Севлиево 5

• 24 531
  • 367
  •   1
Отговори
# 195
  • Севлиево
Днес ни изписаха и бързам да се разпиша. Малкия откърти веднагически, а в болницата не можах да го накарам да заспи  ooooh! Иначе да с пневмония бяхме пак и то за по-малко от месец ни повтори  Sad Сега ще се пазим и ще ходим пак по ушни доктори да я видим тая пуста сливица има ли я няма ли я  Rolling Eyes Иначе условията в Актата добри, но за майки не е добре. Тия хлапета се побъркват там, незнам кво им бият - антибиотик ли, адреналин ли - луда работа. Бях на прага на нервна криза, добре че си бях взела гобленчето, че да се успокоявам следобед. Ми това от нас за сега, ще си стоим вкъщи и мама ще прави мартеници. Дано всички сте здрави!

# 196
А, Доци - добре дошли в къщи!!!
Дано сте се оправили вече и да не се налага пак да ви лекуват.
Ще си почините сега в къщи и ти и Дамянчо... в къщи си е най-хубаво. Тъкмо и време имаш мартеници да понаправиш -че тя Баба Марта чука на вратата Mr. Green
Айде девойки - топъл ден ви желая!!!  bouquet

# 197
Доци , добре завърнали се. Дано да не ви се налага по-вече да влизате в болница, ама май по-добре да я махате тази трета сливица, да не ви прави такива проблеми Hug
То едва ли сега ти е до моята прежда, но дойде ли?Че утре имам излизане да мина да я взема .
Добре дошла на Стефка  bouquet

# 198
Добре заварила и дано не боледуват децата...
Доци, оздравявайте бързо и като направиш мартеничките да ги покажеш!

# 199
  • Севлиево
Тонита не съм чувала колежката да видя какво е положението в магазина, но едва ли са пускали поръчки. Тия дни ще видя какво ще се пуска като заявка, че до сега само поддържахме магазина отворен без зареждане.
....
Добре дошла Te4eto   Hug Мартеничките ще можеш да ги видиш на живо в магазина ми предполагам още в началото на февруари.

# 200
Бря, аз докато реша да се разпиша, и те се изпонавърнали хората. Ние като бяхме пък в Актата да се похваля много спахме. Следобяд се гътват и тримата и спят. Даже на телевизор, което си е постижение за нашта. Ама за майките наистина няма никакви условия, леглата са много неудобни поне на мен ми беше така. Пък, Доци, малкия най-вероятно е лудувал, защото е бил с други деца, те едно от друго гледат, пък и като са затворени по цял ден...
Виктория беше все потна. Все тичаше, все скача по леглата, не мога да я укротя и за визитация. Такава игра не е било с други деца. С едно момче голяма любов, голямо нещо.
Дано наистина това да ви е боледуването, че...Аз да чукна на дърво, трета седмица сме на градина. От една страна се надявам студеното време да се задържи, нали уж вирусите измирали, макар че незнам колко е вярно, като слушам, че отделенията пълни с болни деца.  Rolling Eyes
И така. Юле, вярно, че трябва да се яде, то нали всеки затова работи, пуста работа, край няма, а пък пари....  Confused 
Ти пък, майче, аз казвам топъл ден, в смисъл някой да ви стопли душата с блага дума.  Mr. Green Че то с тия студове, няма с какво друго. Разбира се и печките де...  Mr. Green
А аз като махленските клюкарки да попитам Течето и Шани къде работят/са работили?  Mr. Green
Айде лека нощ от мен и да спите в кош!  Hug

# 201
Много ме развесели с тез махленски клюкарки Joy
Работя във Видима.

# 202
Работя във Видима.

Simple Smile Ама в администрацията или в производството? Питам щото имам познати там, то кой ли няма вече, де.  Mr. Green

# 203
Работя във Видима.

Simple Smile Ама в администрацията или в производството? Питам щото имам познати там, то кой ли няма вече, де.  Mr. Green

АЗ  Twisted Evil
само клиенти имам - но не и познати!!!
Добро утро от мен. Днес съм с голямо главоболие и направо не виждам! Имам мама и сега ще я водя до Била ,че много и се искало да отиде на пазар там... не че не е ходила ама сега ще мятаме крачоли в тая студ. Но то пък днес не е студено много  ще се пробваме и два монтажа даже да направим Mr. Green
спорен ден ви желая дами!!!  bouquet

# 204
...и аз имам няколко познати от Видимата...
Конструктор-технолог съм - не съм в производството по-скоро мога да мина към администрацията.

# 205
Работя във Видима.

АЗ  Twisted Evil
само клиенти имам - но не и познати!!!
Добро утро от мен. Днес съм с голямо главоболие и направо не виждам! Имам мама и сега ще я водя до Била ,че много и се искало да отиде на пазар там... не че не е ходила ама сега ще мятаме крачоли в тая студ. Но то пък днес не е студено много  ще се пробваме и два монтажа даже да направим Mr. Green
спорен ден ви желая дами!!!  bouquet

Къв студ, бе, я виж какво слънце пекна.  Mr. Green Ний даже си направихме разходка. Te4e, може да познаваш на моя мъж баща му, и той някъв контруктор май беше. Simple Smile

# 206

Аз съм безработна,вече 5 години от както завърших училище,бях в паралелката на видимата,карах практика и летен стаж там,обещаваха ни сигурна работа след завършването ни "Вие сте нашето бъдеще'',глупости на търкалета,чрез нас някои хора правеха по 2 норми и накрая духахме супата.Няма нито един от класа да работи там.А бяхме първите ,които се записахме в тази паралелка.

# 207
пети, верно по другите улици пече....
ама на наща слънце ще огрее през април!!!! Mr. Green
Шани - само за работа не се ядосвай. Еле за Видима - хич!!!!
Имаш семейство , детенце живот и здраве скоро...има време да обмислиш вариантите за работа. Ясно е че няма да ти се размине това удоволствие Mr. Green поне сегане мисли за него. Толкова хубави неща ти предстоят!!!!
Ей сега на мен някой да ми каже - не щем те иди си - и веднага си отивам на червеният диван у дома...
ама пече и всички на монтажи днес - та аз самичка наказана... Mr. Green

# 208

Аз съм безработна,вече 5 години от както завърших училище,бях в паралелката на видимата,карах практика и летен стаж там,обещаваха ни сигурна работа след завършването ни "Вие сте нашето бъдеще'',глупости на търкалета,чрез нас някои хора правеха по 2 норми и накрая духахме супата.Няма нито един от класа да работи там.А бяхме първите ,които се записахме в тази паралелка.

Хич да не ти пука за разни идиоти. Много ясно, че ще гледат да ви зарибят, ако ви бяха казали как стоят нещата в действителност сигурно щяхте да се откажете. Аз също бях ходила на две интервюта във Видимата и големите надежди бяха, че като завърша университета щели да ме вземат, трябвало ми само една диплома. Поне така каза една приятелка. Ама нъцки. Това беше преди да забременея, докато си бях в Габрово. Но...всяко зло за добро, не се знае какво ще стане след време. Може пък да си намериш много по-хубава работа, което в Севлиево да не те отчайвам, ама... Пък и във Видимата, повечето са такива интриганти, че нищо чудно след време да чуеш нещо за себе си, дето да се чудиш откъде са го измислили. Аз иначе исках да работя там най-вече, защото си има социални придобивки и т.н., ама... И така. Но както и да е. Знам как се чувстваш и аз дълго време бях без работа, започваш да си мислиш, че не ставаш за нищо, но не е вярно.  Peace  

# 209
Ама , аз не съм интриганткаааааа  newsm45.
Шани, предстой ти най-хубавата и сладка работа.
Нати , къде се загуби , как е Бобчо, надявам се че сте здрави Hug

Общи условия

Активация на акаунт