АВГУСТинските деца растат прекрасни,като майските цветя!

• 15 675
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Нана,дано с приятелката ти всичко бъде наред. Praynig

Леле Блу,много ми хареса това място където сте били.Пиши нещо повече как се казва местността или нещо от тоя род.Разбрах,че е Батак само.
Така ми се ходи на някакво такова местенце.Само се каним и накрая нищо не става,но там ми изглежда приказно.

# 91
Нана, стискаме палци на приятелката ти и чакаме новини от теб Praynig
Аз днес съм тотално неадекватна. Имам 3 часа съм и ужасен махмурлук( чак се чудя дали е махмурлук или  не съм изтрезнявала въобще Crazy Embarassed ). Срам и позор..ама се отрязах ненадейно докато наблюдавах симо на стълбата JoyПоне беше хубаво.Много съм доволна от тия дни.Дори започва да ми харесва ергенуването Blush Колко бързо се изтъркули тази седмица....... Утре отиваме да си прибираме Даруна.
 ето малко снимки от нашият празничен отдих http://www.markov4e.snimka.bg/album.php?album_id=372581 За този уикенд сме предвидили троянския балкан Mr. Green Еми- и аз човек Crossing Arms
Хайде -  отивам да се мъча да работя...... Rolling Eyes

# 92
  • София
Честита радост на Айла!    bouquet Да расте здраво и умно дете малката адашка!

Нана, дано всичко мине благополучно!

А къде е цирка сега? Мисля да заведа Марти тези дни.

# 93
Цирка от няколко дни е в Люлин. Аз ще водя Дария, ама докато се наканя го преместиха от зоната. Ще го преследвам по кварталите явно Laughing

# 94
  • София
Честита бебка на Айла   bouquet
Да и е жива и здрава, каките също  Laughing

Нана стискам палци за приятелката ти  Praynig

# 95
  • София
Минала е операция. СЕга я чух. Махнали са бучката. Ще се чака хистология поне пет-шест дена. Злокачествено е. Борбата предстои. Дано Господ е с нея.  Praynig

# 96
Запис и от мен. Изгубихме се цяла вечност. Видях, че всичко се развива добре, има нови попълнения в отбора. ЧЕСТИТО НА АЙЛА ЗА МАЛКАТА ГОСПОЖИЦА, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!  bouquet cvetyab, разбрах,че Марио  доста езици е проговорил, с Цветанчо са родени на една и съща дата-радвам се за вас, както и за всички дечица.

# 97
  • гр.София
 Стисках палци,Нана Praynig

На цирк Балкански им е (беше) доста дълго и тежко представлението.С Пепи сме ходили в Младост. София не мисля,че ще го издържи. Но са страхотни,наистина!!

# 98
  • София
Стисках палци,Нана Praynig

На цирк Балкански им е (беше) доста дълго и тежко представлението.С Пепи сме ходили в Младост. София не мисля,че ще го издържи. Но са страхотни,наистина!!

Аз въпреки това ще се пробвам. То има и антракт. А ако не издържи просто ще си тръгнем.

# 99
Nana77Praynig.

IrrA_78, не съм Блу, ама да си кажа, това е Цигов чарк.На мен много ми харесва там, има хотели и частни вили, в които може да се отседне.Спокойно е, а язовира е разкошен. PeaceНа нас ни е близо и лятото прескачаме през почивните дни за разходка и шкембе чорбичка   chef  или пикник сред природата.  Simple Smile

# 100
Честита радост на Айла! Да е жива и здрава малката Елена!   bouquet

Благодаря за поздравите за моя Гого. Подобаващо отпразнувахме Гергьовден beer

Малкият бяс вилня на село... отнякъде се показаха първо две котета, а после- и едно кученце. Никак не съм сигурна във физическото и психическото им здраве след Викторовия /а и на останалите деца/ тормоз ooooh!

Нана, стискам палци приятелката ти да оздравее! Горещо се моля за здравето на всички болни...  Praynig

Преди 10 дни почина наш приятел. От рак. Така ужасно се бях сдухала, че направо не бях аз. Няма по- страшна несправедливост от това да си отиде от този свят млад човек. Десет години с жена му нямаха деца, на десетата се роди един невероятен сладур Дамян, който сега е на три и половина, и за съжаление няма да помни баща си. А баща му няма никога да го види пораснал.....................

# 101
Нана стискам палци за приятелката ти, дано всичко мине благополучно доста жени са се преборили с тази болест, така че да не губи надежда!  bouquet Може да се свърже с някаква група, която помага да се справи психичски с болеста, тук има доста такива викат им support group към организацията за борба с рака на гърдата, трябва да има нещо подобно и в София. Siren помня помня, не съм ви забравила Simple Smile как сте вие не си се записвала отдавна? Еllia_gg съжалявам за приятеля ти, това е ужасно дано близките му намерят начин да се справят  Hug Валка мерси, какво стана Али тръгна ли на ясла пак или направо на градини, че си спомням миналата година я спря, но после нали се загубих и изтървах новините покрай вас  Heart Eyes Блу много хубаво, а какви хубави торти правиш, аз май само кекс мога да правя успешно, ама и това ме мързи Mr. Green Цирк скоро не съм виждала наоколо, но си мислех да го заведа на 3D кино тук, но дали ще стои толкова време незнам  newsm78 Чао от мен, че ми пристигна новия колет с дрехи и трябва да ги качвам на сайта!  Hug

# 102
  • София
Elia много се натъжих, но за живите животът продължава....без съмнение по-трудно и по-тъжно Cry

# 103
  • София

Айде, почерпете се за моето одъртяване  Mr. Green Hug
Отивам да спя спокойно, осигурих ви калорична закуска  Laughing

# 104
Честит рожден ден, Елфче  Hug
Бъди много здрава, усмихната и обичана!

Нана, много се моля за приятелката ти  Praynig Дръж ни в течение  Peace
Елиа  Cry Hug

Общи условия

Активация на акаунт