Малко повече информация за малката Ели(Дано Айла не ме набие

При мен няма нищо ново и интересно, работя и си се сдухвам отвреме навреме, ама то си е границите на нормалното

Бързо възстановяване и скоро да се приберат у дома 

Да са живи и здрави 

Деница е добре, надявам се за по-дълго
, след 7 дни АБ и разни други лекарства и капки. Трудно й беше като я оставих в градината, малко се разплака, но се държа геройски.

Да сте живи и здрави и да продължавате да ни информирате за всичко случващо се 
Блаво на Кало за памперса 
И разбира се, риболовни принадлежности
На играчки отдавна не се радва. На негови съученици също подаряваме блузи или суичъри и книги
Може и някаква игра, но по-хубавите май изискват повече от един играч.
Знаеш ли, че в яслата има варицела? Днес ми сервираха и от утре Даниел ще бъде с батко Лъчо,другия Лъчо и малката, абе пълна къща-детегледачката е много оправна! А мама ходи на абота.

добре, че не взехме нова. Вчера и онзи ден пък с баткото се забавлявахме на въртележкте при цирк Балкански. Бях забравила какво е да се возиш на Виенско колело и блъскащи колички.
Само дето му хареса и ще иска всеки ден да ходи
Чудя се дали ще има търпение и за цирк. Някой рискувал ли е вече? Помня, че мама Галя беше ходила преди. Ама представленията са в много кофти часове - 16.30 и 19.30. По това време или спи, или аз трябва да съм вкъщи за баня на бебе, а мви се искаше да присъствам на първото му посещение на цирк. Обичам да му наблюдавам реакциите.