АВГУСТинските деца растат прекрасни,като майските цветя!

• 15 699
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Честито Ани,бъди жива и здрава !
Бъди и все така мила и добра и нека следващата година от живота ти, ти донесе скъпоценни мигове на любов и щастие!

И разбира се добре дошла в "клуб 30" Mr. Green

# 106
  • София
Честит рожден ден, Ани! Желая ти да успееш да превърнеш това, за което мечтаеш в реалност!

# 107
  • София
Честит рожден ден, Елфче! Бъди много обичана жена и майка!

# 108
Честит РОжден Ден, скъпа АНи Hug
Желая ти много- много щастие, любов ,прекрасни мигове  и безброй поводи за усмивки! Heart Eyes

# 109
  • гр.София
Ч Р Д, мила АНИ! Пожелавам ти щастие,зраве, спокойствие и добри доходи Simple Smile!Каквото си пожелаеш-да ти се сбъдне!

# 110
  • София
Честит Рожден Ден, Ани ! Пожелавам здраве на теб и цялото ти семейство! Много усмивки и много любов  Hug

# 111
  • София
 Hug Heart Eyes благодаря ви!

# 112
  • гр.Добрич
Честит рожден ден Елфче!!!  bouquet

# 113
  • варненка от София
Мила, Ани, приеми сърдечните ми пожелания за много здраве, много късмет и щастие. Бъди обичана от твоите мъже, нека си тяхната скъпоценна перла!

Целувки!

# 114
Elwing, честит рожден ден!Жива и здрава, и много, много обичана!!!  bouquet

# 115
  • София
Влизам набързо да се похваля, че вече сме си вкъщи с бебка. Когато имам повече време ще разкажа как протекоха нещата с раждането и ще пусна снимчици. И аз и тя се чувстваме страхотно  Simple Smile

# 116
Честит рожден ден Елфче!Много щастие и здраве ,и всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне.
 Целувки на момчетата от нас Heart Eyes

Айла,радвам се,че сте си у дома и най важното се чувствате добре.Чакам снемки с нетърпение и да разкажеш каките помагат ли Wink
Нана,дано всичко с приятелката ти е наред ида се е разминала със страшното Praynig
Елиа,много е тъжно да чуеш за загубата на приятел и още повече млади хора да си отиват така Cry
    Отивам да си посрещна хлапетата,че бяха при баба си Wink

# 117
Отивам да си прибера детето, че много ни липсва вече  Hug  ХУбав уикенд  ви желая

# 118
Елфче, честит рожден ден! Да си жива, здрава и много усмихната! И мъжете вкъщи да те радват много!

# 119
Здравейте  Hug
Айла, радвам се, че сте си в къщи вече  Hug Ще чакам да се включиш като вллезнете в ритъм  Laughing Каките сигурно се радват  Heart Eyes
Поли, а ти как си мила  Hug Май от теб чакаме следващите хубави новини  Peace
Ние до преди малко бяхме на рожден ден  Crazy И за пореден път се убедих, че детото ми е сбъркано  Laughing - ние с баща й почти заспахме, а диването не престана да търчи, танцува и да се закача с всички гости. Баща й сериозно се уплаши как ще я удържа след време  Joy Едвам си тръгнахме - падна голямо мрънкане и след това ми беше сърдита в колата  Mr. Green
Вие вече сигурно спинкате, ама аз да си ви пожелая спокойна нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт