Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 5

• 101 934
  • 378
  •   1
Отговори
# 345
МАЛКО НЯМА ОБЩО С ТЕМАТА НО ВСЕ ПАК ДА ПОПИТАМ ЗНАЕТЕ ЛИ КЪДЕ МОГА ДА СИ НАПРАВЯ ИСЛЕДВАНИЯ ЗА ХЕПАТИТ?

# 346
МАЛКО НЯМА ОБЩО С ТЕМАТА НО ВСЕ ПАК ДА ПОПИТАМ ЗНАЕТЕ ЛИ КЪДЕ МОГА ДА СИ НАПРАВЯ ИСЛЕДВАНИЯ ЗА ХЕПАТИТ?
за какъв хепатит? по принцип във всяка лаборатария. за хепатит Б и Ц може и безплатно и анонимно в центровете за СПИН

# 347
  • София
Ами билките си ги приготвя той Peace, аз също пих преди това разни билки но нямаше ефект, препоръчаха ми го ,казаха че топел и миоми Peace

# 348
Имам въпрос. Може да ви се стори глупав, но да попитам какви са на пипане гъбичките? newsm78
Щото тука имам някакви съмнения..

# 349
Имам въпрос. Може да ви се стори глупав, но да попитам какви са на пипане гъбичките? newsm78
Или пък как изглеждат на външен вид? Изобщо могат ли да се забележат с просто око?
Досега не съм имала такива, но пък имам съмнения за появата им.. Трябва да се ходи на гинеколог, но все пак да попитам за инфо.

# 350
  • София
Отиди на лекар,не съм сигурна че може чрез опипване да си поставиш диагноза.
Ти какво напипваш?  newsm78
Имаш ли някакви други оплаквания....течение,сърбеж,неразположеност?

# 351
За съжаление в момента нямам никаква възможност да посетя гинеколог, въпреки, че трябва. Но просто времето ми не стига за нищо. Имам куп други задължения и проблеми и не ми остава време за мен самата. Преди известно време ходих на лекар за този проблем. Обясних му, че съм забелязала някакви бели образувания на срамните си устни (на малките). Имам чувство на сърбеж понякога, но не винаги. На моменти е. За бяло течение - ами подозирам, че имам, но не мога да кажа със сигурност. За парене, мисля, че се е случвало да имам. И другото, което най ме тревожи е, че на напипване усещам където са тези бели нещица някакви като топченца (и аз самата не знам как да ги обясня, пък камо ли да ги нарека). Обясних проблема на лекаря, прегледа ме набързо и ми каза, че съм има някакво малко възпаление и това било. Каза ми да се мажа 1 седмица с риванол и всичко щяло да мине. Да, ама не. И сега направо се побърквам от притеснение, защото никога преди не ми се е случвало нещо подобно. Чела съм в интернет за тия гъбички, сверявала съм симптомите, но не всички отговарят на моите. И сега не знам какво да правя, а нямам никакво време за лекари.. Cry

# 352
За съжаление в момента нямам никаква възможност да посетя гинеколог, въпреки, че трябва. Но просто времето ми не стига за нищо. Имам куп други задължения и проблеми и не ми остава време за мен самата. Преди известно време ходих на лекар за този проблем. Обясних му, че съм забелязала някакви бели образувания на срамните си устни (на малките). Имам чувство на сърбеж понякога, но не винаги. На моменти е. За бяло течение - ами подозирам, че имам, но не мога да кажа със сигурност. За парене, мисля, че се е случвало да имам. И другото, което най ме тревожи е, че на напипване усещам където са тези бели нещица някакви като топченца (и аз самата не знам как да ги обясня, пък камо ли да ги нарека). Обясних проблема на лекаря, прегледа ме набързо и ми каза, че съм има някакво малко възпаление и това било. Каза ми да се мажа 1 седмица с риванол и всичко щяло да мине. Да, ама не. И сега направо се побърквам от притеснение, защото никога преди не ми се е случвало нещо подобно. Чела съм в интернет за тия гъбички, сверявала съм симптомите, но не всички отговарят на моите. И сега не знам какво да правя, а нямам никакво време за лекари.. Cry
Някой да се е сблъсквал с нещо подобно? Tired

# 353
  • София
Тези топченца на едно място ли са концентрирани или как?
Ако толкова се притесняваш вземи си някаква паста за мазане,те са без лекарско предписание.  Peace
Може и някоя добавка да си вземеш за профилактика Лактофлор или Ентеросан или нещо подобно да приемаш и през устата.
Според мен най-добре е да отидеш на лекар,все пак става въпрос за здравето ти и малко не сериозно ми се вижда това с времето!  Rolling Eyes

# 354
Ами може да се каже, тези топченца ги има само там, където са и тия бели нещица. По края на срамните ми устни само. И аз незнам какво са, не ми приличат много на гъбички, но знам ли.
Да, това с времето наистина не трябва да ми е оправдание, но дори и да можех, днес е едва 1 ден от цикъла ми.. оффф ще се побъркам вече. :/

# 355
  • София
Съжалявам не мога да ти помогна,не съм лекар...това е някаква реакция на организма и трябва лекар да види.Изчакай да ти свърши и си пусни изследвания.  Peace

# 356
Добре, благодаря. И така е добре. Само моля те, кажи ми какви изследвания да си направя, че не съм мн запозната с това?

# 357
  • София
Микробиология и ако не са ти правили цитонамазка тази година също!  Peace
Дано съм ти била поне малко полезна!

# 358
Беше ми много полезна, едно голямо БЛАГОДАРЯ! Hug

# 359
не ми прилича на гъбички това
гъбичките са гъсто течение, прилича на пресечено мляко или извара.
а този гинеколог при който си ходила..каква е тая глупост да лекува възпаление с риванол?
отивай пак и задължително искай МБ. аз бих отишла при друг

Общи условия

Активация на акаунт