Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 5

• 101 928
  • 378
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Хммм, интересно е това с теста, но дали може да се разчита че е наистина надежден. Аз днес най-сетне отидох да си взема резултата за да го разгледам целия. Пише не се изолира Кандида. Изолира се Стафилококус епидермидис- оскъдно. Резидентна флора. Изглежда сякаш че всичко е наред, но аз въпреки това сякаш ми се иска още веднъж да се лекувам. Нзн  newsm78
Вземи си нещо за профилактика,стига с тези лечения!
Успех!  Hug
Ами да и аз точно това мисля, но нали си купих този гиназол и се чудя защо пък да не си го сложа. А ти като профилактично какво имаш предвид, защото аз смятам нещо като Лактажина нали.   bouquet
А относно теста реших да звънна в санита. В първия момент жената изобщо не ме разбра за какво и говоря. Каза ми изчакайте да проверяла в компютара. И след 5 минути ми каза че не знаела нищо щяла да си запише и утре да звъъне и да провери какво било положението в складовете. И аз я попитах значи в момента ли просто нямате или по принцип. И тя ми каза че нищо незнаела, в смисал че явно до сега са нямали

# 46
  • Варна
Според мен, но това е лично мое мнение, което не натрапвам, вътрешните промивки не са много препоръчителни, освен ако не е належащо, т.к има голяма вероятност да се наруши баланса на флората. Дори в този линк за кандида теста кадето има разяснение за тези инфекции, изрично го пише че не е желателно. Пък били те стари душове, нови, изварявани или не!

Но днес започвам втори курс с Лактажин-а, за да не се получи някакъв ефект тъкмо съм започнала да се оправям и да зарежа лечението и пак да се развие заболяването.
Засега това.

Фам, а ти сама ли реши да започнеш втори курс

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 18:17 от rozi4ka222

# 47
  • София
За гъбички задължително трябва да се изследват какви са.Задължително е пиенето на лекарства плюс влагалищни капсули.Задължително преди лягане се прави промивка с дамски душ,но от новите за да се промие остатъци и да може новата доза да да действа.Иначе става наслояване.След поставяне не трябва да се става по възможност.
А кои са новите???  Shocked
Новите дамски душове,които се изваряват целите ,за да се убият микроби ако има.
Не знаех,че има нови но аз така или иначе дамски душ ползвам много рядко за 5,6 промивки и после го изхвърлям.Дай някой линк,че ми стана интересно.

Розичка , Лактажин или Ентеросан или друго няма значение .  Peace

# 48
А относно теста реших да звънна в санита. В първия момент жената изобщо не ме разбра за какво и говоря. Каза ми изчакайте да проверяла в компютара. И след 5 минути ми каза че не знаела нищо щяла да си запише и утре да звъъне и да провери какво било положението в складовете. И аз я попитах значи в момента ли просто нямате или по принцип. И тя ми каза че нищо незнаела, в смисал че явно до сега са нямали
И аз питах в нашата аптека, но го няма. Момичето си го записа и каза, че ще попита и ще го заредят в най-скоро време. Heart Eyes

# 49
аз съм го ползвала
към 17лв струва, а плюсът му е че веднага виждаш резултатът, а не чакаш няколко дни
Мен ме интересува до колко е верен, обаче newsm78

# 50
пише, че засича гъбичките и в минимални количества. обаче то не е казано, че като нямаш кандида нямаш друг проблем  Tired то все пак си е само за кандидата, пък ако си имаш дискомфорт и странно течение, посещението при лекар май няма да се размине

# 51
то все пак си е само за кандидата, пък ако си имаш дискомфорт и странно течение, посещението при лекар май няма да се размине
Точно това е въпросът, все пак да знаем дали става въпрос за гъбички или просто за вагинално неразположение.

# 52
  • София
то все пак си е само за кандидата, пък ако си имаш дискомфорт и странно течение, посещението при лекар май няма да се размине
Точно това е въпросът, все пак да знаем дали става въпрос за гъбички или просто за вагинално неразположение.
Ще трябва да се ходи на лекар,няма как да разбереш дали е нещо друго.  Wink

# 53
Ох, не знам, хванала съм се като удавник за сламка. Просто ме е яд на тези нашите "гинеколози", които не си гледат работата. От толкова много при които съм ходила, само един се сети да ми напра ми микробиология, а точно тогава нямаше нищо. Всички останали ти пишат рецептите с глобулите и АБ и хич не им пука  ooooh!. Всеки път трябва да им се моля, за изследване, което според мен е задължително.

# 54
  • София
Аз не им се моля отивам на профилактичен преглед,който винаги включва микробиология и цитонамазка...по мое желание естествено,за което си плащам .Ако трябва да чакам постоянно за направления ще се побъркам.  ooooh!

# 55
Там е проблема, че винаги е на частно  Thinking

# 56
Да се оплача и аз профилактично от докторите, когато отидеш с направление  Close

Иначе ще започвам някаква профилактика, че тъкмо се успокои работата и сексът се оправи Blush Ще вземе да ми се връща желанието.

Искам съвет кой точно Ентеросан е препоръчителен, защото гледам страницата на една аптека и видовете са много, а Лактажина ми идва млалко скъпичък в момента.  Peace

# 57
ентеросан пия S2
а иначе вагиналните са SV

# 58
Тъкмо щях да си редактирам поста, че намерих нужната информация. Май много ме мързи да чета напоследък. Благодаря, herelina  Hug

Остана чуденето единствено на моя какво да му давам. (Дано да не ви е писнало вече от мен) Blush

# 59
  • София
Там е проблема, че винаги е на частно  Thinking
Няма как,добре че само един път годишно случайно ако има някакво лечение се налага да ходя и след като го приключа.  Confused
Последния път дори не успях да мина,чаках един месец за този час  Shocked и не успях да мина тъй като закъсняваха(часовете) с час и нещо.Ужааас  ooooh!
Оплаках се малко и излязохме от темата,затова спирам!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт