеленчука......идея си нямам
Малкия се сдоби с така необходимите бодита от чист памук без капси, баткото си има вече количка, като на дядо му, а мама пок остана с празни ръце, но май ще е така вече