,Игли си имаме, ала не сме плетачки, наричаме се храбрите шивачки-тегел номер 6

• 101 418
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
здравейте,
не съм спец по шиенето, но имам много "муза" - предимно я "хабя" по шиене на чаршафи и калъфки, от известно време ме чакат и скъсаните колене на няколко панталона на сина ми. Молбата ми е за по-различни идеи за кръпките, например дракон или нещо подобно. Става въпрос за анцунзи предимно и си представям кръпките от дънкен плат (от старите ми дънки). Искам да се извиня, ако вече сте обсъждали това, но нямах възможност да изчета всичките ви теми. Благодаря ви предварително
http://shev.start.bg/
има много апликации разгледай ги може нещо  да ти хареса
http://www.wild-ink.com/images/Fire%20Dragon%20JPG.jpg
това е дракон, който можеш да използваш за апликация.

# 16
   Дали  ви е попадала снимка на оная зелена рокля на Малина? Не намирам  сносна, а ще трябва такава да шия на едно момиче.И от клипа също много не се вижда.
http://www.picvalley.net/u/775/2038880402.JPG

Само това успях да намеря.  Confused
Намерих и още една. Сега ще я кача.

# 17
   Ммм, благодаря, Корина  bouquet  Аз тая вечер я скроих.Утре ще шия.Когато е готова ще показвам Simple Smile

# 18
   Ммм, благодаря, Корина  bouquet  Аз тая вечер я скроих.Утре ще шия.Когато е готова ще показвам Simple Smile
Радвам се че помогнах.  Hug

# 19
  • Kопенхаген
Привет момичета  Grinning
Не знам за кой път ще питам отново  Embarassed
Какъв номер трябва да бъде иглата за шиене на сатен? Машината ми е старичка  Grinning марка ,,Лучник,,

# 20
  • Пловдив
Какъв номер трябва да бъде иглата за шиене на сатен? Машината ми е старичка  Grinning марка ,,Лучник,,
Аз шия постоянно сатен с 65 номер или 70 , обаче най-хубаво се получава с иглите за трико.

Аз да питам някой пришивал ли е паети с овeрлог кой модели имат тази функция? newsm78

# 21
Здравейте, мили дами!  bouquet
Бих искала да ви помоля за съвет. Ще си шия слиг-шал. Но единия плат, който ще използвам не ми стига като дължина. Бихте ли ми дали съвет как да зашия двете парчета, за да стане здраво? Сина ми все пак е тежичък вече.  Ако някоя от вас е шила такъв слинг, ще се радвам да ми даде съвети за цялостното изпълнение. Аз съм доста босичка в шева!  Embarassed

Благодаря предварително!
Поздрави

A какви са ти платовете? От най-дългия ли ще си правиш?

# 22
Привет и от мен  Simple Smile Гледам,че от вчера в Метро тече промоция за оверлог 4 конечен и машина Лучник с 18 операции-заедно струват 310 лв с ДДС мисля. Видя ми се изгодна цена /дано и да шият добре  Wink/, та рекох да го споделя тук-може пък някой да си купи.
   Всеки път като вляза в темичката се сещам,че съм обещала и аз да покажа нещо и все нямам време да наснимам  Embarassed Направих страхотни блузки на детето от триката и даже нямаха нужда от зачистване на оверлога, много съм доволна. Дано следващият път вече се отчета с фотографии.

# 23
  • Пловдив
Привет и от мен  Simple Smile Гледам,че от вчера в Метро тече промоция за оверлог 4 конечен и машина Лучник с 18 операции-заедно струват 310 лв с ДДС мисля. Видя ми се изгодна цена /дано и да шият добре  Wink/, та рекох да го споделя тук-може пък някой да си купи.
   Всеки път като вляза в темичката се сещам,че съм обещала и аз да покажа нещо и все нямам време да наснимам  Embarassed Направих страхотни блузки на детето от триката и даже нямаха нужда от зачистване на оверлога, много съм доволна. Дано следващият път вече се отчета с фотографии.

Аз си купих от предишната промоция оверлога, но не съм доволна стария ми китайски шие по добре.

# 24
Записвам се да не ви загубя. Относно лепилото, за което говорите, аз си купих подобно на Бизон, върши работа за дребни поправки, даже и подгъви съм правила с него, струваше около 5лв и издържа на пране. Но не  е подходящо за всички видове тъкани.

# 25
  • Kопенхаген
Аз шия постоянно сатен с 65 номер или 70 , обаче най-хубаво се получава с иглите за трико.

Аз да питам някой пришивал ли е паети с овeрлог кой модели имат тази функция? newsm78
Благодаря за съвета   bouquet

# 26
Ми, то аз съм за тук... Ще ви следя!!!
Не съм творила напоследък... Едва намирам време за неотложните неща (нова дамаска за столчето за кола на детето) и преправяне на многобройните чаршафи, които съм накупила от La Redoute...
Преди да родя наших де що имаше за шиене за детето, подмених пердета и дамаски на диваните....райски времена бяха.... и толкоз... Вече е на 1год. и 5мес. и съм зажадняла за творчество... Еднокрилен гардероб с платове и никакво време! #Crazy
.... от свалените от нета списания, просто разпечатваш страниците както са си свалени от нета
.....

Какви са тези списания?!? newsm78 Може ли линк!

пп.: Не съм си купила  1 списание откакто родих и започнах работа! Embarassed

# 27
Ще се запиша да ви проследявам, че нещо напоследък ми се върти идея за купуване на шевна машина, но понеже не съм сръчна и работлива, си мисля, че като ви почета, ще си начеса крастата и ще ми мине.
За сведение, последно си ших разни нещица през 1996/8, доколкото помня.... Embarassed Ама така ме сърбят ръцете, че простоооооо...пък в новата ми къща няма машина..чак ппри мама на 300 км оттук Crazy

# 28
Ще се запиша да ви проследявам, че нещо напоследък ми се върти идея за купуване на шевна машина, но понеже не съм сръчна и работлива, си мисля, че като ви почета, ще си начеса крастата и ще ми мине.
За сведение, последно си ших разни нещица през 1996/8, доколкото помня.... Embarassed Ама така ме сърбят ръцете, че простоооооо...пък в новата ми къща няма машина..чак ппри мама на 300 км оттук Crazy
Направо  не мога да си представя къща без машина.Като знам как на мен постоянно ми се налага нещо да шия и да  ремонтирам, та се чудя как се оправят  хората, които си нямат.Аз направо  загивам , ако нещо стане с моите машинарии Joy.

# 29
  • Пловдив
Ми, то аз съм за тук... Ще ви следя!!!
Не съм творила напоследък... Едва намирам време за неотложните неща (нова дамаска за столчето за кола на детето) и преправяне на многобройните чаршафи, които съм накупила от La Redoute...
Преди да родя наших де що имаше за шиене за детето, подмених пердета и дамаски на диваните....райски времена бяха.... и толкоз... Вече е на 1год. и 5мес. и съм зажадняла за творчество... Еднокрилен гардероб с платове и никакво време! #Crazy
.... от свалените от нета списания, просто разпечатваш страниците както са си свалени от нета
.....

Какви са тези списания?!? newsm78 Може ли линк!

пп.: Не съм си купила  1 списание откакто родих и започнах работа! Embarassed

ето линк
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=1407889%E2%E0%EC

Общи условия

Активация на акаунт