Севлиево 5

• 24 520
  • 367
  •   1
Отговори
# 165
  • Севлиево
 cold, леле, много студено тук бре  Laughing
Как сте девойки, здрави ли сте, работите ли, как е предпразничното настроение?
Аз не съм се вясвала скоро, защото много грижи имах покрай Деси, няколко болести я събориха една след друга, направо луднахме. Слава Богу оправи се и вече е на градина. Мразя да се разболява, защото схемите за бавачи взеха да ни се изчерпват и това още повече изнерви обстановката  Mr. Green Както и да е всичко е зад гърба ни, но се моля за здраве  Praynig, че ми писна.
Дали от грижи, ама на дали, но ми липсва всякакво предколедно настроение. И аз не знам защо, но и миналата година беше така, че и тази така  Rolling Eyes Нямам идея защо се получава така. Има още малко време, може пък да ми се оправи настроението, кой знае  Wink
А, я да ви питам, какви подаръци взехте за хлапетата си, аз си признавам, че още не съм купувала подаръци, а ме чакат една камара дечурлига  ooooh! Липсата на идеи е тотална, защото децата вече са презадоволени отвсякъде ...

# 166
Наш Бобо получи много подаръци за рождения си ден (станахме на две годинки) и Дядо Коледа ще му донесе нещо дребно.Още не съм го измислила.
Юле кога можеше да си поръчаме календари  Mr. Green Сега ще ти пиша едно ЛС,че като знам колко си заета...

# 167
Леле, Нати  срам, срааааам как не погледнах по-рано че има рожденик този месец Embarassed
С голямо закъснение честит рожден ден Боби ,с пожелание да растеш здраво и щастливо дете и много да радваш мама и тате

# 168
Ха, Тони, то аз дето уж съм основател на темата, че забравих за рожденника пък какво остава за теб.  Embarassed Честито на патерици на малкия Бобчо, да расте все така весел за радост на мама и тати. Hug Майче, де го видя тоз студ бе? Аз едва днес като се връщахме от Плевен ми стана по-хладно иначе не ми се вижда студено. Иначе от работа нямам време да вляза да видя ко става из форума и да ви видя. Като гледам така и вие също.  Mr. Green Иначе още не съм почнала с подаръците, че настроние нямам много за празник, ама мисля другата седмица да поукрася у дома, че както се очертава малката може да си е у дома и ще украсим с нея.  Mr. Green Макар, че днес взехме един дървен пъзел с цифрите и колело й харесах на малката, в Мол-а в Ловеч, ама ще видим.  Rolling Eyes Вярно, че децата са презадоволени, но ние пък понеже не купуваме много често подаръци та идеите още не са ми пресъхнали.      Mr. Green Айде лека вечер!                                                               

# 169
  • София/Севлиево
Весела Коледа!

# 170
Весела Коледа на всички, да сте живи, здрави и засмяни. Mr. Green Heart Eyes Hug

# 171
  • Севлиево
Една Коледа - за много желания!
Една нова година - за много мечти!
Една цяла година - за много успехи!

Весели празници на всички!

# 172
ЗА МНОГО ГОДИНИ!!! ДА СТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И САМО УСПЕШНИ НАЧИНАНИЯ ДА СЛЕДВАТ ЖИТЕЙСКИТЕ ВИ СТЪПКИ!

# 173
  • София/Севлиево
Честита Нова 2010 Година!Нека всичко лошо остане зад гърба ни и само хубави неща да ни се случват.

# 174
Честита Нова Година момичета, нека 2010 г. , ни донесе само хубави и положителни емоций, здраве на семействата ни и много сбъднати мечти

# 175
майче, слънце..... ЩО НЕ СЕ ПОФАЛИ БЕ!!!
Ама и аз съм една шматка...чак 10 мин. след като видях усетих че нещо има необикновенно!!!!
Ми блейка съм прости ми!!!!
Ама да са ти леки оставащите месеци!!!!! Hug Безпроблемни да са ! И ако пак се запилея и неразбера - обади се като му дойде времето!!!!   newsm51

# 176
Охооо, ще си имаме бебеее.  Hug Heart Eyes Айде да ви е честито и всичко да мине ок до финала.   bouquet /Ако не е това ша мъ извинявате.  Embarassed/

# 177
Здравейте момичета тъй като виждам че има доста мамчета тука искам да ви попитам( ако има бременни жени още по-добре)кой ви следеше бременността и доволни ли бяхте от него/нея.Как се ражда в севливската болница,обръщат ли ви внимание или се държат грубо,въобще доволни ли сте?Чувала съм доста хора да се оплакват но ще съм доволна да чуя вашите мнения,аз съм бременна в 7 месец и много ме интересуват тези неща.

# 178
Добре дошла при нас, Schani!  Hug За отзивите при раждане по принцип няма начин да не чуеш, както лошо, така и добро. Аз понеже не съм чакала кой знае какво отношение при раждането не ми е и правило впечатление дали нещо е редно или не. Иначе в общи линии, това което помня е, че след самото раждане ти слагам всякакви превързочни материали, от които имаш нужда, карат те до стаята, докато лежиш в родилна зала с торбата пясък редовно те проверяват, после преди всяка визитация те те мият, а не те оставят да се оправяш как да е, защото съм чувала за Габрово, че например не ги бутват акушерките след раждането, сами трябва да се мият без значение дали не могат да стават от леглото или не, сами да се мажат с йодасепт и т.н. Като цяло аз проблеми нямах след раждането и не мога да кажа за отношение, а пък от други познати, родили тук не съм чувала лоши работи. Ако обаче очакваш някой да ти каже как да кърмиш бебето, как да го държиш или други подобни, забрави. Ако не ги попиташ никой няма да се сети да ти каже. Докторите...Дончев и Вичев имат добро отношение, Тотевска е малко груба, но си разбира от работата. Не знам какво друго да ти кажа, може да има и още, ама след три години нещата се позабряват. Нека кажат и тези, които са раждали секцио, аз бях нормално. Иначе отделението е добре направено, най-важното е, че когато аз раждах тъкмо бяха направили ремонт на баните и бяха с плочки, отоплени имаше постоянно топла вода. Не мога да се оплача и от стаите, макар да надуват парното само в някои часове на деня, а през останалото време ти става леко хладно.  Rolling Eyes
Но всичко си е до късмет, на кого ще случиш, дали няма да имаш усложнения и т.н. При екстремни ситуации не знам как действат, но не съм чувала да се е случило най-лошото с бебе или някоя родилка, да чукна на дърво.  Rolling Eyes А пък хората дето се оплакват не се знае какво очакват, ако си мислят, че ще са във ВИП стая или че бебето ще е при тях...такива екстри няма тук, затова е и държавна болница.  Peace
Леко бременеене и успех на финала. Simple Smile
П.С. - А ти не си от тук, така ли?

# 179
Благодаря мила за одговора,аз съм от съседно село и ходя на консултации при Дончев,но не съм доволна от отношението му,никаква информация за бебето не ми дава,не иска да ми вади снимка че струвало пари,а жената на компютъра е много груба,последния път ми се навикаха защо не съм си направила излседвания преди да вляза при тях а аз не знаех.Е,понякога са в настроение и ако не задаваш много въпроси може и да мине по  добре.Остава още малко ще потърпим няма на къде Rolling Eyesважното е накрая да гушна живо и здраво бебче Hugкоето чаках цели 4 години.

Общи условия

Активация на акаунт