АВГУСТинските деца растат прекрасни,като майските цветя!

• 15 677
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ох, какво да ви кажа. Снощи минах да я прегърна и да я видя преди операцията. Уж щях да и вдъхвам кураж, а то накрая тя реве и аз рева и оревахме Дружба  Sad Много е тежко, много. Но пък вярвам, че тя е боец и няма да се предаде.
Тъпото е, че лекарите в Ракова са толкова обръгнали на всичко това, което виждат, че понякога това което казват, ние го разбираме по един начин, пък то било съвсем друго.
Както и да е.
Ще вярвам, защото не искам да си помислям за друго.

# 196
Ами с килограмите съм+16. Много ми тежи. Нощно време е ужас. Трудно ми е завъртането от едната страна на другата, постояно ми е горещо. С малката като че ли карах по-лека бременост. За разходки - не ходя много, защото през цялата бременност съм с ниска плацента и ми казаха да я карам по-полека. Иначе вчера на прегледа ми казаха, че вече има 1 см. разкритие и шийката е скъсена 60%, което значело че до понеделник-вторник бебето щяло да тръгне. Но знам ли  newsm78 Както нямах търпение, сега ме е обзел направо панически страх...

Нана, и аз се моля за приятелката ти. Много е тъжно, когато се случват такива неща, но за съжаление, животът понякога е много жесток.

# 197
  • София
Привет!
Полито, успех!  Hug Стискам палци за леко и бързо раждане!  Peace На мен втората бременност ми беше по-лека, но сега не мога да се преборя с кг  Rolling Eyes Та, ако има среща, да си знаете - китоподобна съм.
Айла, страхотни бузки има Елена  Simple Smile А и наистина каките са много сладки около нея - как й се радват. Аз още не смея да ги оставям сами или да го дам да го гушка, дори и за снимка Rolling Eyes
Нана, съжалявам за приятелката ти.  Sad Дано всичко е наред!  Praynig Аз никога не съм ходила на мамолог, между другото.  Rolling Eyes

# 198
  • София
Нана, съжалявам за приятелката ти.  Sad Дано всичко е наред!  Praynig Аз никога не съм ходила на мамолог, между другото.  Rolling Eyes

Много от нас не сме. Ама трябва. Даже е задължително. Защото е ужасно.

# 199
  • София
Да, знам. Още повече, че напоследък си напипвам разни подозрителни топченца под мишниците, но се чудя лимфни възли ли са, какво е. И постъпвам като щраус - щом не знам за проблема, няма го  Tired Ама трябва да си обърна внимание, че...  Rolling Eyes

# 200
Здравейте!
Айла страхотни снимки, малката Елена е голяма сладуранка, а каките какви са помощнички Laughing направо ми се разтапя сърцето да ви гледам, пожелавам ви само хубави моменти  Hug Елфче ЧРД на патерици, много щастие с тримата ти мъже и повечко да те слушат!   bouquet  Марго сигурна съм, че ще избереш по-добрата работа за теб, радвам се че нещата започват да се подреждат при вас! Нана ужасно е наистина, моля се за приятелката ти да се възстанови  Praynig Полито стискам палци за бързо и леко раждане! А някой знае ли къде се загуби Dani777 от доста време я няма и някои други съфорумки! При нас нищо ново, освен че имам 10 проекта да правя, кога ще ги завърша незнам  ooooh! Лека вечер на всички

# 201
Полито, ще мине, няма страшно!
Аз сега съм +15, както когато родих Даниел, а има още време, но да са живи и здрави децата

Нана, колкото и да ти е мъчно, като си поревете трябва да й вдъхваш непрекъснато кураж.
Да ,трябва да си обръщаме повече внимание, особено за здравето.

Позволих си да се пусна по рано от работа, взех Даниел от градина и ходихме за сандали. На КиК имаше два модела по отворени, едните му обиваха, другите искаше да ги сваля, та влязохме в Хиполенд и му купих едни на Фишер Прайс,залепнаха му и си ги хареса - най-важното. Между другото хареса Уоли, кото си казваше името, свиреше мелодийка и казваше и Ева-струваше 69 лева. Разминахме се, поне засега слушка и разбира, купихме малък пластмасов тигър и за племенничките шнолки.Утре ще се видим,че ни е много, ама много домъчняло.
Уж дойдох да изключа пералнята, а междувремено прострях, Даниел след като прочетохме книжката за колите, заспа с ръкавчето.

Лека нощ

# 202
Завиждам за спящите деца Rolling Eyes МОйто днес ми разказа играта...Сутринта я водих в парка- излашка всички видове въртележки, батути и всевъзможни атракциони. за финал оставихме язденето на пони. Само дето не ми хрумна че ще иска да се вози на всички понита , че и на кон дори Shocked Супер се изкефи от емоцията.И аз останах доволна от прекараното време. Прибрахме се и о4аквах да заспи ...но - не би. Заспа с 300 зора в 16. 30 ooooh!. Сънят продължи близо 3 часа и после- готова за нови бойни подвизи Crazy До преди малко бяхме пред блока- такага игра падна.... А с комшиите направихме и страхотно барбекю( което все още продължава).Дария се набесня предоволно, а аз се поотпуснах... Сега на мен ми се спи, а тя и се хили от дивана и няма намерение да мигне в близко време Tired
Надявам се поне утре да ме остави да поспя до жадувания час 8 Rolling Eyes
Хайде- лека вечер от мен Hug

# 203
Здравейте от мен в този късен час. То е ясно че съм сама по това време... Confused  все едно си говоря сама  Thinking Имах ужасно много работа, много писане и...едва преди малко приключих. Пиша само след като Даниел заспи защото...  ooooh!
Днес го водих на село и цял ден беше заврян къде ли не. Голяма игра падна, няколко пъти го преобличах, защото потоянно е потен гърба му макар да беше накрая по потник. Днес тук удари 30 градуса. Като тръгвахме го поотупах преди да влезе в колата и по него имаше... ужас от боклуци, пръчки в косата, прах, паяжини, няколко остатъци от насекоми, вар, пръст и по ръцете ръжда. На всичко отгоре се затръшка да взимал с него някакво ръждиво желязо. Моят син си игае само със странни неща..  Rolling Eyes
Поне 15 минути имаше "Хайде Даниел тръгваме!"и отговорите : "Дани не тов" (Дани не е готов), "Амо очи пет муни" (само още пет минути), че и "Ти тъгай, Дани няма тъга" ( ти тръгвай, Дани няма да тръгва).  Младежът проявява страхотни своеволия и вчера го ошамарих след като драсна да тича и го хванах след спринт на два метра от улицата.  Crossing Arms Инъче е много е забавен с този негов език, но у дома го разбираме. Опитвам се от няколко дни да му покажа че умее да казва "С", когато ми показва как съска змията, и трябва да го прибавя в думичките. Продължава обаче с "Дани ика ол"(Дани иска сол), "амо"(само) и подобни... Научил се е да ме поправя когато му кажа "Диване с диване!" той сериозно заявява "Дани не дине, Дани пич" и "готин".
Разпознава ромите и като види такъв го сочи с пръст и казва "иж цингана" (виж циганина). Ужас.  Обяснявам че така не се прави и че и има и добрички сред тях, а той ми казва "Не не не, цингана ганни" (гадни). Иде ми да се отвори земята и да потъна на моменти. Вече незнам от къде учи всички тези думи. И постоянно разпитва за разни животни с куп въпроси: Туй кой? ( това какво е) Апи ли? (хапе ли)...  Постоянно има "Мамо ти ко паиш" (какво правиш), "Ко тана"(какво става) "Мамо ти де тиваш" (къде отиваш). Става ми много тъжно когато се оправя за работа а той: "Мама не тива абота".   Confused
Да ви го покажа героя :
  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=378198  И отивам да спя! Naughty

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 02:01 от Karim

# 204
Eй- никакви  ви няма..... Crossing Arms
Слагам кафето, пък дано се сберете Grinning
От мен- хубав ден и добро настроение Hug

# 205
  • София
Здарвейте, момичета,
Аз отново нямам с какво да се похваля. За съжаление пак минавам през ада от миналата година с операцията на майка ми от бучка на гърдата, но този път със свекърва ми. Лошото в случая е, че при майка ми се оказа малкия дявол, извадиха 2 бучки и бях доброкачествени, а при свекърва ми още на снимката казаха, че е злокачествено, говорят за тотална ампутация плюс рязане на лимфни възли, както и химиотерапия преди и след операцията.Така че в момента доста добре разбирам Нана. Обаче не знам оттук нататък какво следва - въобще не знам как се прави химиотерапия, през колко време какво точно се случва, знам само, че страничните реакции са отвраителни и не искам детето ми да става свидетел на това. Чудя се къде ще я пращам и варианта са ми приятелки и сестра ми. Изобщо не знам колко време ще продължи всичко, по-страшното е, че никой не гарантира за резултата. Пак само гадното си излях, но вече не знам защо се случва всичко.

# 206
  • София
Бубче химиотерапия или лъчетерапия се назначават от лекуващия лекар в Онкологията и то по преценка според стадия и състоянието на свекърва ти. Може да е само едното, може да е комбинация от двете. И то се прави след операцията по изрязването на гърдата.
Страничните реакции - опада косата, но се купува перука. Детето едва ли ще разбере. А и продължава с месеци, така че едва ли е удачно да пращаш Велина където и да е.

# 207
  • София
Бубче химиотерапия или лъчетерапия се назначават от лекуващия лекар в Онкологията и то по преценка според стадия и състоянието на свекърва ти. Може да е само едното, може да е комбинация от двете. И то се прави след операцията по изрязването на гърдата.
Страничните реакции - опада косата, но се купува перука. Детето едва ли ще разбере. А и продължава с месеци, така че едва ли е удачно да пращаш Велина където и да е.
При нея ще е и преди операцията с цел да се опитат да ограничат разпространението на раковите клетки и да намалят нещата, които трябва да режат. Не ме притеснява падането на косата, а апатията и депресията, афтите и раните, загубата на апетит, повръщането, отпадналостта и податливостта на всякакви инфекции. Аз страничните реакции ги знам, просто си мисля, че няма да е полезно за Ина, както си мисля, че и на мен ще ми е по-лесно да се погрижа за свекърва ми, ако не се притеснявам за малката.

# 208
  • София
Много съжалявам.  Hug Като те чета явно при свекърва ти нещата са доста напреднали. При моята приятелка направо извадиха тумора, а седмица по-късно отрязаха гърдата и извадиха лимфни възли за изследване. Но не са говорили нищо за момента за химиотерапия.

# 209
Бубче  Cry Много сили и на теб  Hug и дано свекърва ти се справи с тази коварна болест  Praynig Гушкаме те мила  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт