АВГУСТинските деца растат прекрасни,като майските цветя!

• 15 701
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Нана, честито и на твоите близки. Живи и здрави да сте всички. И аз стискам палци на приятелката ти и често си мисля за нея, защото и мен ме изплашиха така миналата година и знам през какво минава.  Praynig

Ох, да бяха я само изплашили...Операцията мина. Чакаме хистология. Злокачествено е, спор няма. Чакаме да видим какво точно злокачествено е.

# 136
  • София
Ани честит рожден ден на патерици   bouquet, много любов и щастие ти желая  Hug

Айла страхотно изглеждате  Hug....въобще не личи, че си раждала, супер изглеждаш

Честито и на Бат Пеп ( ама лично също ще му го пожелая)  Joy

Ние днес бяхме на изпит за детската градина в Горна Баня  Joy...единствено знам, че успя да влезе без проблем ( и без нас) ...и че били рисували къща, друго ....ако благоволи да каже.....Ния даде повечко информация  Wink

# 137
  • София
Нана честит празник и на вашето семейство   bouquet

# 138
Пух, как така на изпит за ДГ? и такива ли организират вече?

Елфче, на патерица, честит рожден ден! Бъдете щастливи цялото семейство и да те слушкат мъжете

Елия, много мъчно ми стана, като прочетох, много жалко и за детенце, че няма никога да чака татко му да се прибере, на майка му ще й е тежко. Нашата майка ни е отгледала сама със сестра ми-аз бях трети клас, а тя първи, тати почина на 29, и мъка, но ни е направила жени. Живот....

Вст, дете-купон. И ние като ходихме декември месец на РД на Митко на сестра му, Даниел поспа в колата час и нещо и после неукротим, не иска ляга, огледа хората и до 4 часа сутринта едвам заспа, а сутринта се събуди в 6 и нещо, готов за игри. Станахме заедно, естествено и денят започва.

Айла, ами ти си такава мадамка, все едно не си раждала. Ваня и Ники как гушкат бебка, пу-пу да не им е уроки. Хубаво е, че сте си вкъщи, и се смях за бъркането в очите и устата, ще ти помагат определено, куклички.

Блу, честито на Пепи, да е жив и здрав!

Нана, ЧРД на майка ти и ЧИД на брат ти! Да ви радват още дълги години и да помагат.

Ходихме в събота на Панчарево, голяяяма игра падна, хранихме рибките и козлетата, едвам си тръгнахме, заспиваше в колата, обаче и аз наваксвам с темпото, гледам да се разхождаме и Даниел ми казва "Мамо, айде гониме се" и той търчи и писка и се смее, а аз го настигам. Хванахме и тен, а басейна работеше и се къпеха в него, вече, Дани искаше и той "Мамо, и аз искам къпа"

Слънчев ден!

# 139
Здравейте момичета! Щастлива съм че сте тук и макар и след толкова време пак мога да драсна някой ред.
Не успях да ви изчета всички, но предполагам че има сума новости и случки, които съм пропуснала.  Crazy

Скоро ще пиша повече!

Лека и спокойна вечер!  Hug

# 140
  • у дома
като за лека нощ по едно парче или за закуска, изберете си  Mr. Green

# 141
Нана , да са ти живи и здрави наистина!   bouquet

Миме,много е сладка мъничката принцеса Елена,а каките са пораснали много и са просто куклички! Hug Hug HugА ти си невероятна,как успяваш да изглеждаш така не знам  ShockedИ аз не бих казала никога че си им майка на тези хубавици,по скоро сестра или най мнгоо млада леля.

Блу, Честит Рожден Ден и на таткото на Ния ,бат Пепи,все така да ви обича и глези!  bouquetМного оригинална торта! Peace

Честит имен ден и на всички които празнуват днес!Бог да ги пази и закриля от всяко зло!

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 02:46 от MamaMargo

# 142
  • гр.София
 Честито на патерици-на близките на Нана и на бат Пеп!!

Не мога да видя Айла. Не знам защо снимките на Пикаса никога не ми излизат (на никой от компютрите, и в двете къщи)-силно размазани са. Добре,че Блу си пуска тук тортите,че и тя ги качва в този сайт и нищо няма да видя.

Тази сутрин,след 8.30 в сутрешния блок на ББТ може да видите една августинка-(О- ПОбърквация)Мотивация. В разговор с Фандъкова.

Пух,добре,че си каза-сърбеше ме да питам,как е минало. Браво на децата. А друго августинче не видяхте ли?

# 143
Тази сутрин,след 8.30 в сутрешния блок на ББТ може да видите една августинка-(О- ПОбърквация)Мотивация. В разговор с Фандъкова.

Изпревари ме Simple Smile Мернах я сега и докато зацепя ..... ooooh!

# 144
  • у дома
Margo, в този случай украсата има довйно значение  Whistling Whistling Mr. Green

Пух,добре,че си каза-сърбеше ме да питам,как е минало. Браво на децата. А друго августинче не видяхте ли?

хихих Мина, мина и още как. ния и миташки бяха по едно и също време, в различни комисии, а другото августинче, за което знаехме е било сутринта в 9.30  Mr. Green ама ще оставя мамата като се появи да си признае без бой  Mr. Green
нашите деца, по думите на лелките са се справили страхотно (каквото и да означава това  Crazy ) бяха им подарили по едно балонче, при децата преди нас не видяхме да са им дали. т.е. това е или награда, че са се справили наистина добре или поощрителна награда, щото са гола-вода  Joy hahaha
ния си призна повече от миташки, каза, че е отговаряла, рисувала кръгче, показали са и буквичката на деде, питали са я как се казва, на колко е години, къде живее... друго не успяхме да изкопчим  Joy та така, просто ни е интересно къде ще сме в класирането, и е важно, че децата ни не се спекоха  Laughing

и да искам сутрин няма как да гледам ТВ  Crazy

# 145
  • София
Блан вече Блу е отговорила.

Дори и да е имало освен тези, за които знаехме, ако не беше в нашите часове, няма как да сме разбрали ( освен да си признае  Laughing) организацията им е страхотна - чакаш само 10 минути преди изпита, а самия изпит и той трае само толкова...толкова са им познанията на децата  Joy.....Трябваше да им сложим по една скрита камера, че ми е страшно любопитно какво толкова ги питат....пък ние ( заедно с Блу) така и не купихме заветните книжки за подготовка, оставихме си децата "натурално" и с чисто съзнание  Joy....Наистина най-важното е, че не се спекоха и влязоха и излязоха с усмивка.

Ние снощи изкопчихме още нещо - питали са какъв цвят е балона, който са му дали ( даже си спомняше вечерта какъв цвят е бил).

Пепеджинс - това е държавна детска градина, но не е общинска, а към министерство на културата....към училището за надарени деца, но е много хубава и ние е в района, обаче е с изпит ...така че....

# 146
  • гр.София
 Питам за конкретно августинче. Ще чакам майка му да се върне-да пише Simple Smile
 Те пък наистина биха могли да записват всяко дете и после да предават материалете на родителите.Любопитно е.

# 147
  • София
Питам за конкретно августинче. Ще чакам майка му да се върне-да пише Simple Smile

мда.....мисля, че това конкретно августинче си беше рано сутринта преди нас и не го срешнахме  Laughing

# 148
  • София
Привет!
Какви са тези тайни тук  Thinking  Naughty Не ни дръжте в неведение  Mr. Green Кое е другото надарено августичне?  Simple Smile
ВалкаHug Вие как сте?
При нас нищо интересно, гледкаме си се.
Само да ви кажа една смешка от Ивчо - като го питаш как се казваш, отговаря правилно. А като му зададеш въпроса "как ти е името" и той казва - "добре"  Joy

# 149
Елфче, и при нас подобно - "Как беше в детската градина днес?" - "Нищо" Laughing
Аз имам предположение за третото августинче, дали да го напиша newsm78
Блан, за 112 ЦДГ /май девойките са адашки по фамилия или бъркам newsm78/ на първо гледане, не останах очарована. Ходихме с моя мъж да видим къде се намира градината и дали изобщо има смисъл да кандидатстваме там. Мисля тези дни да говоря с директорката за условията вътре и дали изобщо могат да ги гледат тези деца. Аз, доколкото разбирам 100-те деца, които ще приемат през Септември ще са за първи път и са извън контингента им. Може и да бъркам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт