АВГУСТинските деца растат прекрасни,като майските цветя!

• 15 671
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Карим, ама каква кичара има Даниел! Иначе говори сладко.

Бубче, късмет на свекърва ти и дано не се налага по-лошото.

Дария се набесня предоволно, а аз се поотпуснах... Сега на мен ми се спи, а тя и се хили от дивана и няма намерение да мигне в близко време Tired
Joy
Велмар, от сън спомен няма, взимай пример от купонджийката, няма спирка.

Вчера ходихме при систъра и понеже много се обичат брадчедите, така лудорииски се набесняха, караха колела, пускаха се на люлки и пързалки, бъркаха във фонтана да извадят рибата и един гумен кит, поизмокриха се, обаче Даниел като не искаше да тръгва и ми казва "Още малко гае си"-още малко да си играе. Прибрахме се към 9, докато хапне, къпане и четем приказка, аз отивам в другата стая и той заспива на светната лампа  с ръкавчето на мама или на тати. Тати е командировка в Бургас и иска да отидем, обаче аз-мецаната, изобщо не ми се пътува. Та може да си го чакаме тук да се прибере.

Дъждовен ден!

# 211
Бубче  ще се  моля всичко да мине благоприятно за свекърва ти и много сили за  теб. Наистина е доста продължителна химиотерапията, на няколко курса.

Нана  Praynig за приятелката ти. Дано всичко приключи след химиотерапията.

Утре вече се прибираме в Пловдив. Таткото много ни липсва и на двамата вече. Тони постоянно повтаря че "няма тати" и го вика да дойде. А иначе успях да го заведа на фризьор и този път го подстригах много късо и все едно е друго дете. Трябваха ми няколко дни да свикна да го гледам така. Ще кача снимки като се прибера в Пловдив.

pepejeans какъв е този дъжд? При нас е слънчево и леко ветровито,но топло.

Ще ви пожелая лек ден. Hug

# 212
  • София
Кайли възнамерявам на 5-ти юни да сме в Пловдив за един ден. Много се надявам този път да пийнем кафенце с теб и Мис  Wink

# 213
Ще се радвам да се видим отново и да се запознаем с мис–74. Hug

# 214
Бубче, ужасно съжалявам за свекърва ти. Дано всичко приключи добре.  Praynig
Нана, надявам се лечението на приятелката ти да е успешно. Просто не зная какво на напиша... кураж на приятелката ти!!!  Praynig
Тук сигурно е 32- 33 * С Стражна жега ooooh!
До миналата седмица носехме всички дълги ръкави и крачоли, сега не знам с какво да обличам Виктор- както може да се очаква всичко ни е омаляло, та спешно подменяме летния гардероб Crazy
Това да са ни проблемите...

# 215
  • гр.София
 Момичета,тъжно ми е като ви чета.Направо се чудя,отде сили да се живее с такава болест наоколо.Аз си мисля,че ще изперкам в такава ситуация.
 Стискам палци на двете болни да се справят и преборят рака.

Карим, имаш си голям сладур Peace Да не му отрязаха къдриците?

Полито дали е в болница вече?

Предлагам да уговаряме общия рожден ден на августинчета. Може и да ни стигне времето  Wink

# 216
Обхванаха ме рази депресии момичета... Първо че ще пътувам пак и отново оставям Даниел сам при бабите, и ...четох за тези операции тук и взех да си мисля дали нямам проблем и аз. След раждането си направих бърз преглед при гинеколог месеци след това, а след кърменето не съм си правила никакъв. Вече си мисля че едната ми гърда има топче от едната страна и все повече се шашкам когато си мисля за това. Пипам и откачам...  Shocked Не съм убедена, но когато се върна от чужбините ще ходя на лекар. Кажете ми нали не е добре да се ходи на мамограф преди 40-те или..пак не съм наясно?! Някоя от вас ходила ли е на обстоен преглед? Правят ли снимки?! Оф... чувствам се ужасно сега и като погледна мъничето. Гледа ме с едни ококорени искрени очета и пита "Ти де тиваш?" Cry

# 217
  • София
Кажете ми нали не е добре да се ходи на мамограф преди 40-те или..пак не съм наясно?! Някоя от вас ходила ли е на обстоен преглед? Правят ли снимки?! "[/color] Cry

Ами за съжаление е точно обратното. След като родиш трябва всяка година на мамолог. Прегледът е с ехограф и мамограф.

# 218
Мамчета, тъкмо си говорихме със систъра да отидем заедно на мамограф.
Тя - профилактичен, а аз не знам дали мога да се преглеждам обстойно, но си чувствам доста твърди гърдите от тази бременност. Може и нормално да е, нали се оформят млечните жлези, отново, но все пак,  жени. Така е.

Четохме за Макуийн и сега отивам да погледна Даниел дали е заспинкал вече

# 219
  • варненка от София
Чета ви и наистина темата е много тежка  Cry

За мамолог е добре да се ходи, аз лятото бях, щото си бях поставила една диагноза  ooooh! Та до 35 години се прави ехография, след 35 вече е мамографията, така че Пепеджинс може дори и сега да си направиш преглед, едва ли си над 35 лазарника.

Иначе ние сме добре да речем. На мен вече ми тежи доста, след 3 дена влизам с двата крака в 8-ми месец. Стефи ме изморява страшно, изнервяме се взаимно и има моменти, в които си пореваваме задружно, тя от кривотия, аз от хормони... идилия.

Вече се приключи с ремонтите, сега трябва да понакупя това онова да стягам чантата и да чакам да му дойде времето, а има още доста  Tired

# 220
Привет момичета!

Нана успех и кураж на приятелката ти,Господ има но е по близо в манастирите отколкото в болниците,тя пробва ли да отиде някъде за седмица и да се моли ,това колкото и странно да звучи е излекувало мнозина.

Бубче съжалявам да чуя това и за свекърва ти,симптомите са както ги описваш и тя определено няма да има сили да гледа дете.
Както казах и преди за мен химиотерапията е агресивен и не особено ефикасен метод.Чувам тук за клизми с кафе ,разни процедури с био продукти,всички изглеждат странни ,но ако е за мен лично аз първо бих пробвала тях ,преди да се съглася да ми вливат тежки метали,дано никога не ми се случва разбира се ,но с дядо и майка починали от това няма как да не се замислиш,за жалост  Rolling Eyes
Пожелавам ти много сили и вяра! Hug

Айла страхотни са снимките ,толкова мило ми стана ,Елена е прекрасна,а Ники и Ваня са станали толкова сладки,не че не са били но сега все едно за 1 ви път ги виждам ,да ги схруска човек!  Heart Eyes Hug

Поли успех мила!Стискам палци за бързо и безпроблемно раждане и здраво бебе за финал! Peace

Ние се върнахме току-що от котидж-бунгала, беше много хубаво наистина ,изкарахме си прекрасно,имаше едно семейство с българска баба която готвеше все едно съм на село,невероятно просто,все едно се прибрах у дома на планина с приятели,страхотно усещане.
От както сме дошли това ни е най хубавия уикенд!
Бунгалата са разположени на много хубава полянка насред гората,до нас минаваше голяма река,въздуха беше чист децата се наиграха на воля ,Ники риташе футбол три поредни дни,палеха огън ,разходиха се с лодка по реката,събираха камъни,сече дърва,абе свобода!
Иван си начеса крастата с риболова и даже хвана една много вкусна речна риба,но не и запомних името Blush,
Аз си се препичах край реката с кафенце,а Ели беше супер щастлива че има деца колкото нея говорещи на български,имаше катерушки,хвърляше камъни в реката,имаше и две много готини кучета ,много дружелюбни,въобще идилия!
Единствено свирепите гладни комари разваляха тази красота,както и едни летящи мухи пиещи кръв които нахапаха на Ели очите,но ако претегля ситуацията бих повторила ,въпреки тях,просто ще се запася с яка козметика ,а гумените ботуши купени в последния момент за Ели се оказаха решаващи  Peace
Така изкарахме последните три дни ,а сега се връщаме към реалността  Wink

# 221
Ех, как хубаво звучи, Марго HugПрииска ми се и на мен на такава рекичка и полянка Sunglasses Аз много уважавам такива мероприятия, а децата  наистина лудуват на воля.Радвам се на позитивното ти настроение Simple SmileНакара ме да се размечтая  за следващото открадното време, посветено на подобна кратка почвика Whistling
 ХУбав ден и добро настроение ви желая  bouquet

# 222
Ех, как хубаво звучи, Марго HugПрииска ми се и на мен на такава рекичка и полянка Sunglasses
И на мен  Grinning
Хубав ден и от мен Hug

# 223
Здравейте!
Бубче, Нана, кураж на близките ви.  Hug Темата наистина е много тежка. Аз имам доброкачествена киста на едната гърда, която ми откриха при профилактичен преглед. И от тогава я наблюдавам на всеки 6 месеца. Но понеже съм много страхлива, ходя на 4 месеца. И всеки път преди прегледа изпадам в ужас, че може да се е видоизменила и т.н. Д-ра казва, че трябва да се правят профилактични прегледи два пъти в годината, защото каквото и да е на 6 месеца се хваща и е лечимо. Ако се хване на 8-мия месец, вече може да е фатално. Всеки път ме гледат на ехограф, досега не съм си правила снимка и не знам дали е необходимо. Така че, Карим, това че имаш бучка, която напипваш не означава нищо. Но, отиди все пак да се видиш на ехограф. Може да е възел, може да е нещо мастно останало от кърменето, не го мисли толкова, просто се виж.  Peace
Марго, радвам се много за вас.  Hug

# 224
Мама Марго, наистина ни накара да се размечтаем... Радваме се, че децата са се надивяли, дано и за вас е имало време.

Марулка, мерси, миличка, ще гледам да отида на преглед.
При теб времето също лети, дано те слушка повече Шушел.

Днес ходих при доктора, че малко имах болки, изписа ми диаспорал прахчета и но-шпа. Видяхме му пишоната на ехографа, отново.
Митко е командировка в Бургас и иска да отидем при него, ама, няма как, Дани е на ясла, аз - на работа, пък и отказах пътуванията с този корем.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 17:22 от pepejeans

Общи условия

Активация на акаунт