Имате ли домашни помощници?

• 33 070
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Къде му видяхте фиъиономия пък  newsm78 Гледам гледам, и не откривам  Thinking Хм.

Нямам го това чудо на техниката. Ризите на мъжът ми ги носим на химическо за 2евро на бройката  Wink

# 136
Къде му видяхте фиъиономия пък  newsm78 Гледам гледам, и не откривам  Thinking Хм.

Нямам го това чудо на техниката. Ризите на мъжът ми ги носим на химическо за 2евро на бройката  Wink

Е, има глава или нещо такова. Wink
На химическото с химикали ли чистят или просто ги перат? С 2 € на риzа , иzплащате един надуваем zа 1 година. Wink

# 137
Пране и гладене  Wink И в момента мъжът ми си работи от вкъщи, може и по анцуНг да ходи ако иска  Laughing , само от време на време му трябват ризи когато има конференция или отива по важни срещи или спасява клиенти  Laughing  Та за нас прането е по добрата алтернатива  Wink

# 138
  • Italia
Простете лиготията ми,но като про4етох за " физиономията на този, надувния " и взех да си правя разни такива асоцияции... Twisted Evil

И аз съм носила ризи само за гладене на хими4еско,за евро и неЩо на пар4е,но ми ги връЩат във вид , който и с най-голямата си фантазия не бих могла да нарека "изгладени".  Tired Аз имах 4увството,4е ризите са гладени на сухо или с някаква маШина,но наистина бяха ужасни.

565 евро са ми равни на 5 месе4ната заплата на девойката дето идва у нас. Crazy

О'Харка, да , наистина си трябва етаж от къЩа, ма аз съм от тия дето за жалост са в апартамент и единственото възможно реШение би било да се лиШа от едната си баня и да я превърна в "маШинно отделение",което оба4е никак не ми се нрави като идея. Та по тоя повод,нит суШилня,нито дявол. За онзи,надуваемия,може би все пак бих могла да намеря някое кЮШе,но преди това трябва да ме субсидира някой. Twisted Evil

П.П. И ние сме на дереджето на Лорелай: вклЮ4ена пералня,телевизор и прахосмука4ка заедно и буШона отива на кино. Crazy

# 139

И аз съм носила ризи само за гладене на хими4еско,за евро и неЩо на пар4е,но ми ги връЩат във вид , който и с най-голямата си фантазия не бих могла да нарека "изгладени".  Tired Аз имах 4увството,4е ризите са гладени на сухо или с някаква маШина,но наистина бяха ужасни.

Сигурно са ги гладили с Надуваемия. Twisted Evil Ох, и мен ме хвана лиготията, ама е края на работната седмица, простено ни е.

# 140
Простете лиготията ми,но като про4етох за " физиономията на този, надувния " и взех да си правя разни такива асоцияции... Twisted Evil
Joy
 Joy
 Joy

След бисера за почивка в Наталия Албания не съм се смяла толкова, мерси   bouquet

# 141

Не ти ли прилича малко на Дарт Вейдър без врат?

За Надуваемия казват, че глади ризите, но трябва да се затваря по едно око откъм перфектност.

# 142
  • далечно
т.е. глади, ама не много? или глади, ама изгладено?

# 143
  • Italia
Абе Щом освен,4е е надуваем и глади зна4и това е моят мъж ме4та.  Heart Eyes Заслужава си парите  Twisted Evil

# 144
  • далечно
освен това и не дудне, вероятно  Laughing И можеш да му регулираш шкембака според блузата  hahaha

# 145
Моят въпрос за вашия магически уред е: за колко време глади една риза?

Бях виждала едно такова чудо, на което се оставяше ризата през нощта, сиреч напълно тъпо!.

# 146
Извинявам се,но преса за гладене е това:
,
моето си е машина,не преса.Ето такава е:
Peace

# 147
# 148
Извинявам се,но преса за гладене е това:
,
моето си е машина,не преса.Ето такава е:
Peace

А машината си е пак на принцип преса  Wink И нашите имаха такава.

# 149
Абе както и да е..Пускам на нея само чаршафи,калъфки,покривки,някои кърпи.Малка е и работи добре..
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт