Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 5

• 101 923
  • 378
  •   1
Отговори
# 375
# 376
# 377
# 378
Хммм, интересно е това с теста, но дали може да се разчита че е наистина надежден. Аз днес най-сетне отидох да си взема резултата за да го разгледам целия. Пише не се изолира Кандида. Изолира се Стафилококус епидермидис- оскъдно. Резидентна флора. Изглежда сякаш че всичко е наред, но аз въпреки това сякаш ми се иска още веднъж да се лекувам. Нзн  newsm78
Вземи си нещо за профилактика,стига с тези лечения!
Успех!  Hug
Ами да и аз точно това мисля, но нали си купих този гиназол и се чудя защо пък да не си го сложа. А ти като профилактично какво имаш предвид, защото аз смятам нещо като Лактажина нали.   bouquet
А относно теста реших да звънна в санита. В първия момент жената изобщо не ме разбра за какво и говоря. Каза ми изчакайте да проверяла в компютара. И след 5 минути ми каза че не знаела нищо щяла да си запише и утре да звъъне и да провери какво било положението в складовете. И аз я попитах значи в момента ли просто нямате или по принцип. И тя ми каза че нищо незнаела, в смисал че явно до сега са нямали

Здравей, прочетох, че си имала Стафилококус епидермидис, моля те, кажи лекува ли го и с какво? Аз съм трети месец след раждане и ми се получиха скоро тия гадини, предписаха ми локален АБ (Далацин) - понеже кърмя, но се съмнявам, че само така ще се оправя... А и антибиограма нямаше (това в трета градска...) Cry Благодаря предварително за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт