Имате ли домашни помощници?

• 33 044
  • 285
  •   1
Отговори
# 180

Мен не е страх да не ме оберат, а просто не вярвам да ми се свърши работата както аз съм заръчала.
То наистина е така, но това означава да вършип всичко сама. Аз и на мъжа ми като кажа, не свършва всичко точно както аз искам, но все пак съм доволна, че имам помощ.

# 181

Мен не е страх да не ме оберат, а просто не вярвам да ми се свърши работата както аз съм заръчала.
То наистина е така, но това означава да вършип всичко сама. Аз и на мъжа ми като кажа, не свършва всичко точно както аз искам, но все пак съм доволна, че имам помощ.

И моят ми помага когато имам нужда. Обаче се случва рядко, защото просто си успявам да се справя с всичко. Но той като типичен датчанин явно се счита за длъжен да се включва чат пат и го прави по собствено желание, съответно аз нямам против. Може да попремия някой и друг съд след него, но не е като да си измия всичко сама. Освен това готви добре обикновено, защото 5 неща на кръст, но пък ги е ошлайфал до перфекция

# 182
Никифин, браво на теб щом успява с три деца да успяваш сама!
За мен определено не стои въпросът дали мога да се справя или не. Просто щом живеем заедно, е нужно да си поделяме задълженията. Кой ще върши повечето домашна работа зависи според случая и работата. Ако той е бил на работа до късно, естествено предпочитам да поиграе с детето, отколкото да помага в домакинството. В почивните дни  обаче правим всичко заедно.

# 183
Имам,идва 2 пъти в седмицата,чисти и глади.Доволна съм от нея за сега,много е трудно да задържиш добра помощница,винаги им омръзва по някое време и си хващат шапката и ти си късай косите.Много пъти ми се е случвало,ама запрятам ръкави аз,докато намеря друга,кво да прайш,неволята учела Laughing

# 184
  • Murcia, Spain/Ruse
И аз нямам ,но бих желала някой ден да имам помощница WinkИначе сама си чистя,доставя ми удоволствие,но детето е малко и не ме оставя дълго време да се моткам Rolling EyesСъщо така предпочитам да няма никой из краката ми и да си свърша на спокойствие работата.Само да гладя необичам LaughingА ако се сбъдне мечтата ми,горката жена дето ще ми се падне JoyМаниак съм и сигурно ще бягам след нея да проверявам кое как прави Mr. Green

# 185
Момичета-а-а, моля мамите от София, които ползват помощница по един или няколко пъти в седмицата да се смилят над мен и да ми я заемат за веднъж седмично  Praynig Praynig Praynig

Ако са доволни де  Mr. Green  Не искам да наемам жена без препоръка, а няма покрай мен от кой да взема такава, всички са ми едни работни домакини-и-и  Crossing Arms
Аз съм в района на Света троица, жена наблизичко ако можете да ми предложите, ще ме спасите от кански мъки  Blush
Благодаря предварително  Hug

# 186
 ThinkingZagorka  темата е в подфорум родители в 4ужбина и предполагам 4е пишат мами които са извън БГ Rolling Eyes
Може би ТУК ще намериш това което търсиш Peace

А по темата не нямам Naughty Но Бих искала да ме отмени някой Rolling Eyes и в същото време не мога да си представя някой да ми влезне в къщата  за да ми по4исти Rolling Eyes
Май ще си карам без Peace

# 187
Да, имам разни помощници, които идват от време на време да вършат определени неща. В къщата идва чистачка (10Е\ час), когато я повикам - ако не смогна с почистването и има нужда от много бърсане на прах, лъскане в банята, такива неща. Аз осигурявам препаратите, защото искам да знам с какво се чисти.
За прозорците идва редовно човек, веднъж на две седмици (6Е за идването). Понякога идва докато още спим  Laughing
Освен това веднъж в месеца ми измиват кофите за боклук (8Е), имаме няколко за разделното събиране. Фирма е, идва с микробусче.

# 188
ThinkingZagorka  темата е в подфорум родители в 4ужбина и предполагам 4е пишат мами които са извън БГ Rolling Eyes
Може би ТУК ще намериш това което търсиш Peace

Embarassed Не съм видяла, просто ми излезе темата в търсачката. ИЗвинявам се.

# 189
Аз също имам помощ вкъщи и съм много доволна: един път седмично, плащам уговорена сума, а не на час (60 евро,независимо колко време и отнема работата). Задачите са: бърсане на прах, прахосмучене, миене на пода, банята и тоалетната и гладене. За почистване на прозорци отделно се разбираме, но само три пъти в годината Blush

Последна редакция: нд, 20 сеп 2009, 17:27 от kaia1983

# 190
А стоите ли вкъщи, докато жената чисти?
Мен ми е малко некомфортно да й се мотаме из къщи и гледам да излезем по това време. Но пък зимата едва ли ще ми се излиза.

# 191
  • далечно
ми не, не сме вкъщи, на работа сме  Thinking Прибираме се само да и платим (тъй като работим близо до вкъщи и тъй като към момента не и оставям ключ).

обаче ми се е случвало да имаме гости доста пъти и гледам да ги отпратя в понеделник сутрин, когато чисти жената, за да не си се мотаят взаимно в кратката

# 192
В_и_В_и

В много от случаите идва в неделя, когато сме семейно на разходка и ни няма целия следобед. Случвало се е и да съм си вкъщи с бебето, но се затварям в спалнята и казвам, че ако може там най/накрая да се оправи... и така  Simple Smile В началото ми беше неудобно, но като вали не искам 6 часа примерно да се мотам по улиците с бебе  ooooh!

# 193
Преди няколко дни имах нужда от помощ за баните и оставих ключовете на жената, като се върнах от работа всичко светеше. Почувствах се невероятно. Беше се постарала и направила допълнителни неща, например ми беше оправила леглото, простряла прането... такова облекчение. 20 добре похарчени евро:) Просто в момента в който имам възможност мечтая да идва така всяка сутрин да идва за по час-два. Не искам да ми мие прозорците, да ми лъска баните всеки ден, а просто да въвежда ред и да е относително чисто.... Иначе специално за нас не виждам смисъл да идва веднъж на седмица, две да чисти, на следващия ден хаоса пак е същия...

# 194
И аз в отбора на мързеланките - нямам, ама искам. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт