Леле Блу,много ми хареса това място където сте били.Пиши нещо повече как се казва местността или нещо от тоя род.Разбрах,че е Батак само.
Така ми се ходи на някакво такова местенце.Само се каним и накрая нищо не става,но там ми изглежда приказно.

Поне беше хубаво.Много съм доволна от тия дни.Дори започва да ми харесва ергенуването
Колко бързо се изтъркули тази седмица....... Утре отиваме да си прибираме Даруна.
cvetyab, разбрах,че Марио доста езици е проговорил, с Цветанчо са родени на една и съща дата-радвам се за вас, както и за всички дечица.
.
На нас ни е близо и лятото прескачаме през почивните дни за разходка и шкембе чорбичка
или пикник сред природата.

Може да се свърже с някаква група, която помага да се справи психичски с болеста, тук има доста такива викат им support group към организацията за борба с рака на гърдата, трябва да има нещо подобно и в София. Siren помня помня, не съм ви забравила
как сте вие не си се записвала отдавна? Еllia_gg съжалявам за приятеля ти, това е ужасно дано близките му намерят начин да се справят
Валка мерси, какво стана Али тръгна ли на ясла пак или направо на градини, че си спомням миналата година я спря, но после нали се загубих и изтървах новините покрай вас
Блу много хубаво, а какви хубави торти правиш, аз май само кекс мога да правя успешно, ама и това ме мързи
Чао от мен, че ми пристигна новия колет с дрехи и трябва да ги качвам на сайта!