Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 5

• 103 025
  • 378
  •   1
Отговори
# 15
Ами на мен от микробиологията когато си правих ми излезе Кандида.спп, т.е неопределена от кой вид. А за тази специзлно намерих само това в инатернет - кандида тропикалис е вид фунги от семейството кандида,част от нормалната човешка флора,може да доведе до компликации при хора с диабет,лимфома,левкемия,като септис и кандиасис,лекува се с
Amphotericin B или fluconazole или caspofungin,но това си е работа на доктора,опасна е когато става дума за септис,един от основния виновник,но не става дума за това в момента,тук говорим за кандида тропикалис открита при микробиология на влагалищен секрет,тя е част от човешката флора,фунгите от семейство кандида могат да се намерят във влагалището и червата (основно) и устаната кухина,80% от влагалищните кандидози са вследстие растежа на Candida Albicans. Candida Glabrata, Candida Tropicalis,Candida Krusei,както писах намират се във флората на влагалището и червата,и при бърз растеж на фунгите се появява кандидозата или така нар. гъбична инфекция.С правилния медикамент няма да има проблем да се пребори с кандидата.Кандидозата се проявява когато има среда по една или друга причина,разни "лоши" бактерии да увеличат броя си.

# 16
Розичка нямам думи да изразя благодарността си относно направения труд по отношение на моя "проблем".
И аз се рових да я търся тази кандида,но много оскъдна информация има за нея.Явно не е нещо ,което се придобива от външната среда,а се развива вследствие на благоприятни условия,а в моят случай напредналата бременност явно е изиграла тази роля  newsm78 Надявам се лечението да е ефективно,а да не се получи омагьосан кръг както обикновено се получава с упоритите гъбички по принцип  Rolling Eyes

# 17
Elfi4ka, до колкото знам наистина при бременност е много голяма вероятността да се появят гъбички, просто наистина се появява благоприятна среда за тях. Така че не се тревожи. А какви лекарства са ти предписали за лечение?

# 18
elfi4ka почти няма бременна, която да и се е разминало с гъбичките. не се притеснявай . при мен се показаха в 6тия месец и Док ги премахна много бързо с Гиназол. много е ефективен.

# 19
А искам да попитам момичетата тук за този гиназол, някоя поставяла ли си го е сама.

# 20
мен ми го сложи доктора,защото бях с коремче. но ако не си бременна може и сама да успееш с малко повече усилия.

# 21
А искам да попитам момичетата тук за този гиназол, някоя поставяла ли си го е сама.
Да.... слагам го вечер преди лягане и понеже после тече доста, е добре да си сложиш и една превръзка. Вкарваш го колкото можеш по на дълбоко в легнало положение. Peace

# 22
при мен изтече всичко наведнъж докато пишках, а на превръзката нямаше нищо  ooooh!

# 23
при мен изтече всичко наведнъж докато пишках, а на превръзката нямаше нищо  ooooh!
Затова преди да го сложиш, се ходи до тоалетната и след това се слага крема, докато си в покой. На сутринта изтича доста, но и през деня продължава да тече в продължение на 4-5 дена. Поне при мен беше така. Peace

# 24
Сиска мен ми го сложиха през деня докато лежах в болницата- лекаря така прецени. иначе изтече всичко наведнъж и после нито лекарството нито течението се появи. много е ефикасно

# 25
.... после нито лекарството нито течението се появи. много е ефикасно
Да и аз съм на същото мнение. Peace

# 26
Благодаря ви момичета, ще пробвам   bouquet  bouquet  bouquet

# 27
  • София
Аз сама си поставям Гиназола в полуклекнало положение и почти нищо не изтича дори и на следващия ден.Вече два пъти съм го ползвала и при мен нямаше ефект и не бих потретила.  Peace

# 28
Ами аз вече всъщност преминах едно лечение на гъбички, само че с Гино -певарил и други лекарства, т.е добавки някакви. Бих казала че сега съм значително по добре, почти нямам течение, но като отидох на преглед и лекарката ми каза, да си купя и това за всеки случай и ако искам да отида да ми го сложи, ако не мога сама. И сега смятам да си сложа Гиназола, и после пак да си купя Лактажин, което е пробиотик и Лакто 4 да пия известно време докато свърши Лактажина. Т.к четох че с един курс налечение едва ли ще стане и за това сега съм решила да направя това, въпреки че симптомите са намаляли. А освен това и всеки месец в края на цикала си пия дифлукан. Какво ще кажете? Не мисля че е лоша идеята. А от предното лечение мина 1 месец, мисля че сега вече е подходящо да повторя лечението. Освен това смятам да си взема и цитросепт, за външни промивки и за пиене профилактично.

# 29
  • София
Аз просто споделих моя опит с този препарат.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт