,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 6

• 101 601
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Здравей и от мен, по-добре си вземи Janome, имам братовчедка която има от доста време Janome и е доволна. За Toyota знам, че не са добри и че са пластмасови вътре.  Аз лично ако трябва да те посъветвам е  най-добре да си вземеш Elna, защото са много по-качествени. Имала съм доста машини, но това е машината !
Приятно кобедно пазаруване на всички !

# 451
  • Egypt
КлараК, Тойотите не стават, най- хубавите машини до момента са Pffaf, назад в темите е обсъждан доста този въпрос. Тъй като в списъка ти я няма, и аз съм за Janome.  Peace
GreenApple, аз прочетох поста ти още тогава, но нямам такава кройка. Помня, че съм гладела този модел в старо Бурда, може би отпреди 15 години, то си е класика тази кройка, и беше точно в големите размери.  Sad
soft_flame , не ти е тъп въпроса. Какво искаш да си шиеш? Например ако е блуза с дълъг ръкав мериш желаната дължина на блузата+ дължината на ръкава+ резерва ( за яки, канон, маншет).
Плисе е трудно да се направи в домашни условия, защото, загладени с обикновена ютия и нефиксирани с химикал, те се развалят бързо. Ето тук (цък) има добро обяснение за технологията на изработване на пола с плисета.

# 452
Момичета, искам да се оплача, че не се предлагат части за оверлог Janome. Браговчедка ми си търси плетач, който стои долу, не горе, и не може да намери. Ако някой знае къде да търсим да пише, въпреки че сме звъняли почти навсякъде.

# 453
Нахално да си побутна постинга, че е най-последен на стара страница, а от опит знам, че няма да се прочете там  Embarassed

Здравейте момичета! Чета ви темичката от скоро и сте страхотни!

Преди години шиех и аз, основно с кройки от Бурда, но постепенно тази ми страст позамря. Сега съм се активирала наново и вече имам гордо завършени пола и рокля.

От няколко дена обаче съм луднала по едно яке, което видях в испанския сериал по бтв-комеди и сън не спя, искам да го имам. Изрових интернета за подходяща кройка, защото ми трябва размер над 50-ти, че и доста нагоре по Бурда-та, а сама не мога да кроя. Имам подобни кройки, но са до размер 42-44 и ако се опитам да ги уголемя ще стане едно голямо нищо.

Дали не ви се намира кройка на рокерско яке с голям размер? Сещате се: ципа се закопчава на една страна, като широко поне една педя парче плат остава под него, а яката е една такава остра и двойна, стил Елвис. Много ще съм ви благодарна, ако може да ми помогнете.

До сега черпех ресурси основно от един руски форум, видях го публикуван по-напред в темата, както и от стари броеве на списания, но не намерих нищо, което да е с подходящ размер за мен.

Още веднъж благодаря и много шивашки успехи желая Simple Smile

От тук можеш да си изтеглиш 11.1990 на Бурда. 171 модел е подобен на това което, търсиш.
http://depositfiles.com/files/a3qd1oqgs

# 454
Благодаря ти valen, веднага започнах да го тегля!
   bouquet

Благодаря и на faima, затова, че е така внимателна към всички!
Simple Smile))

Естествено снощи успях да се разделя с мечтите си за уникалност, в клубчето, където ходим дойде едно момиче с подобно яке...

Въпреки това ще си ушия "моето" Simple Smile

# 455
Ама разбира се,че ще си го ушиеш,тъкмо вече знаеш как изглежда нейното ,и твоето ще го направиш много по шик..с едни гърди напред си!  Wink

# 456
Здравейте момичета. Искам да си ушия блуза, подобна на тези:
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … ZZ&rfnbr=6496
Някой срещал ли е такава кройка из Бурда.
Благодаря Ви!

# 457
  • Egypt
Katerini77, ако не си намериш такава кройка напиши ми размерите си на лични, аз ще ти я начертая и ще ти кажа как да стане  Peace

# 458
здравейте и от мен Simple Smile
искам да попитам дали някой е ползвал машините от каталога на Метро ...
на Лучник са и в момента са на промоция шевна машина Zofia + 4к оверлог FN2-9 ...на неприлично ниска цена ...
дали си заслужават  Thinking

# 459
Здравей vpam, преди доста години - сигурно 10 имах Лучник, но да знаеш че тези машини са отживелица от камунизма. Аз се измъчих с моя Лучник, то не бяха ремонти , то не бяха смяна на счупени части .... Откакто имам Елна - имама машина и оверлог се родих. А относно тези китайски оверлози .... не знам, изглеждат ми на детски играчки.
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ !! Grinning Hug

# 460
  • Пловдив
vpam миналата година си купих оверлога от метро, но въобще не съм доволна, не си давай парите.
Сега се чудя какво да го правя.

# 461
Здравейте момичета. Искам да си ушия блуза, подобна на тези:
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs … ZZ&rfnbr=6496
Някой срещал ли е такава кройка из Бурда.
Благодаря Ви!

Погледни тук, брой 6 от 2009. Не е сцепена на ръкавите, но предполагам, това няма да те затрудни Simple Smile

# 462
Благодаря на всички за съветите, за шевна машина, помогнахте ми много (бях се засилила за Тойота), в крайна сметка реших да си взема Elna 2300, утре я поръчвам! Simple Smile))
Не ми беше в списъка, но стана фаворит! Ще пиша дали съм доволна по-нататък !!! Simple Smile)

# 463
сигурно някой вече го е поствал този сайт, но за всеки случай, мисля, че има интересни идеи Simple Smile

http://www.vodemotion.com/video/4529-comment-concevoir-un-joli-d … rdeur-fantaisiste ,  изчакайте рекламата преди клипчето Crossing Arms

Дано ви хареса, в дясно има други подобни идеи!

# 464
КларК това е много готин сайт. Благодаря,че го сподели. Едната мацка,която споделя идеи там има собствен блог и там има мнооого готини неща  http://www.giannyl.com/ .Адреса се изписва след всяко нейно клипче ама аз да си кажа ако някой не е обърнал внимание Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт