АВГУСТинските деца растат прекрасни,като майските цветя!

• 15 691
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Ей, умничета са ни августинчетата. Много се забавлявах на сладурски реплики.
Даниел като му казах да каже чао на Ники и той ми отговори "Не чувам". За имената си, като го питаш как се казваш, не се казва Дайел, а "Аз се казвам Данни". Беля му ябълка - "И на гадината папкаме абълки", и на гадината имаме ... еди каква си играчка.

Карим, домъчня ни за вас, къде се изгубихте?

Добре дошли на пътешествениците!

Апликаторките, да покажете снимки.
А сутрин няма как да гледм ТВ, че съм на работа. Обаче и в медиите имаме изяви от децата smile3501

# 166
 Ще се спукам от смях.... Joy hahaha Joy ,особено на песента на гладиаторката................за какво и трябва да знае цветове и песни,като всичко е нейно.... Joy hahaha
 Мартина вчера ме закопа от смях...глътна една дъвка и аз иказах ,че ще и залепне в корема и няма да може да я изака.... и тя ми отговори " И ще ми гръмне дупето"  hahaha hahaha Joy

# 167
  • София
" И ще ми гръмне дупето"  hahaha hahaha Joy

Е, нееееееееее  smile3532 smile3532 smile3532

# 168
" И ще ми гръмне дупето"  hahaha hahaha Joy

Е, нееееееееее  smile3532 smile3532 smile3532
Joy hahaha Joy Е бива ли такива работи....Сега ще има да се хиля цял ден Laughing
  Heart Eyes Целувки на малката устатка.
Аз отивам да се трудя Crazy

# 169
Добро утро  Hug
Мишленцата ни вече са много забавни  Laughing А сладката Марти изби рибата  Joy Joy Joy
Колко е хубаво да се усмихнеш рано сутрин  Laughing
Няма ли да се организираме за някоя срещичка  newsm78 Липсвате ми  Embarassed
Велмарче, няма ли да ни се похвалиш с апликацията  Laughing Hug

# 170
Ей страхотни са тези сладки малки съкровища!Разсмях се от сърце! Laughing Hug
Трябва по често да обменяме бисери Simple Smile

При Елица сме на 1 во име още:
Как се казваш?- Ели и съм малко дете.Това го казва с много горд тон  Laughing
Не ти си Елица.- Аз съм не Елица аз съм Ели.
На колко си години ?- две ,ту

А днес в магазина и купувам бонбони и след като ги платих касиерката и ги подава и тя : Thank you! и аз  Shocked
А скоро се учехме на цветове и форми и вече повтаря и на двата езика , примерно, ако я питам какво е това: кръг , "съкал" или квадрат,"скуер", по същия начин и с цветовете вече ги знае и на двата езика.

Много ми е сладка като започне да ме успокоява : Не викай мамо, спокойно!
И винаги слага не преди думата която отрича: Ти си не тати вече ти си мама!"Или ти си не купило бонбони! или ми говори в м.р или в среден род "Ти си си дошло вече!"
А как ме командва само : Мамо ти можеш ли да ми направиш чай?, аз естествено"Мога искаш ли? и тя "да мамо искам ,мамо ти си най голямото съкровище!- чаровница ,как да и откажеш нещо. Wink

Имаме си вече и домашни любимци, две вълнисти папагалчета, Еличка и Ники много им се радват, като ги пусна да летят и Ели изпада във възторг, а те в ужас  Mr. Green

Имам и една друга новина: одобриха ме за нова работа, засега е временна и на половин ден, но е в една много уважавана институция под шапката на правителството, работата е административна и е свързана с програми за безработни хора, интересна е и дава добри перспективи, а и парите са добри.
Много се радвам.
Днес бях на интервю и в още една подобна фондация, за идентична длъжност и сега май ще ми се наложи да избирам, а и двете предложения си имат плюсове и минуси.Труден избор ще е. Rolling Eyes
Както казва моя мъж :Суша,суша ,че киша!

хайде досадих ви аз,чакам с нетърпение снимки от Белгия  Peace

# 171
  • Бургас
Миленка,много се смях и аз на това.Е така поне денят ми започна с усмивка.

Мама Марго,виждаш ли че нещата при вас започват малко по малко да се оправят.Сигурна съм,че това с работата е едно от първите хубави неща ,които ви предстоят. Peace
И едно кафенце за още по-голямо настроение.

# 172
Ира, благодаря за кафето Hug Тъкмо си пия моето.
Марги, радвам се за теб Hug Това е хубав избор, дано вземеш правилното решение Peace

# 173
Марги, много се зарадвах на добрите новини. Нека да е киша... след такава суша...
Сред любимите лафове са "Мамо, ти си добо дете", а обувките му са на цвят "Мъсни" /Мръсни  Mr. Green/
"Мамо, ти нали искаш да ти пусна копютъа?" "Не-е-е" "Е, как не? Да! Иска-а-аш"  Joy

# 174
 Joy Joy Joy
Сладури  Heart Eyes Hug
Марги, честити ви любимци  Peace И браво за работата. Стискам палци да вземеш по-доброто решение  Praynig Има светлина в тунела, а  Laughing Значи да се надявам да я дочакаме и ние  Mr. Green
Ирка, благодаря за кафенцето   bouquet нищо че го виждам чак сега  ooooh! Ама имам нужда от нещо силно разбуждащо  Crazy  Остава ми още малко работа и ще мога най-накрая да обърна внимание на мишленцето ми, че то горкото го отнесе - цял ден седи затворена в къщи и отгоре на всичко само ме моли да играем на игри пък аз я режа  Embarassed Днес успях да се изява и в кухнята  Crazy И чакайте да се посмеете на мой гръб - за първи път в живота си готвих свинско месо. Стана нещо, ама какво нямам идея, защото не обичам и няма кой да го пробва  ooooh! Ама поне картофките са вкусни  Mr. Green

# 175
  • София
Привет!
Развеселихме ме и мен  Laughing Hug
И аз съм се затъжила за вас  Hug , айде да правим среща.
Марго, браво за работата!  Peace

# 176
Елфче, добре, че си ти да споменеш за среща. И аз съм "за". Ако почнем да се организираме отсега, може и да измислим нещо за 1-ви юни, след работните съботи Peace

# 177
  • у дома
Елфче, добре, че си ти да споменеш за среща. И аз съм "за". Ако почнем да се организираме отсега, може и да измислим нещо за 1-ви юни, след работните съботи Peace

да, и да се съчетае с протеста на 1-ви юни  Peace  Mr. Green

# 178
  • София
Много ми е мъчно, много. Молете се момичета с мен. В събота е новата операция.  Cry

# 179
  • София
Нана защо още една операция, или първата беше само, за да изрежат тумора и да видят за разсейки или....

Стискам палци на твоята приятелка  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт