АВГУСТинските деца растат прекрасни,като майските цветя!

• 15 700
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Привет!
На разходки ли сте всички?  Rolling Eyes
Айла, добре дошли вкъщи!  Hug Чакаме разказ и снимки  Grinning
ЕлиаCry , много тъжно наистина.

# 121
Айла и аз чакам разказ как малките сладурани са приели беба!И снимки разбира се,но първо влезте в ритъм.Така ми се иска да съм в София да ви видя...

# 122
  • София
  Засега малките се държат добре, тоест не ревнуват, освен прекаления интерес към бебето и бъркане в очите и в устата и тн няма от какво да се оплача.
  Още не съм качила снимки никъде, ето обаче от фотоапарата на един приятел, който беше на изписването. Обещавам скоро да разкажа за раждането и да кача снимки на малката - http://picasaweb.google.bg/rumialex2008/Izpisvane_Elenka#5334121425450382370

# 123
Елфче, Честит рожден ден на патерици  bouquet Да си жива и здрава и много обичана Hug
Айла, добре дошла с малката принцеска Hug
Утре като отида на работа ще се включа по-адекватно Peace За сега лека нощ Hug

# 124
Елфче честит рожден ден на патерици! Да си много обичана от твоите мъже! Hug

Добре дошла на Айла и Еленка. Голяма красавица. Hug

Аз съм на гости при нашите. И две поредни вечери правим едни дълги разходки сред нивите. Чувствам се добре, само внимавам с тежестите. Трудно ми е да отказвам на Тони да го вдигам и се старая да е в редки случаи.
Лека вечер на всички. Hug

# 125
  • София
Добро утро!

Днес аз слагам масата рано рано, че моята майчица има рожден ден, а брат ми - имен. Да са ми живи и здрави!

и малко плодчета

# 126
  • София
Привет!
Нана, да са ти живи и здрави роднините!  Hug Честит имен ден и на други Кириловци и Методиевци, ако има!  Hug
Айла, много е сладка Елена Hug, да ви е жива и здрава!  Hug

# 127
  • у дома
nana77, да са ти живи и здрави  Hug  bouquet

ама днес и батето, т.е. татето на диването има РъДъ, та да ми е жив и здрав и той  Mr. Green  Party   ura Blush ще ви черпя довечера  Mr. Green

Aila, прекрасни сте  Hug Hug

# 128
 Eлфке,приеми и нашите закъсняли поздрави за РД.Пожелаваме ти с Марти да имаш най-страхотното и задружно семейство,най-верните приятели и най-щастливите и невероятни преживявания!!!
 Айла-страхотно изглеждаш на снимките от изписването...просто не  е истина ,че си майка на 3 деца.Страшно милно ми стана ,като ги разглеждах.
 Нана,да е жива и здрава майка ти!!!И поздрави за брат ти(ама какъв ден е днес Embarassed)

Блу,да те слуша много бат"Пеп.  Бъдете все така щастливи !

# 129
  • София
Блу, вЕрно че татито ви беше днес  ooooh! Да ти е жив и здрав и все така готин  Hug Mr. Green
Ммилена, днес е Св.Св Кирил и Методи  Wink Hug
Айла наистина не прилича на раждала скоро  Peace , а и по принцип - все едно са сестрички с каките  Simple Smile Hug

# 130
  • Бургас
Елфче,Честит Рожден Ден на патерица и от нас!Бъди много щастлива и обичана жена и майка!

Айла,страхотна е малката принцеска,както и каките разбира се.На мен също ми стана много мило ,като ви гледам.

Нана, да са ти живи и здрави!  bouquet

Блу,честит ти рожденник!Да ти е жив и здрав!

# 131
Нана, Честит Рожден Ден на майка ти  bouquet Честит Имен Ден на брат ти  bouquet
Блу, Честит Рожден Ден и на таткото на Ния   bouquet

# 132
Elwing, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН със закъснение!Да си жива и здрава, много късмет и любов в семейството ви!  bouquet
Nana77, ЧРД на майка ти и ЧИД на брат ти!  bouquet
Blueeye, ЧРД на таткото на Ния!  bouquet
Aila, добре дошла!Много хубави снимки.Много късмет на цялото ти семейство. Peace

# 133
Elwing, честит рожден ден с мнооогооо закъснение!   bouquet
Нана, честито и на твоите близки. Живи и здрави да сте всички. И аз стискам палци на приятелката ти и често си мисля за нея, защото и мен ме изплашиха така миналата година и знам през какво минава.  Praynig
Блу, честито на половинката ти. Жив и здрав да е и много да ви глези и обича.  Hug
Айла, страхотни сте всички. Ама как запълнихте колата само.  Laughing

# 134
Елфче, и от мен със закъснение слънце...
Да си жива и здрава! Желая ти от сърце в семейството ти да цари само любов и щастие!
Целувки![/
[/size]
Нана, Честит Рожден Ден на майка ти  bouquet Честит Имен Ден на брат ти  bouquet
Блу, Честит Рожден Ден и на таткото на Ния   bouquet
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт