Алис, прости си невероятна

Да ви кажа, мойто Царче спи настрани, само се върти
Не съм предполагала, че такива простички неща могат така да ме въодушевяват и изпълват с такава радост

Не съм предполагала, че такива простички неща могат така да ме въодушевяват и изпълват с такава радост

(поне за мен). Няма някакъв особен вкус, а и като консистеция не ме кефи. Честно казано най-много го оприличавам за мек суров картоф ...
Много пи, а с биберона си прави гъргара и го дъвче...
Обаче аз си държа на своето и не се давам. Само ми е проблем като съм при майка ми или при свекито, че ме е страх за 1 секунда да го оставя, защото все му тикат нещо в устата
Сакън, нещо ще му стане, ако не хапне. Що скандали бяха, що чудо, ама дебнене му е майката. То нали знаеш - всички могат да гледат по-добре от теб собственото ти дете 

(поне за мен). Няма някакъв особен вкус, а и като консистеция не ме кефи. Честно казано най-много го оприличавам за мек суров картоф ...
И той е така - не харесва сладкото, ето, че и на кашата от елда с плодове се назландисва, а пък зеленчуковите ги мори - яде безвкусни бъркочи всякакви... А за килата... не знам колко е, тъй като пропуснахме консултация на 6 месеца, ама на 5 месеца беше 8, 250 кг, при това все още незахранен...
Те си знаят децата кое е най-добро за тях
. Тука се харчи по една пара бройката... Иначе и аз оня ден се бях засилила да ви питам сурово ли го давате на дребосите, та ви благодаря за инфото.
...