Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 5

• 101 945
  • 378
  •   1
Отговори
# 30
Може ли приятелят ми да ползва Низорал крем докато се лекувам от гъбички,тъй като отказва да пие поредните хапчета?

# 31
Може ли приятелят ми да ползва Низорал крем докато се лекувам от гъбички,тъй като отказва да пие поредните хапчета?
Може.На моят мъж са го изписвали. Peace

# 32
искам да ви се опача от Гиналгин. толкова са гадни тези таблетки че с 300 зора съм си ги слагала и на всичкото отгоре ми се появиха куп нежелани реакций. такова нещо не ми се беше случвало. не го препоръчвам на никой  no   изписаха ми го само за да изчистим пътя на бебчо а то направо ме скапа тотално  cry

# 33
За гъбички задължително трябва да се изследват какви са.Задължително е пиенето на лекарства плюс влагалищни капсули.Задължително преди лягане се прави промивка с дамски душ,но от новите за да се промие остатъци и да може новата доза да да действа.Иначе става наслояване.След поставяне не трябва да се става по възможност.

# 34
  • София
За гъбички задължително трябва да се изследват какви са.Задължително е пиенето на лекарства плюс влагалищни капсули.Задължително преди лягане се прави промивка с дамски душ,но от новите за да се промие остатъци и да може новата доза да да действа.Иначе става наслояване.След поставяне не трябва да се става по възможност.
А кои са новите???  Shocked

# 35
  • Пловдив / София
искам да ви се опача от Гиналгин. толкова са гадни тези таблетки че с 300 зора съм си ги слагала и на всичкото отгоре ми се появиха куп нежелани реакций. такова нещо не ми се беше случвало. не го препоръчвам на никой  no   изписаха ми го само за да изчистим пътя на бебчо а то направо ме скапа тотално  cry

Гиналгин-а два пъти го ползвах по 10 дни лечение. Имах проблем само с поставянето на първата таблетка. С останалите беше лесно.
Мисля, че останах доволна от него.

Засега мисля, че при мен с бактериалната вагиноза има доста подобрение. Почти напълно изчезна дискомфортът през деня. Сексът последните два пъти беше доста добре. Нямаше болка и неприятно усещане.

Но днес започвам втори курс с Лактажин-а, за да не се получи някакъв ефект тъкмо съм започнала да се оправям и да зарежа лечението и пак да се развие заболяването.
Засега това.

# 36
Съжалявам, че така се намесвам в разговора ви  Heart Eyes, но бихте ли погледнали това...

http://www.candidatest.shmidt-n.eu/

Някой от вас ползвала ли го е и къде във Варна евентуално може да го има /защото предполагам, че ще е скъп и не всяка аптека би го зареждала/. Знам, че не е като да ти вземат секрет за изследване, но в повечето случаи такъв не се прави и не е лошо да се пробва....може би. Thinking

# 37
аз съм го ползвала
към 17лв струва, а плюсът му е че веднага виждаш резултатът, а не чакаш няколко дни

# 38
Страхотно, сега само трябва да издиря къде във Врана го има. А още един въпрос, дали става и за мъже?????

# 39
незнам, но се съмнявам. аз ги бях питала дали става за уста и ми отговориха, че си е вагинален и не става

# 40
Благодаря ти много.   bouquet

Сега ще се надявам някоя съградска да драсне нещичко за него. Но така или иначе, като се пребирам от работа ще мина през 1-2 аптеки да попитам. Peace

# 41
  • Варна
Хммм, интересно е това с теста, но дали може да се разчита че е наистина надежден. Аз днес най-сетне отидох да си взема резултата за да го разгледам целия. Пише не се изолира Кандида. Изолира се Стафилококус епидермидис- оскъдно. Резидентна флора. Изглежда сякаш че всичко е наред, но аз въпреки това сякаш ми се иска още веднъж да се лекувам. Нзн  newsm78

# 42
  • София
Страхотно, сега само трябва да издиря къде във Врана го има. А още един въпрос, дали става и за мъже?????
Аз бях задавала същия въпрос,но така и не разбрах отговора...ако някой знае нека сподели.  Peace

# 43
  • София
Хммм, интересно е това с теста, но дали може да се разчита че е наистина надежден. Аз днес най-сетне отидох да си взема резултата за да го разгледам целия. Пише не се изолира Кандида. Изолира се Стафилококус епидермидис- оскъдно. Резидентна флора. Изглежда сякаш че всичко е наред, но аз въпреки това сякаш ми се иска още веднъж да се лекувам. Нзн  newsm78
Вземи си нещо за профилактика,стига с тези лечения!
Успех!  Hug

# 44
А кои са новите???  Shocked
Новите дамски душове,които се изваряват целите ,за да се убият микроби ако има.

Общи условия

Активация на акаунт