АВГУСТинските деца растат прекрасни,като майските цветя!

• 15 673
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честити празници и от мен  bouquet
Малко повече информация за малката Ели(Дано Айла не ме набие Mr. Green) Дамата се роди със завидните 3750 и 51см. За съжаление се е наложило секцио по спешност при почти пълно разкитие, но важното е, че и двете са добре. На 18тия час Ели е била при майка си и сега са заедно и се гледат. Девойката суче добре, то смее ли да прави други при такава мама Laughing За изписване още не става въпрос, обаче се надявам след дежурния болничен престой да си се приберат веднага. Мими става още от 12тия час след секциото и звучи много добре. Направо ми взе акъла с начина, по който говори  Heart Eyes
При мен няма нищо ново и интересно, работя и си се сдухвам отвреме навреме, ама то си е границите на нормалното Mr. GreenОставям да се хващам за задачките и до писане Grinning

# 76
  • Бургас
Айла,честита ти трета принцеса!Да ти е жива и здрава малката Ели!

Честито и на всички именници на патерица!

Кайли,бързо възстановяване. Hug

# 77
Честито бебче на Айла! Да е жива и здрава малката красавица!

Честит имен ден и на всички празнували вчера!

Честита кола на Марулка!

Аз само си ви четях почивните дни, защото няма и какво толкова да пиша. Бяхме си в София, правихме разходки до Банкя и Панчерево. Много ми се качваше и на Витоша, но предположих, че там сигурно е кално и мокро и се отказах.

Елена вече има лееееееек напредък с колелото. Надявам се скоро да се научи.Вчера след като прострях изпраните дрехи, тръгнах да си нося легена в банята. А тя милата ми го дърпа от ръцете и ми вика: "Това е тежко. Мама няма носи тежко. Ели носи легена." Стана ми толкова мило...

# 78
Привет и от мен на Софийска земя Hug
Честита дъщеричка Елена на Айла  bouquet Бързо възстановяване и скоро да се приберат у дома Hug
Живи и здрави да са и другите новородени бебчета в темата ни Grinning
Кайли, и на теб бързо възстановяване Hug
Честит имен ден на патерици на Гоговците Hug Да са живи и здрави Hug
Поли, браво на девойката, нали ще става кака Grinning
Ние си изкарахме прилично на Велинград. Разходки, дивеене за децата и малко разнообразие за нас със сестра ми. Обичам го този град и това е Heart Eyes
Аз вървя към подобряване, но се наложи да пия и АБ.  Та сега съм на работа с торба лекарства ooooh! Деница е добре, надявам се за по-дълго Praynig, след 7 дни АБ и разни други лекарства и капки. Трудно й беше като я оставих в градината, малко се разплака, но се държа геройски.

# 79
Здравейте!
Честито на Айла и семейството й с новото попълнение. Да е жива и здрава малката Елена.   bouquet    bouquet    bouquet
Честито момиченце и на ДушетоHug
Честито и на всички именници и на тези имали повод през изминалите дни.   bouquet
Благодаря ви за пожеланията за Боби.  Heart Eyes
Кайли, радвам се, че всичко с операцията е минало добре и вече си в къщи. Бързо възстановяване ти желая.  Peace
Миленка, много ми харесаха някои дрехи в сайта ти. И щом имате магазин на Борово, много скоро ще го посетя.  Peace
При нас нищо ново. Само ще се похваля, че през уикенда водихме Шаги на изложба и взе първата си купа. На мама красавеца. Вече има два сертификата и при трети, ще стане Европейски шампион.  Laughing

# 80
  • у дома
привет Simple Smile

ето ви да гледате снимки, а тук са останалите  Mr. Green

отивам да ви изчета  Crazy

# 81
Блу, много хубави торти Peace, а Гарфилд е страшен Wink Вие значи сте си имали специален повод за събиране.
Нана, Велмар, Карим /ако има и други работещи в медии да си кажат/, честит ви празник  bouquet Да сте живи и здрави и да продължавате да ни информирате за всичко случващо се Hug

# 82
  • София
Нана, Велмар, Карим /ако има и други работещи в медии да си кажат/, честит ви празник  bouquet Да сте живи и здрави и да продължавате да ни информирате за всичко случващо се Hug

Благодаря, Албенче!   bouquet

Ай една почерпка да сме живи и здрави

и нещо за преглъщане

И да си похваля момчето - от седмица е без памперс през деня и днес в яслата е регистрирал пълен гърно-ден - нямаме напишкани дрехи  newsm44

# 83
Леле, Нана, как можа да изтипосаш такава пица. Изобщо няма да мисля какво да готвя, отиваме и ние да ядем пица Wink Блаво на Кало за памперса Hug
Ембър, аз да ти кажа за моето момче - той се радва на футболна или баскетболна топка, компютърни игри, дрехи и книги Peace И разбира се, риболовни принадлежности Crazy На играчки отдавна не се радва. На негови съученици също подаряваме блузи или суичъри и книги Peace Може и някаква игра, но по-хубавите май изискват повече от един играч.

# 84
  • София
Момичета, моля ви помолете се с мен утре сутрин. Тогава ще е операцията на моята приятелка в онкологията. Нека всичко да е наред. Да няма разсейки и просто да махнат гадината от нея.  Praynig

# 85
Честит празник на имениците вчера! Много здраве и радостни мигове им желаем!

Нана, с нея сме и дано мине бързо, безболезнено и успешно HugЗнаеш ли, че в яслата има варицела? Днес ми сервираха и от утре Даниел ще бъде с батко Лъчо,другия Лъчо и малката, абе пълна къща-детегледачката е много оправна! А мама ходи на абота.

Блу, ама на такова хубаво местенце, направо ви завиждам много искренно, топнах си пръста в купата с шоколада,ммм... ами, като правиш такива вкусотийки.

Честит празник и на всички, които работят и отразяват събитията в медийте!

# 86
Честита мъничка принцеска на Айла!   bouquet

Мерси за поздравите за медиите, аз не ги отразявам събитията, ама ги "редя" във вестника  Mr. Green Честито и на всички останали мацки!   bouquet

Нанче, ще се молим мила!  Praynig

Кайли,  Hug

cvetyab, целувки от нас за Марио  Heart Eyes

Айде ставам да се стягам за работа.
Хубав ден мацки!  Hug

# 87
  • София
Привет!
Нана, дано всичко е минало добре при приятелката ти  Praynig
Валка, как сте вие? Нищо не пишеш?  Rolling Eyes Hug Heart Eyes
Ние сме добре, пу-пу. Алекс става по-кротък, само дето мрази да се вози в количката ooooh! добре, че не взехме нова. Вчера и онзи ден пък с баткото се забавлявахме на въртележкте при цирк Балкански. Бях забравила какво е да се возиш на Виенско колело и блъскащи колички.  Blush Само дето му хареса и ще иска всеки ден да ходи  ooooh! Чудя се дали ще има търпение и за цирк. Някой рискувал ли е вече? Помня, че мама Галя беше ходила преди. Ама представленията са в много кофти часове - 16.30 и 19.30. По това време или спи, или аз трябва да съм вкъщи за баня на бебе, а мви се искаше да присъствам на първото му посещение на цирк. Обичам да му наблюдавам реакциите.  Simple Smile
Прекалих  Blush
Хубав ден от мен! Hug

# 88
  • София
Аз чакам да дойде циркът в Младост и ще заведа Кало.

Още нямам никакви новини за операцията. Може и да не са почнали още. Много ми е свито на душата.  Sad

# 89
Nana ще се молим за нея.  Praynig Дано всичко мине успешно. Praynig

За цирк и аз съм навита. Миналото лято не можахме да заведем Тони когато Балкански бяха в Пловдив, но сега ако дойдат мисля да отидем.

Общи условия

Активация на акаунт