Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 5

• 101 929
  • 378
  •   1
Отговори
# 360
След Мукомакса и нистатин глобули, вече доста време подържам с Лактобор Интим. За сга държа фронта. Но се кекуваше и съпругът ми.

# 361
Момичета,здравейте!Искам да ви попитам колко време може да се правят промивки с тантум роза?И ако имате листовка за нея ви моля да ми я пратите.Аз се рових,но не можах да открия.

# 362
Момичета,здравейте!Искам да ви попитам колко време може да се правят промивки с тантум роза?И ако имате листовка за нея ви моля да ми я пратите.Аз се рових,но не можах да открия.

Не си прави промивки  Naughty

# 363
Защо,аз знам че е хубаво 2 пъти в седмицата да се правят.

# 364
Защо,аз знам че е хубаво 2 пъти в седмицата да се правят.
Shocked въобще не е хубаво, нарушаваш си микрофлората така

# 365
  • София
http://www.bda.bg/bdias/24231s.pdf
Наистина не е препоръчително,освен ако не е по предписание на лекар!

# 366
О.К мерси.Аз реших да си направя,защотоСе лекувахме от гъбички със съпругът ми и сега пак ми мсе появи малко бяло течение.Но трябва да отида да ми вземат пак секрет и да видим какво ще правим.Лина благодаря ти.

# 367
# 368
здравейте,
искам и аз да споделя - имам ужасно бяло течение, разбира се ходих на лекар и ми установиха кандида, взимах лекарства (свещички, крем, перорално също) в продължение на няколко месеца се разтегна всичко и нищо, пак си имам Sad реших да прибегна до хомеопатични средства, видях добри отзиви за цитросепт, мисля да си го взема, но ме интересува дали мога да го вземам едновременно с Хелониас диоика. ако някой може да ми отговори ще съм много благодарна Simple Smile

# 369
ами не мога да ти кажа дали може да се комбинира с другото лекарство, но цитросепт-а е екстракт от грейпфрут, и  на мен ми го бяха изписали заедно с един крем и орунгал таблетки, които пих 6 месеца. а иначе цитросепт няколко капки в портокалов сок иначе е гаден на вкус

# 370
  • София
И аз ще добавя гледна точка, която не е засегната до сега...
От години лекувам ту гъбички (кандида) ,ту анаеробни микроорганизми и като вас се бях отчаяла, понеже ранио или късно пак бях на изходно положение. Освен това се оплаквах и от сърбежи в ушите, пак били гъбички (сапунката при къпане разваляла средата в ушите )  както и ранички по скалпа, пърхут , пнякога и засилен косопад. от една година имам и  участъци по лцето , кото се лющят и остават розови петна след излющването.  Най-накрая разбрах къде бил проблемът. Свръх производство на инсулин,  в резултат на което пинякога се вдига кръвната захар и се променя киселинността на кожата. гъбичката malassezzia , която обитава всяка кожа ,се размножава и предизвиква изброените проблемите. Според дерматоложката след лечение ще имам подобрение (вече го имам), но щом кръвната захар скочи драстично, да се готвя за рецидиви.  подобна е ситуацията и с падането на имунитета.
още по темата можете да прочетете тук
http://www.lekar.bg/news-102/info-2044/Диабетът.провокира.появата.на.гъбички.кандида/
откакто вземам Сиофор не чувствам този АГ дискимфорт. Laughing нормализирането на инсулина веднага ми се отрази. 

# 371
Уф пак имам течение,с миризма и след секс по презерватива ни има доста от него,тамън си мислех че съм се излекувала от тиа гъби (кандида) и пак ... Sad Cry Cryима ли някой който се е излекувал наистина

# 372
ципрофлоксацинът предразполага ли към гъби? че тъкмо минах поредния курс на лечение, а може да се  наложи да го пия  Confused

# 373
ИМА НОВА ТЕМА!

# 374

Общи условия

Активация на акаунт