Като питаш Калоян "Как ти е името" - той казва - Калоян Димитров Христов
Като го питаш "Как си?" - Калоян Христов - е отново верният отговор

А и имало някаква по-възрастна, но на друга група, която е била много внимателна и мила. Явно просто не е попадал на подходящата, защото е влязъл с голямо желание...а и са закъснели с 1,5 ч,защото е имало страхотно задръстване на Околовръстното...
. Какви цветове,какви къщички. Абсурд за нея.
, просто на вас ви е далече. Иначе и ние ходихме вечерта и видяхме само отвън градината и двора. Аз имах предвид по-скоро дали капацитетът на градината позволява 100 нови деца 

Инат си е и това е. Не знам как ще се разбираме занапред,като трудно го убеждавам в нещо различно от това което си е наумил.
Днес обиколи пазара тичайки и провирайки се между хората, а ние с леля му се опитвахме да го настигнем. 

и от 01.06- в градина. Пораснахме, бре-е-й!

, ама имам да направя някои неща и всички срокове ми изтичат. Не мога и да си прибера детето - голяма е скитня
та не ми остава никакво време.
Снимката с трите столчета в колата е уникална 

- ако беше Лори сигурно нищо нямаше да успея да изкопча. Между другото директорката е много симпатична - ако е същата, де
Иначе страст са й песничките - знае около 5-6. Казва и 2-3 стихчета и правим 2 игри. Много й е интересно, ама майка й така се хванала с тези бои и картички, че не може да се сети почти нищо - ще ми трябват поне два месеца предварителна подготовка, че да влезна в ритъм и да мога да се върна на работа
Това не е за мен определено 

. За годинките - доскоро беше на 5( и се казваше Ани де
) . Сега е - или на 2 или на 2 и половина или на 3.Или - "не знам".
( та- в тоя ред на мисли- доста внимаваме какво приказваме пред нея, и особено репликите в колата, че често забравям че е с мен)
) или "Нали сме приятелки- няма да се сърдиш" 
. Другата алтернатива беше по-приятна- командировка на Албена за 4 дни
, ама - с Дария няма как да стане
А за апликирането - защо не свиркаш да помагаме
Като се сетя как преди време бях с бебоците от първа група и по цели нощи рисувах и изрязвах
После в частното поне се родих с ксерокса, че да не ви разправям какво е да подготвиш 2-3 листа със задачи за 30 деца всеки ден на ръка
Редовно ходех с превързана китка. Спомням си, че по едно време и половинката бях впрегнала да помага
И с гладиаторката
Иво също не си казва името правилно - Ичо е. Което хората разбират като Ицо
, цялото - Ичо Тодоси (Теодосиев). Нито стихчета знае, нито песни. Пее с мен, но само по една-две думи. Най-странното е, че запомни една абсолютно безмислена песничка, съчинена от дядо му
, но не помни други. Брои както мен на неговата възраст - три, пет, осем
А онзи ден, като бяхме на разходка ме уби - "мамо, гушни ме, не мога да ходя, много ме мързи"

и всичкото това казано на един дъх ( всъщност е Божидарова, ама явно и е много сложно).
, сигурно са над 20, аз ги уча от нея и после пеем заедно.