Ох, да бяха я само изплашили...Операцията мина. Чакаме хистология. Злокачествено е, спор няма. Чакаме да видим какво точно злокачествено е.

, много любов и щастие ти желая
....въобще не личи, че си раждала, супер изглеждаш
...единствено знам, че успя да влезе без проблем ( и без нас) ...и че били рисували къща, друго ....ако благоволи да каже.....Ния даде повечко информация

А ти си невероятна,как успяваш да изглеждаш така не знам
Много оригинална торта! 
Мернах я сега и докато зацепя .....
) бяха им подарили по едно балонче, при децата преди нас не видяхме да са им дали. т.е. това е или награда, че са се справили наистина добре или поощрителна награда, щото са гола-вода

та така, просто ни е интересно къде ще сме в класирането, и е важно, че децата ни не се спекоха
.....Трябваше да им сложим по една скрита камера, че ми е страшно любопитно какво толкова ги питат....пък ние ( заедно с Блу) така и не купихме заветните книжки за подготовка, оставихме си децата "натурално" и с чисто съзнание
....Наистина най-важното е, че не се спекоха и влязоха и излязоха с усмивка. 
Не ни дръжте в неведение
Вие как сте?

/ на първо гледане, не останах очарована. Ходихме с моя мъж да видим къде се намира градината и дали изобщо има смисъл да кандидатстваме там. Мисля тези дни да говоря с директорката за условията вътре и дали изобщо могат да ги гледат тези деца. Аз, доколкото разбирам 100-те деца, които ще приемат през Септември ще са за първи път и са извън контингента им. Може и да бъркам