Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 5

• 101 939
  • 378
  •   1
Отговори
# 315
zdraveyte otnovo ,iskam da popitam nqkoi dali znae dali e normalno s;led kato sme se lekuvali ot tia prokleti da ni zakusnee malko cikala?v na4aloto na meseca se lekuvah i seg a2 dni mi zakusnqva i sq 4udq dali 6te e ot tova?

А излекува ли се?  Thinking

# 316
Бих ти препоръчала Лактажин, по-скъп е , но е много ефикасен де (поне на мене много ми помага )

Candy,прочетох коментари за Лактажина и пише,че много изсушавал влагалището  newsm78  http://www.framar.bg/new_product.php?id2=30014963&page_speci … 8%CD+%EA%E0%EF%F1.+*+10 .Сподели дали при теб е имало такова нещо.
При мен последен опит-Ентеросан S-2 и Лактажин.Ако и това не помогне не знам  #Cussing out

# 317
На мене не ми е изсушавал влагалището, но не мога да ти кажа, може би при всеки е различно   bouquet

# 318
  • София
При мен Ентеросана  е действал леко изсушаващо.

# 319
betadin,gino-daktarin globul,fasijin i nizoral newsm78 newsm78 newsm78 newsm78mi nz o6te za sega nqmam oplakvania moje i da m i  e minalo

# 320
betadin,gino-daktarin globul,fasijin i nizoral newsm78 newsm78 newsm78 newsm78mi nz o6te za sega nqmam oplakvania moje i da m i  e minalo

Низорал-таблетки или крем?Дано си се излекувала...поне ти.

# 321
  • Станимака
 А ползвали ли сте Цитросепт?  Сигурно е говорено в темата, но да споделя и аз. Имах гъбички, ужасни ooooh! нямаше ефект от никакви хапове, и тогава реших да пробвам с Цитросепт, давах го на дъщеря ми за гнойната ангина, а в листовката пише, че успешно лекува и гъбички при жени и мъже. Направих си една промивка и още след нея имаше ефект, последваха още няколко- по 3-4 на ден и за няколко дни изчезнаха съвсем. Ако промивките се съчетаят и с орален прием, на тези вълшебни капки, ефекта ще е още по-добър.

# 322
  • София
Вътрешни промивки ли си прави с Цитросепта?

radost18 Бетадина е доста силен и може и от него да е,изчакай няколко дни и ако не ти дойде отиди на лекар.  Peace

# 323
А ползвали ли сте Цитросепт?  Сигурно е говорено в темата, но да споделя и аз. Имах гъбички, ужасни ooooh! нямаше ефект от никакви хапове, и тогава реших да пробвам с Цитросепт, давах го на дъщеря ми за гнойната ангина, а в листовката пише, че успешно лекува и гъбички при жени и мъже. Направих си една промивка и още след нея имаше ефект, последваха още няколко- по 3-4 на ден и за няколко дни изчезнаха съвсем. Ако промивките се съчетаят и с орален прием, на тези вълшебни капки, ефекта ще е още по-добър.

Аз ползвах Цитросепт (не само си правих промивки,а и го пиех,както е описано в листовката).Резултатът-отслабнах с 3кг и се пресуших...А и успоредно с Цитросепта използвах Ентеросан S-V.Ефект нямаше.Добре,че спрях промивките,защото положението стана много зле след като ги почнах  ooooh!

# 324
аз да кажа че микомакса вече не ми действа  Confused явно ще си ги влача доживот тия гадини  Close

а лактажинът може би има съвсем лек изсушаващ ефект, но честно казано ако не бях прочела тук нямаше да обърна внимание  Simple Smile
а я колко интересно, пише в отговорите да не се прекъсва лечението с лактажин по време на цикъл  Thinking

# 325
аз да кажа че микомакса вече не ми действа  Confused явно ще си ги влача доживот тия гадини  Close

как го пиеш и каква доза?

# 326
по едно хапче от 150мг 3 поредни дни  Confused намалява, течението, но не изчезва  Tired

# 327
по едно хапче от 150мг 3 поредни дни  Confused намалява, течението, но не изчезва  Tired

А имаш ли и други симптоми?

# 328
освен течението не
но то като стане хронично и симптомите са по-тихи  Confused

# 329
Може да си изтрепала и твоите естествени микроорганизми ( лактобацили) и от това да е течението. Прекомерната употреба на тези лекарства води и това понякога. Аз бях така, сега съм на Флоражил, за да ги регулирам, да видим какво ще стане.   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт