LaRedoute - кодове - 28

• 35 666
  • 449
  •   1
Отговори
# 165
Момичета как се изпращаше покана на приятел, дават ли още чекове  Embarassed newsm78

# 166
Момичета как се изпращаше покана на приятел, дават ли още чекове  Embarassed newsm78

Ами аз снощи изпратих и получик чек за 5 евро ама като въведа кода ми пише, че нещо работа не става. Уж слагах кръгли цени. Пробвах с неща от новата колекция. И не ще и не ще. И аз имам нужда от помощ  Praynig

# 167
при мен става с кръглите цени, но за 5 евро май не си струва, защото не можеш да ползваш БД. по-изгодно излиза да ползваш код за БД и подарък. поне аз така си мисля, ако има някаква врътка как да е изгодно да си ползваш тези 5 евро, споделете я Simple Smile

# 168
  • В La Redoute и по света
при мен става с кръглите цени, но за 5 евро май не си струва, защото не можеш да ползваш БД. по-изгодно излиза да ползваш код за БД и подарък. поне аз така си мисля, ако има някаква врътка как да е изгодно да си ползваш тези 5 евро, споделете я Simple Smile
И аз не съм открила, чудех се, дали като получиш няколко кода, не може да искаме от редут да пратят общ код за цялата сума, ама се съмнявам. Ако беше така, щеше до сега някой да се е похвалил Simple Smile

# 169
Момичета, как се задействат някои от кодовете за БД и подарък комплекта от 16 части. Дава ми подаръка, но не ми дава БД.

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 21:52 от mariapoznakova

# 170
  • Хасково
Момичета, как се задействат някои от кодовете за БД и подарък комплекта от 16 части. Дава ми подаръка, но не ми дава БД.
Колко пъти е писано и по-назад ....
С нещо от новата колекция
 Peace

# 171

Ами аз снощи изпратих и получик чек за 5 евро ама като въведа кода ми пише, че нещо работа не става.
Сега ще пробвам

# 172
Благодаря!

# 173
  • на морето
А защо ни изпратиха нови кодове за сахаринчето,като си действат все още старите.Сега имам общо 6 кода-с кои да пусна поръчка,новите или старите,или няма значение newsm78

# 174
Погледни кой кога изтича, и първо използвай по рано изтичащите  Peace

# 175

Така и направих. Пуснах си две поръчки тази вечер. Едната със Saharinne, а другата с сервиза за коктейл от 16 части, които ми се хванаха с БД. Чиста работа. newsm44

# 176
А защо ни изпратиха нови кодове за сахаринчето,като си действат все още старите.Сега имам общо 6 кода-с кои да пусна поръчка,новите или старите,или няма значение newsm78

Така беше и с чантичките Дора и Спадърмен. Да не се оплакваме  newsm53

# 177
# 178
Един код и от мен дано да не се повтаря 50598-БД + подарък сивият куфар с колелца
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=tr … urecode=001RQ8552

# 179
  • Абсурдистан
Един код и от мен дано да не се повтаря 50598-БД + подарък сивият куфар с колелца
http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=tr … urecode=001RQ8552

Дайте нещо на което се хваща БД с този код, моля.
С калъфките не става.

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 09:23 от Гери

Общи условия

Активация на акаунт