Имате ли домашни помощници?

• 33 083
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Така като ви чета и чак почвам да се чудя как са се сушили дрехи преди 50 години... newsm78

Макдирочка, такова чудо zа гладене на риzи съм виждала даже някъде на живо, ама не се сещам къде. Сигурно е голямо удобство, ако се прежалиш веднъж с цената.  Confused Ако някой zнае колко струва горе_долу, да каzва.

# 121
Така като ви чета и чак почвам да се чудя как са се сушили дрехи преди 50 години... newsm78

...

Ами сигурно са се преобличали по-рядко, та новоизпраните и изсушени дрехи не са им били спешни  Laughing

# 122
  • далечно
това с пресата за гладене ми беше ясно, ама се заинтригувах от тази 'машина'. Манекенът за гладене ме изуми признавам Peace - идеен е, място да имаш и мерак за машини.

На Фагор 'хладилникът' нещо не му хващам вяра - изглежда ми като нещо за освежаване на леко понамачкани дрехи (такива, каквито аз си ги нося най-спокойно  Embarassed ), обаче за нещо здраво намачкано някак си не разбирам как ще ми го изглади  newsm78. Или как ще направи панталон на ръб  newsm78
Някой има ли опит с него или подобно чудо? Л\бопитно ми е.

обачееее нашият ел. връзка е с капацитет 3 киловата: за по-голям капацитет (мисля 5 киловата е следващата стъпка?) се плаща по-висока месечна фиксирана такса мощност (да не се бърка с консумацията).
Миялна вкъщи е стара и с голяма мощност - следователно като пусна миялната и фурната или пералнята и фурната (и евентуално машината за хляб) - нали сме мултифункционални и вършим всичко едновременно - и бушонът щраква.  Та, представям си ако имаме и манекен за гладене и прочие каква оптимизация ще е дали и как мога да комбинирам уредите.

# 123
  • далечно
[Ами сигурно са се преобличали по-рядко, та новоизпраните и изсушени дрехи не са им били спешни  Laughing

еее, мился това е било по-скоро преди 100 години  Laughing  Peace
помисли си, че преди 50 г. примерно нашите родители са били деца - ми по каквото гледам по снимките чистички ми изглеждат  Sunglasses

# 124
  • в Tara
ами едно време снимки са си правели само по 1ви май, т.е по празници.
те сън не са спали хората по повод събитието, остава с мръсни дрехи и неизкъпани да се фотят Mr. Green

# 125
О'Харич,

Joy Joy Joy
 JoyРазвесели ме  Joy

# 126
Ако някой zнае колко струва горе_долу, да каzва.

565€  Wink

# 127

565€  Wink
това горе-долу ли е Mr. Green

сорри за офф-а Blush

# 128
Нямам.
Седя си вкъщи, ако не е това чистене, готвене и гладене, трябва да се побъркам от бездействие.

Но тук е нормално всички работещи жени да имат.

# 129

565€  Wink
това горе-долу ли е Mr. Green

сорри за офф-а Blush

Ревизор съм, за мен няма горе-долу, то да не ти е турски пазар тука  Mr. Green

# 130
  • далечно
ами едно време снимки са си правели само по 1ви май, т.е по празници.
те сън не са спали хората по повод събитието, остава с мръсни дрехи и неизкъпани да се фотят Mr. Green

е, де - това е поколението на бабите и прабабите ни (мисля), едва ли на родителите ни. Поне от моите родители (родени през 50-те години) имам доста (ежедневни) снимки и то от детството им - не наредени във фотото и изпъчени, ами примерно на излет сред природата и такива. Ми чисти ми се видят  Sunglasses Laughing  Laughing Сори за офф-а  Laughing

# 131
  • далечно

това за надуваемия човек или за 'хладилника' се отнася?

# 132

това за надуваемия човек или за 'хладилника' се отнася?

Надувката на Сименс  Peace

# 133
  • далечно
Татяна, а би ли  ми разяснила дали може да го 'спаднеш' надуваемия човек и да го прибереш? И какво му е технологиното название на този хмм... уред?

Някак си л\бопитно ми стана дали ако някой се обзаведе с такова чудо, то трябва да му гледа физиономията постоянно или можеш да го смалиш и натикаш някъде, кодато не е в действие?

# 134

565€  Wink

Благодаря, Татяна! A имаш ли опит с тоя надуваемия? Дали си струва парите? Thinking
Знаех си че ще ме zаболи сърцето като му видя цената. Money Но пък като zнам какъв проблем са ни тия риzи... Tired

Loreley, аz бих го пъхнала в маzето, фиzиономията му наистина не е много приятна, пък и е доста обемист.

Общи условия

Активация на акаунт