Имате ли домашни помощници?

• 33 018
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Е, що така с тази завист, Кафе с мед? Laughing

# 226
  • София - Рим и обратно
Е, що така с тази завист, Кафе с мед? Laughing
Shocked
Mи...ей тъй на', яд мЪ е бе, Цоне! hahaha

# 227
  • Bristol
току виж заслепили мъжа ми и след това аз се превъвюрна в прислужница, а те в мои шефки. Whistling

Историята познава безброй такива случаи, честичко се случва, мдааа. БАщата на мой познат зарязал майка му, когато били още малки с брат му, заради бавачката им филипинка /доста грозничка между другото Whistling/. Тъй че, по полека го давай с рояците прислужнички  Mr. Green.
Класика в жанра  Mr. Green

# 228
Намекваш, че работата им е един купон. Е, да, ама не. Аз съм сериозен човек, не мога да ги изтъпанча в такива тоалети

Ех, и твойта не е лесна, Цоне...
Виж тези униформи, има ги в различни цветове и с допълнителни детайли. За шофьора ще трябва да импровизираш, обаче...  Thinking

# 229
Ох, мерси много, Яна. Намерих им униформи вече. И шофьора с костюм го пускам-тъмен да е, това е важното.

# 230
Аз моят шофьор освен с черен костюм, съм го издокарала с бяла папийонка bowuu Без папийонка ми се струва просташко Crossing Arms

# 231
  • София - Рим и обратно
Aз пък мисля да взема на моя едни бели ръкавици освен другото. Освен изтънчено, по хигиенично ми се струва, да не ми подава гола ръка, като слизам Naughty

# 232
  • в едно миланско село
Aз пък мисля да взема на моя едни бели ръкавици освен другото. Освен изтънчено, по хигиенично ми се струва, да не ми подава гола ръка, като слизам Naughty

ама как изобЩо си позволила да ти подава ръка?  Shocked
Шофьорът подава сгънат лакет, до който елегантно е небрежно се докосваШ, слизайки от колата.
ръкавиците са си задължителни принципно, от 4иста естетика  Rolling Eyes

# 233
Да, разбира се! С 3 малки деца и при нашата работа е задължително!

# 234
в Бг имахме но тук не можем да си позволим все още,еее надявам се и този ден да дойде!

# 235
Все още нямам, но си взех баба(моята баба) от България да ми помага. Страшно съм доволна от нея и от гозбите, които ни приготвя всеки ден. Grinning Освен това чисти, глади и гледа малката. С две думи...помощница мечта....

# 236
била сьм в гимназия по социалистическо време и имах една съученичка, която беше дьщеря на известен писател. Доста се учудих, когато ми каза, че те си имат домашна помощничка. Аз си мислих че само на запад, в загниващия капитализъм, съществува подобна длъжност.

# 237
  • Лондон/Пловдив
Уау доста интересна тема ,доста се развеселих с последните постове  Joy
Аз съм от другата страна работя като помощничка 3 дни в седмицата по 7 часа в различни къщи по 2 ,3, 5 часа зависи кой какво иска 
Не съм доволна все пак работата си е тежка за тези пари , но нямах голям избор като пристигнах тук . Исках малкия да ходи на градина и това беше първата предложена ми работа от една българка тя взима по 12 паунда на час за моята работа ,аз пък от нея получавам половината 6 паунда  .

# 238
 Shocked  И тя за какво взима 6 паунда?

# 239
  • София - Рим и обратно
това беше първата предложена ми работа от една българка тя взима по 12 паунда на час за моята работа ,аз пък от нея получавам половината 6 паунда  .

Това и аз не го разбрах  newsm78 . Преотдаване на работа ли е или какво?

Общи условия

Активация на акаунт