АВГУСТинските деца растат прекрасни,като майските цветя!

• 15 704
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Само да ви кажа една смешка от Ивчо - като го питаш как се казваш, отговаря правилно. А като му зададеш въпроса "как ти е името" и той казва - "добре"  Joy

Като питаш Калоян "Как ти е името" - той казва - Калоян Димитров Христов
Като го питаш "Как си?" - Калоян Христов - е отново верният отговор  Mr. Green

# 151
Въпростното августинче е било сънено и многооо кисело и казало, че не иска да говоли с госпожата.... Mr. Green А и бабите нещо не са останали много очаровани от нея...била груба и надменна... newsm78

Ние изкрахме много хубаво в Белгия, пообиколихме я, прескочихме и до Амстердам и както казаха приятелите ни - белгийци, места в ДГ има достатъчно....та ако сме много на зор.... Mr. Green

Ставам да пускам пералня след пералня, а после ще чета... Hug

# 152
  • у дома
А и бабите нещо не са останали много очаровани от нея...била груба и надменна... newsm78

хм, ние пък останахме приятно изненадани от няколкото госпожи, които видяхме да взимат и връщат децата, т.е. от подхода към дечицата на въпросните госпожи  Thinking

снимки, снимки, снимки, снимки  Party  Mr. Green  Hug

# 153
Утре, утре... Mr. Green

Майка най-вече е била възмутена, че е казала нещо от типа: Аз пущам.... Wink А и имало някаква по-възрастна, но на друга група, която е била много внимателна и мила. Явно просто не е попадал на подходящата, защото е влязъл с голямо желание...а и са закъснели с 1,5 ч,защото е имало страхотно задръстване на Околовръстното...

# 154
  • гр.София
 Албена,да,адашки са по фамилия.
 Дриймс се е разходила до градината и малко ми поразказа как изглежда.( В почивен ден е нямало с кого да говорят). Но предвид сложното й местонахождение,може би ще я изключа от списъка.
 Наистина децата са нови и различни за тях. Но това не мисля,че е проблем.

Анди, Hug

Браво на всички деца. Моето не си знае малкото име (твърди,че е ИЯ ), пък какво остава за пълни 3 имена, И какво остава да я пратя на изпит hahaha. Какви цветове,какви къщички. Абсурд за нея.

Виж, ако има някъде гладиаторско уч-ще,може и да я вземат.

А,сетих се. Преди дни,захапала розов микрофон,ми пя едночасова ария (пълни импровизации) със следния единствен текст- Всичко-о-о е моЙЕ-Е-Е ! Всичко е мое!.... и така до припадък.

Айла, добре си се прибрала у дома! Дано да е спокойна Елена, а каките да помагат и много да я обичат. ( да кажа с голямо закъснение)

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 16:35 от blanc

# 155
Анди, освен и аз като ходя до Амстердам да разпитам за градините, можем да ги водим заедно Mr. Green
Блан, местонахождението й не е толкова сложно откъм Бояна  Peace, просто на вас ви е далече. Иначе и ние ходихме вечерта и видяхме само отвън градината и двора. Аз имах предвид по-скоро дали капацитетът на градината позволява 100 нови деца Peace

# 156
Много умни августинчета - чак на приемен изпит за градина. Wink Hug
Моето диваче категорично отказва да говори с непознати и чак ми се оплаква ако някой го заговори или закачи. Mr. Green Не че говори много де, но почва да увеличава репертоара. Още не иска да си каже името, а говори за себе си " и ти" сочейки се с пръст. hahaha Инат си е и това е. Не знам как ще се разбираме занапред,като трудно го убеждавам в нещо различно от това което си е наумил. ooooh! Днес обиколи пазара тичайки и провирайки се между хората, а ние с леля му се опитвахме да го настигнем. Crazy
Затъжил се е за мен и сега не ме изпуска от поглед. Едва го убедих да слезе с баба си на двора без мен.

# 157
 Mr. Green Знаех си, че сме умна банда! Чакаме кандидатствалите за тая сложната градина да се похвалят с успешен прием!  Hug
Моят дивак ще е абитуриент в яслата  bowuu и от 01.06- в градина. Пораснахме, бре-е-й!
Ходихме в градината, поразгледа, хареса му. За мое огромно съжаление учителките няма да са тези, които "изучиха" баткото, ама нейсе Crossing Arms
Според  индианеца той се казвал "Виктор Гованов /Горанов- за невладеещите викторовски/". От тази вече се казва "Динозавъче Гованов"  Joy
Напоследък "вкарва" в речта си сложни изрази от сорта "Аз съм... в кавички" Shocked /това е лепнато от баткото/, "Гадо-о-ост, гадост, гадост", а около седмица всяко изречение започваше с "когато"
Най- много се смях на: "Ти слушаш ли?" "Да-а-а""Кога?" "Утре!!!"  hahaha

# 158
Здравейте, милички  Hug
Аз пак ви изпуснах  ooooh!, ама имам да направя някои неща и всички срокове ми изтичат. Не мога и да си прибера детето - голяма е скитня  Crazy та не ми остава никакво време.
Айла страхотна е малката принцеса, също като каките  Heart Eyes Снимката с трите столчета в колата е уникална  Laughing Hug
Честито на всички, които пропуснахме да поздравим   bouquet Hug
Успех на сладурите с изпитите  Laughing - аз имах два пъти предложение за работа там - ако се бях съгласила щях да издам подробности  Mr. Green Ама тя Ния бая си е казала  Peace - ако беше Лори сигурно нищо нямаше да успея да изкопча. Между другото директорката е много симпатична - ако е същата, де  Laughing
Моето слънце пък се казва Лори Стефана  Laughing /Стефанова/, а от време на време решава, че е Микева - от Мики Маус , който вече е навсякъде около нас - балони, играчки, дрешки, джапанки, шапки.....луда работа  Mr. Green А като я питаш на колко е години - "на 2,3,4 "  Joy  Иначе страст са й песничките - знае около 5-6. Казва и 2-3 стихчета и правим 2 игри. Много й е интересно, ама майка й така се хванала с тези бои и картички, че не може да се сети почти нищо - ще ми трябват поне два месеца предварителна подготовка, че да влезна в ритъм и да мога да се върна на работа  Embarassed

Анди, аз пак съм изпуснала за пътуването  Laughing Ще чакам повече разкази утре със снимките  Wink

# 159
Ванче, аз в4ера и днес режа и апликирам като луда ooooh! Това не е за мен определено  Naughty
Хайде и ние да си кажем част от репертоара по засегнатите теми,. Дария   уж  си казва името, ама звучи по-скоро като Тая Crazy
Иначе Симонова Маковска от София( сиемонова марковска)- сложни са й имената на нашата Mr. Green
Броим до 10 и ако не "захапе " нататък, връща на размешано наобратно Joy . За годинките - доскоро беше на 5( и се казваше Ани де Whistling) . Сега е - или на 2 или на 2 и половина или на 3.Или - "не знам".
 Песнички има страшно много в репертоара- сигурно са  над 20. Като попивателна е - всичко което чуе прихваща на мига( в Плевен се прояви  и инструменталния й талант на пианото, ама основно на ритмика го докарва).Най-любимо й е да си пуска по няколко поредни пъти някое филмче и да говори върху  дублажа ooooh!( та- в тоя ред на мисли- доста внимаваме какво приказваме пред нея, и особено репликите в колата, че често забравям че е с мен)
Последната й хитова реплика, която използва често е - "Обещавам, повече няма да правя така....." ( от утре Wink) или "Нали сме приятелки- няма да се сърдиш" hahaha
Та- такива  ми ти работи при нас Simple Smile
( аз има няма  се рамзълча, а като се разпиша..... Embarassed на работа съм цяла седмица първи смени от ранни зори, та ще ми дойде нанагорно Tired. Другата алтернатива беше по-приятна- командировка на Албена за 4 дни Rolling Eyes Sunglasses, ама - с Дария няма как да стане
 Та- това е от нас  с няколко думи . Обещавам следващия път да не съм толкова досадна bowuu

# 160
Велмарче, мен ако питаш - "досаждай" два пъти повече  Hug А за апликирането - защо не свиркаш да помагаме  Naughty Като се сетя как преди време бях с бебоците от първа група и по цели нощи рисувах и изрязвах  Crazy После в частното поне се родих с ксерокса, че да не ви разправям какво е да подготвиш 2-3 листа със задачи за 30 деца всеки ден  на ръка  ooooh! Редовно ходех с превързана китка. Спомням си, че по едно време и половинката бях впрегнала да помага  Mr. Green
 ох, размързелувах се при вас  Laughing

# 161
  • София
 Laughing Развеселихте ме с разказчетата за сладурите  Simple Smile И с гладиаторката  Laughing  Hug Иво също не си казва името правилно - Ичо е. Което хората разбират като Ицо  Crazy , цялото - Ичо Тодоси (Теодосиев). Нито стихчета знае, нито песни. Пее с мен, но само по една-две думи. Най-странното е, че запомни една абсолютно безмислена песничка, съчинена от дядо му  ooooh! , но не помни други. Брои както мен на неговата възраст - три, пет, осем  Mr. Green Цветове бърка, букви не познава - всичките били на мама  Mr. Green Но пък разпознава емблемите на Мерцедес и Ауди  Crazy Simple Smile А онзи ден, като бяхме на разходка ме уби - "мамо, гушни ме, не мога да ходя, много ме мързи"  Crazy Blush Laughing
Забравих да ви кажа как се казва костенурката Франклин - Факин  Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 23:15 от Elwing

# 162
Развеселихте ме рано сутрин.Големи са ни сладури децата. Simple Smile
Да се включа и аз по темата.
Вики си знае името и е следното: Витория Божидар Пенова от Пазаджит, на 2 и половина часа  Grinning  и всичкото това казано на един дъх ( всъщност е Божидарова, ама явно и е много сложно).
Брои до 10 и после почва разбъркано осемнайсет, единайсет докато стигне до найсет, найсет... Simple Smile
Песни знае от яслата много, помни целия текст  Crazy , сигурно са над 20, аз ги уча от нея и после пеем заедно.
Като и се скарам за нещо, репликата веднага е: "Аз вече ще слушам.""Кога?", отговора е: "Сега!"
А понякога ме застрелва с едни сложни думи.Питам я: "Искаш ли ябълка или банан?".Получавам отговор: "Амиии всъщност искам ябълка." Shocked Или пък на зададен от мен въпрос ми отговаря с "разбира се", "точно така". Simple Smile

# 163
  • Бургас
Привет и от нас.
И аз да се включа по темата.Ирен си казва трите имена-Иен(макар,че казва вече"р",ама когато си поиска)Тупова Ананасова.В превод Димитрова Атанасова.Броим до 11 и после пак наново разбъркано.Живее в Бугас.Песнички знае около 20.И постоянно ме кара да имитирам,че държа микрофон и да и взимам интервю.Да я питам неща от рода как се казва,как се казва мама,тати и на всичките ни близки приятелчета майките и бащите им.Какво е яла на градината,с кого е играла и т.н.Научила е и някой глупости от градината,ама за тях няма да споменавам Blush
Като види,че някоя мама се кара на детето си и отива и му казва"Аааааа,не може така.Ще ядеш шамаи!". Joy

# 164
Здравейте мами. Да се похваля за Цветанчо, който също започна да говори, за радост на всички, защото ходихме и на изследване за слуха, беше ни изкарал акъла, като не реагира на нищо или само когато иска. Казва имена, брои до 15, знае много песни, да не кажа всички македонски и др. от репертоара на Володя Стоянов и Николина Чакърдъкова, от любимия му канал. В яслата се изявява доста повече и много повече слуша, което у нас не се случва. Друго си е ходенето на ясла и градина....По този повод мисля да проверя лятото как ще почиват, че без тях съм загубена.

Общи условия

Активация на акаунт